-
no neasi ale ttk je lepši y federico mislym si že z leonem sou stejni fede aleon se oblikaj stejně ale leon je božskej hlapec kterej se sveřu je holkám a violetta k leono vi a da va mu najevo co kněmu cití vi tě mám radši obadvá nedělam rozdíly toje jenom muj názor co si mislym totíš
-
violetta je fakt super a je hezka a hody se k leonovi *3* *3*
-
-
martina jefakt uzasna miluju ji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Violetta se určitě hodí k Tomásovi!!!!!!!!!!!!!!!!! Violetta je nejkrásnější a nejmilejší hrečka na selím světě!!!!!!!!!!!
-
:(proč ji tady všichni chodí pošpinit jo a PS:má někdo star stable zahrála bych si s někým:):)
-
Už ji předběhla i Iveta B.Holky rychle! *1*
-
A veru smrdí a poriadne! A prdí tak, že sa už všetci, čo s ňou bývali odsťahovali.
A nepíše sa zabyjem, ale zabijem. ...pravopis, vieeeeš? *12* -
Jsem její největší fanda. Viděla jsem všechny díly a její písničky poslouchám pořád. Jo a nevíte jestli měří 179cm? Mně se to zdá nějak moc.
-
-
Promin ale ja sem taky videla vsechny dily i pisnicky a nepovazuji se za jeji nejvetsi fanynku sou i jine ktere maji a znaji doknce ji nazivo
-
-
Ty kokos Natty choť sa vicpať!!!Ok haha čau ty geco
-
není ani hezká
-
ahoj Violeto jestli ti tak můžu vůbec řikat jestli jo tak to tak budu řikat hele moc hezky zpíváš mam ráda tvoje videa moc tě se svíma kamarádkama obdivujem a máme všechni věci s tebou a se všema *14* *14* *14* *14* *14*