Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele jo já bydlim v Argentině a mluvím český hej neverte blbky jsou to moje sestry i bratři tak nekecejte jasny
    • a zase hej a neverte slovenština ano mluvíš fakt česky spíš píčovsky,jo a kolíkrat to mám říkat violetta,fran,camilaleon,maxi,marco nejsou rodina kravo
  • Martina Stoessel Hola, soy su fan de la República Checa y yo estaría encantado si usted condujo a Brno (todos agradó por ella) también le encanta la música es mi vida y cantar una canción bonita (de acuerdo con las personas que me escuchan). 'Re muy bella y talentosa y maravilla me pregunto si vas con Jorge. Por favor escriba *1* *1* *1* *3* *3* *3*
    • A to si napsala co?! Jestli umis psat spanelsky preloz to :-)
  • ja nanci horvathova kcem abi si prisla na moje narozki a zavolaj si leona max napa a ludmilu a francesku a tomasa teba nati andzi a pabla no a cislo domu189 virazis utorok a prides stredu napisala deniska a nanci a vivijenka a ja deniska milujem max a ja nanci leona vivijenka tomasa to poda teba sme si dali prezivki ja nanci mam violetta a vivijenka franceska a ja denisa lumila
    • BULDOG
      Promin ale.....sem si jistá že nepříde jestli to chápeš ona neni češka *3*
  • fanynky martini chcete se s ni bavit umi anglicky a ja se s ni bavila prez komunikativni hru FISHAO hraje kazdy den od 12 00 do 15 00 hod. verteme je tam i 1D *5* *5*
  • Ne facebooku ma napisane ze je zasnubena chodte na jej facebook *_*
  • Vy jste blbky
  • vi mi neverite tak neverte blbky *16* *16* *16* *16* *16*
    • Bye bye uz muzes jit za svoji sestrou mi tady o tebe fakt nestojime:****
      • Jo,říkej si co chceš ale já jsem prozkoumala celý gogle a nic o tom že martina má sestru není
        • Hej nejde to nejak udelat aby sem ta holka nemohla psat uz me docela dost sere:DD
  • Víte jak se vůbec čte jméno Jorge??
    • jo čte se chorche *4*
    • Asi, asi chorche???????☺
    • že by chorche
    • ViolettaTini
      Čte se ,, Chorche" *3*
  • Violettoleon nebo jak se vlastne menujes co bi se nam vlastne mnelostat ale vim co mislis ale je tadi mali hacik vis jaky ze nebola Lucia tak nebil zley den mnela bit Lucia
    promi
  • Oni se budou stehovat a kam?!? :o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit