Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ji nenávidím. Uplná namyslená trapka *11*
  • Violeta bude z leonem na koncí ale se rozejdou skrz lary a diega
    a pak budou zase spolu ludmila bude z federicem naty z maxim camila z brodvejem a frančeska z marcem a german to nevím ale myslim si že bude z angie no nevim skym budeee!
    Už se moc těším na novy diliii miluju serial VIOLETTA ♥ *14* *14*
    BEST FOREVER VIOLETTA A LEONETTA *14* *14*
    • ViolettaLeon
      Germán bude mít svatbu s Esmeraldou ale vtrhne jim tam Jade a všechno pokazí!!! Mrcha!!
  • Violetta si zaslouží leona ne Tomáse .tomás je blbý že chodí s ludmilllou. Violetta mám ráda . *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *6*
    • ViolettaTini
      Jo přesně tak si to myslím já . *3*
  • Loli neber toto ako urášku ok ale každý si tu môže robi čo chce a nechcem sa tu stebou kvôly tomu to čo som písala ok neurážaj sa!'-' Kedy si sa narodila loli ja 2.2.2006 február
    • To ti neberu, já jenom že to tu nikoho nezajímá. Proč chceš vědět, kdy jsem se narodila?
  • Je to moje sestra al3 ona si to tetka cte acrika ze je to jeji profil a rika bezte nekam pise tini ola is tu forting majs tyni is ostrqva praho brno hmmm uz mi verite
    • Hele anet Martina není tvoje sestra. A Martina neumí česky jen Španělsky a myslím i Anglicky. Ale česky neumí. Martina ani nemá sourozence.
    • denisa1112
      ale anet když jsem si to dala do překladače tak sto napsala do slovenštiny ale fakt a znamená to tohle mávnout forting Majs je malý Ostrava.

pls nesděžuj si na mě kdy bys chtěla ztěžuj si na překladač *16* *16*
    • Nauc se nejdriv psat a pak pis na prekladaci tiny neumi cesky!!!A uz bez doprJa te nahlasim policii.
  • martina vimáte ráno či noc???????? teraz moja kamarátka kikuška ta tieš má rada ak to je ona tak si pozri čo ti napísala ak si to nevidela ak áno tak prepáč za to že sa ti starám do tvo veci tak prepáčiš??? prosím *3* *14* *4* *5*
  • dadinka nechapem *14*
  • Vše nej Martino... :) hodně štěstí a zdraví a chtěl bych tě vidět naživo :))))) a mám v tom trošičku zmatek... ale s Jorgem by ti to slušelo ;)
    • Já s tebou souhlasím opravdu by jim to slušelo
  • dobre *3*
  • ona chodi z leonem *1* *1* *1*
    • BULDOG
      (S)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit