Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kto písal že Violetta bude v tretiej časti Ludmilina sestra bede len v serii nie v časti *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Tini je super má hroznešte pekné piesne, je hrozne, hrozne pekná. Fandím ti Tini.
  • Martina je super neviem co mam dalej hovorit
  • a mám sa dobre *3*
  • Marti, du bist viel zu hübsch und Sie in dem Film Violetta Sie am besten singen. *14* weiter so und drücke die Daumen.
  • aj tak nakoniec bude chodiť s Leonom *14* lebo sa s Diegom rozíde *3*
    • mýslím žé tó búdé ópáčné *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • Asi jo ale podla mna by mala byt s tonasom no tak to zrejme nebude...
      • tomas odíde *3*
      • No, ze jo :-( oni se k sobe hodi
  • Jjjjjuuuuppppiii jorge blanco chovi s violettou jsem moc stastna az mi stoho busi srdce
  • Tenhle pořád mam hrozně moc rád. Líbí se mi ten děj a postavy:) Přal bych si abych se s nima mohl aspoň jednou v životě setkat
    • ¨děláš si srandu :D?
      • Proč by si měl dělat srandu? Jen proto, že je kluk? Podle mě je tenhle seriál spíše teenagerský a tak si nikdo nemusí připadat divně, že se na něj kouká. Každému se líbí něco jiného a jestli se mu líbí Violetta tak co?! Tobě se to nelíbí, nic ti to neříká, což ti nikdo nebere. Tebe zas třeba baví já nevím fotbal, který spoustě lidem nic neříká *3*
  • ahoj som tvoja naj vecsia faninka. velmi pekne spievas paci sa mi to ja aj moje kamosky ta velmi obdi vu ju .si naj
    • já jsem téz
  • Ahoj Vio/Tini nádherne spievaš si krásne a nadaané dievča mám ťa strašne rada strašne si sa preslávila seriáom Violetta aj ja by som chcela ísť v tvojich stopách :* si môj veľký idol pochybujem že to budeš čítať ale aj tak aj pre všetkých *14* milujem tvoj seriál a aj teba Tini :* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit