Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nej Tini :)
  • Martina stoessel a Maite perroni a Lodo sú najlepšie herečky na planete
    Tini 18. Maite 32. Lodo 25.
    Violetta. Víťastvo lásky... Violetta
  • holky toje kluk jen kluci říkají to na b běž někam odejdi fujtajxl *16* *11* *10*
  • Si no te gusta, así que me siento. Pero no me insultes!
    Gracias,
    Su Martina Stoessel.

*13* *13* *13*
  • si super *3* *3* *3* *14* *14* *4* *4*
  • Tini s Jorgem nikdy nechodila, a to že se líbali na youtube to bylo na konzertech kde vystupovali jako Violetta a Leon a to bylo jen hraný, to je to samý že koukáte na film a tam se někdo začne líbat tak hned s polu musí chodit? A to dítě bože vždyť jí bylo teď 18 a už by měla dítě??? :D Jste upadli ne? to by měla hned po kariéře to za 1. a za 2. to by Violetta seriál neskončil 3.sérii ale pokračoval by dál, Tini se chce věnovat své kariéře a jezdit po turné, proto to skončilo 3 serii, je vidět jak si o Tini a Violettě zjišťujete informace... A když koukáte na to youtube tak alespoň pořádně a nešiřte drby co nejsou pravda a oni dva s polu nikdy nechodili.. .
    • Si dej na youtube Martina Stoessel y Jorge Blanco kiss druhé zhora nobo
      A Jortini story první , druhé a páté zhora.
  • ona má 17. škoda že bydliž tak daleko kdybych mohla za tebou přijed tak by to bylo super jsi jako herečka super violetta má velki talent zbožnuju jeji hlas *14* *14* *4* *1*
  • Martina je hezká a naprosto talentovaná mám jí moc ráda *14* *14*
  • Martina je velmi pekna baba mam ju velmi rada bola som na dovolenke taliansku a dala som si visit tvije meno na papier chcela som aj tvoje tricko ale nemaju moju velkost a napis mi martina stoessel ze kedy mas dalsi koncert pridem nan mam ta moc rada ahoj
  • vše nej k narozkám *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit