-
Mocc jíto slušíí jeto moje nej herečka ale aby jsem byla spravedlivá mám ráda všechny Violetty-Martiny Kámošky vím že jsem jí neviděla ale mám jí moc ráda a myslím jsi žeje spravedlivá a milá a hodná . to jsi oní myslím ato říkám pravdu chtěla bych a by jsi todle Violetta-Martina přečetla jeto moje nej herečka , zpěvačka, tanečnice, modelka, a ještě něco vím o tobě všechno snažím se vědět všechno mám tě moc ráda *4* *4* *3* *3* *2* *2* prozradím ti všechno jemi 10let narodila jsem se 29října 2004 a od tý doby co mi bylo 5 sem si říkala nevím jakou zpěvačku bych sem si vibrala jaká je moje nejradší a už mije 10 a vybrala sem si tebe máš krásné písničky a také talent... A *9* *13* *13* chci brečet a víš proč moje jediný přání je že tě chci vidět chtěla by sem jít na tváj koncert a nemůžu protože *13* já nemůžu cestovat a furt někam chodit a dokonce umím tvoje všechny písničky.. *3* *4* *4* no a dělá i starost že jsi vniných zemí takže asi nemluvíš a asi neumíš česky kdybiz uměla tak bysem chtěla a byzmi odpsala mam tě rada budu koukat dál na seriali mama tě rada a hodně štěstí *4* *1* viš jak to myslím tak ahoj
-
-
Přesňe Marti si neeeej
-
-
Ahoj tini milujem ťa najviec na svete si super úžasná a krásna milujem ťa si moja hrdinka a strašne by som sa s tebou chcela stretnúť osobne si moje všetko CMUK *1* *14* *3*
-
Tini en mi opinión la mejor actriz en el mundo hablan español, así
que ějak hacerme entender -
já to mislela stou barvou ironicky *15*
-
Ahoj Martino přejiti všechno nejlepší k narozeninam *2*
-
si nejlepší violetto
*3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* -
Všechno nejlepší TINI
-
I LIKE Violetta *14*