-
Alenka zase Violetta ma aj jeho a Leona no boze ma dvoch tak zase nemusis pisat ze Violetta ma len v seriali Leona maho aj navzaj... *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *8* *11* *11* *11*
-
Tini, všecičko nejlepší a hodně štěstíčka, zdravíčka:)
Pro: Mou nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej zpěvačku :)
Od: Jedné ze tvých stamilionů největších fanynek :) -
Martina je uzasna herecka a spevacka i kdyz se mi nelibi s kym tedka chodi tak ji a tomu Petrovi nebo jak se jmenuje preju jen to nej do zivota. A navic s Jorgem by chodit stejnak nemohla protoze ten ma taky nijakou pritelkini takze to je vse nehadejte se tady furt a doufam ze se mnou a spon par lidi souhlasi nepletme se jim do zivota a hotovo
-
Já si myslím že se hodí k Jorgovy Blancovy(Leonovy)ale nehodí se vůbec k Thomasovy ani k tomuhle ne ale miluju její hudbu(I love Violetta songs) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
taky mislim *3*
-
-
Prosím pomôžte mi. Chcem sa stať členom fanklubu ale neviem ako na to. Takže prosím pomôžte mi. Ako sa stať členom fanklubu ? Za každú odpoveď dopredu ďakujem. Ďakujem vám veľmi pekne.
-
simon. taran radžej bud ticho lebo nič neviš o martine stoessel tak čo sa robíš ti somár neviem prečo píšeš trapné veci spametajsa konečne ti somár
už neviem čo mám napísať tak ťa nemám rada že až a o martine nikto nebude písať škaredo labo ta nahlásím polície na číslo 158 alebo 112 teraz určite nemáš čo povedať ti somár -
-
Nechi tě urazit,ale když někoho nahlasíš tak to nejde na policii mojí kamaradku nahlasili a měla zákaz přistupu na Miley Cyrus na 1 rok,takové případy policie neřeší..... *4* \nebo jo?
-
-
Vobec nevizera na 14 . Ale na 17 :-)
-
-
ved jej je17
-
-
Ja ta mam rada tini ale nechapem ako si mohla opustit jorgeho a byt stakim hlupakom ani nevies co stebou spravi
-
-
Jesli nevíš, tak se s Juanem už rozešla!!! A s Jorgem nikdy nechodila!!!
-
-
Ty co ji nemajíí radi ták to sem nepíště my ju mame radí a sme jejíí fanyka <33 Tákk si dejte pohov sakraa nemusite ju uražet nikdo zvas co tu píše že je blba atd.. ju neznate osobně tak se do ni nenavažujte
Ok Aty co ju mají radí musime ji pomoc z hlasyy :DDDD
Když sste je jíí fanyka pomocte jíí
Musíme to dokazat :D Ps: leonetta *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Áno presne toto nie je stránka kto ju neznáša ale pre tých čo ju majú radi. *3*
-
-
kdo si misli že 3 serie violetty je nej at prosim da like. *1*
-
-
3.série ani nezačala!!!
-
ty si myslis ze ti ja nebo nekteri kteri maji rozum ti dame LIKE? Hele nejsem tak blba abych nevidela ze ti jde jen o LIKE *3* *3* *3*
-