Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si krasna akrasne spivas miluji te zboznuji te a mne je jedno s kym chodis seš mi simpaticka a takto zostane vim ze neumis po cesky no ale mama mi koupila listky na tvoj koncert v budapesti tak prijedem uz se neumim dockat *14*
    • Ty se mas :-) milují te tini si úžasná škoda ze nejedes sem do česka
      • violetta pride do ceska 25.11.2015
  • Ahoj Tini všechno nejlepší k 19 narozeninám. *4*
  • Ahoj dadinka@_@
  • Všechno nejlepší:DD
  • I LOVE MARTINA AND JORGE tak aku zmrzlinu ma tini najradšej ha a teraz sa ,ukaž *10* *16* *12* *11*
    • Jo tak na to ti ráda odpovím.. je to : jahodová.. bum co..?
      • asi tezko a nesnaz se mit jako maddie ze serialu liv a maddie
  • Violetta ma rada fialovu farbu
  • martina je hezká holka a hezky tancuje a zpívá
    • V tom s tebou souhlasím Karčo!(chytrá holka) *3*
      • :)
        • Natali...Natali!!!!!
          Stebou už sem si dlouho nepsala jak se vede.Jak se máš !!! jupí
  • Az som plakala skoro,cely vikend som sa radovala na dalsi dil Violetta ale oni to nedali... :-( Moc by sem chtela aby to byl omyl a aby to zas pokracovalo... a prosim neviete kede by sa dali pozerat dili Violetty zadarmo(vsetky)??
    • Přesně...Tak jsem se těšila na další díl a nic. :( Chtěla bych vidět i to pokračování...
    • Aj som sa tesila neviem naco davaju opakovanie ja somn pozerala na www.zkouknito.cz ale uz prestala davat videa
  • Já se tak těšim dnes na 2. řadu Violetty *14* *14* *14* *14* *14* Co vy ? *4* *14*
    • já hrozně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!furt jenom zírám na hodiny. *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • hodně štěstí a zdraví k narozeninám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *3* *14* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit