-
tini mam rada a niekto mozno nie mna napriklad nebavi harry potter a moje kamosky co ho miluju a neznasaju violettu sa s tym zmierili moj oco povedal ze ty argentincania nevedia hrat je to jeho nazor a je na vas co budete pozerat a kazdy ma pravo povedat svoj nazor
-
-
Ano přesně!!! Tady vidíte každý má právo na svůj názor!!!!
-
-
je to fakt uzasny serial.a mapříklad leon a tomas, violetta a naty,ludmila,andres, franceska,kamila a maxi, braco jsou dos dobrý herci. ja bych se smima chtela někdy poznat a vyfotit se s nimy.A leon a tomas jsou i dost hezci. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
jste uzasny .lepsi serial jsem jeste nevidela. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* je skoda ze je tak daleko rada bych za ni jela a i za leonem, tomasem,franceskou,maxim,ludmila,andres,naty,violettu,kamila.vždy se divam na vsechny dily a nikdy nesmim propasnout zadny dil protoze bych zšílila. -
violetta je ten nejlepší seriál co jsem kdy vyděla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Len ze Joge Blaco je viazermi sposobmi lepsi aj krajsi
-
Chcete to číslo dát?
-
-
Dej mi prosím to číslo na Tini
-
-
Ahoj fanoušci z česka a slovenska!!!!!
Mám tu nejlepší zprávu na světě!
Martina stoessel je je napsaný článek že přijede do česka a slovenska(možná)
ODKAZ: Martina Stoessel zdraví fanoušky z Česka a Slovenska !!!!
ja se asi poseru je tam aji FOTKA!!!! kdo to viděl like -
-
To je už stará fotka...a ja som ta nevidela že má dost ale len že zdraví česko a slovensko
-
Ty kráso!!!Tak to je nejvíc!!!A víte že se Tini a Jorge vyfotily z českým bravíčkem???
-
-
Kdes to videla??? :ooo
-
neveřím dokut neuvidím
-
kde to je napsané?
-
-
a kde to je napsany to sem nepochopila? :ooo
-
-
gogle napiš
-
-
hej ted sem se na to divala a boziiii ja chci aby dojela:)))
-
-
JO jen sem hledala její e-mail a ted tam ta fotka OMG!!! *14*
-
-
-
-
-
Tini je nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej zpěvačka!!!!!!!!!! Nej nej! *14*
-
Milujiu Martinu Stoessel Moc Moje LáSAKA Miluju Tě Tini *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *3*
-
-
lásaka ona je tvoje lasaka????
-
-
violeta najlepsia baba nasvete nikto na nu nehovorte violetta je tanecnica modelka spevacka pianistka a tanecnica mam ju fakt rada
-
Idete na TINI Got me started tour?