Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Violetto moc tě zbožnuju a koukám se každý den ta film violetta seš super. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • BULDOG
    Martina stoessel,zacinala jako 14 letá,kam to dotahla ted je profesionalni zpevacka chodi na turne ja sem taky zpevacka no zacinam jako novacek beze zpevu ani ja neumim zít Martina si to zaslouzila dře na sobě tvrdě maká a stala se z ni superstar:-) doufam ze i vy se stanete krasne,sebevedome,milé,slecny ktere budou mit svuj cil zpev tanec atletika a ja nevim co jestě dodat preju hodne stesti VŠEM mladym starym chudim bohatym *4*
    • ViolettaTini
      Jsi vážně hodná taky si myslím,že každý má své sny a taky všem přeji aby za ně pojovali a zkoušeli si je zplnit. *1* *3* *15*
      • BULDOG
        Děkuji to ty taky,myslím že každý je něčím vyjmečný,at je chudy a nebo taky bohaty kazdy ma v sobe neco kouzelneho co ho děla,krasnym vtipným a jeste nekdy tvrdohlavym ale to sme snad vsichni *1*
  • Milá Martino ...
    Seš moooc hezká ale tvůj přítel je hnusnej je mi z něho na blití.
    Vy dva se k sobě nehodíte .
    Říkám pravdu vy dva se k sobě nehodíte.
    Opravdu.
    A víš proč.
    Protože ty seš hezká on je hnusnej.
    Ty máš styl a on ho nemá.
    A chtěla bych mít stejnej deník jako ty v tý Violetty. *14* *3*
  • Si nejlepší krásná a nadaná chtěla bych být jako ty *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4*
  • violletta je nej kdosouhlasi like
  • Přeji krásné narozeniny

Jsi moje nejoblíbenější celebrita *2* *1* *14*
  • Mám ji ráda a je to skvělá zpěvačka a herečka . Nevím co si myslíte já si myslím , že je skvělá a boží. *3* *14*
  • Violetta je nejlepší ze všech :D :P
  • Já Violettu prostěě zbožnuji jako Mechy ve Violettě dostala krásnou roli na kní prostě patří a nikdo ji nenahradí no nemam pravdu???
  • mne bisa pačilo keby martina stoessel chodila s jorge blancom a ne s takim špatakom *14* *14* *16*
    • souhlasím :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit