-
miluju.martinu.si.moje.incpirce.znam.tvoje.vsechni.pisne...mam.te.moc.rda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
miley gyrus je hnusná osobnos ta co se zmenílá martina stossel je skvela osobnos co se nezmení níkdy abude ta naši spevačko navži proto ji milujeme neš miley
-
Si !super:-)
-
Ahoj Tini. Neviem aká si v skutočnosti ale dúfam že si dobrá. Seriál Violetta je celkom dobrý. Dúfam, že sa niekedy aj stretneme. Prajem ti veľa úspechov nech sa ti darí. Mám ťa rada. Tvoja dobrá osoba.
-
No mě se violetta moc libi A nemyslim si že se opíči po demi lovato protože sou obě uplně rozdilny..:D A to že se proslavila Skrz filmu je pravda ale to snad každa hvezda se skrz něčeho proslavila...Podle mě je fakt skvěla a nato že jije 17 tak Je už dost slavna Mám ji rada A pokud se někomu nelibi jeto prostě jejich nazor..!:DD
-
asi
-
hele holky leon požádá v 2. sérii violettu o ruku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jak to ?a v jakým dílu . Pls napiš
-
-
nevezmou se!!
-
-
Fakt no to je super a veme si ho? Le nechapu proc tady pisou ze je ve v manzelstvi s nakym klukem a zajimalo by me jestli s ni jorge ted doopravdy chodi!!!!!
-
Nepožádá!!! Takový kraviny kam na to chodíte!!!???
-
-
Že Martina Stoessel a Juan Lanzani jsou manželé není vůbec pravdy tak maximálně kamarádi ale manželé. Martina má přece teprve 17 a chodí s Jorgem
-
Jaj ja mám len 9 rokov.
-
Milujem ta tini