Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prajem všetko k zajtrajším narodeninám Tini ! *3*
  • ViolettaTini
    Miluju seriál Violetta je neeeeeeej a ona taky jsem rada ze už je 4 určitě bude1. Škoda ze je tam to opakování . LEONETTA !!!!!!! *1* *15* *14*
  • holky já znám číslo na jorgeho blanca, a tady ho máte 0987- 543- 441, já ho mám uloženího, cha. *3* *14* *4* *5* *5* *6* *14* *14* *15* *2* *1* *3* *3* *14* *14* *14* *5*
    • Už si skúšala zavolať?
  • ViolettaTini
    Martina chodí s Jorgem je jí 17 nemuže být vdaná nechápu kdo je tak blbý aby si to myslel !!!!!!!!!!!!
  • zitra ma narozeniny *14* *14* *14*
    • ANO *14*
  • Si super Tini len tak dalej
  • BULDOG
    Hele anca,di někam už na tvoje komenty nejsme zvědavé mi ti nevěříme a nikdy věřit nebudem.Běž si psát k alba rico že si její sestra a nás tu tady neotravuj kraaavo *16* *16*
  • Je najkrajšia
  • Tini a Jorge spoločne v nahrávacom štúdiu ...

Ako už ste sa tu mohli dočítať, Tini odišla do Los Angeles, kde odštartovala svoju novú životnú etapu, a začala pracovať na svojom prvom sólovom albume. Koncom minulého týždňa však do LA odcestoval aj Jorge Blanco. Jeho let najprv sprevádzali menšie problémy s odletom, no nakoniec šťastne dorazil, a teraz je taky jasné, prečo sa do LA vybral. Jorge si to namieril rovno za Tini, a hneď sa spoločne zavreli do nahrávacieho štúdia. Je teda zrejmé, že spolu Tini a Jorge naspievali minimálne jeden duet, ktorý sa objaví na novom sólovom albume Tini ... Jorge a Tini spolu vo Violet tri roky tvorili ústredné pár, a preto si myslím, že je veľmi pekné, že sa aj po skončení seriálu dohovorili na takéto spoluprácu. Pre fanúšikov Violetta je tu teda o dôvod navyše, prečo sa tešiť na novú platňu Tini, ktorá sa dostane do sveta snáď už v roku 2016. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *1* *1*
  • prosím může mi někdo říct podle čeho se určuju top 10 na osobnosti.cz . prosím odpovědte někdo *7*
    • BULDOG
      Jo podle návštěvnosti a like!
    • Podle návštěvnosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit