Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I like you a violetta hay
  • Mne sa nepaci ze do violetty su zalubeny skoro vsetci chlapci leon tomas federico broduey a broduey potom hovoril camile ze od zaciatku bol zalubeny do camili ako to teda je!!!!!!!!!!!!
  • Ahoj Tini podle mě je ve filmu lepší tomas ale doopravdy jsou všichni jiní třeba Ludmila se vopravdicky chová jinak každý měl svojí roly tak ji hrál.Ale moc se mi líbí tvoje role si senzační no prostě super !!!! *4* *14*
  • Ano máš pravdu anonym
  • Si naj Martina a prosím objav sa na Slovensku (Slovakia)
  • Ahoj Tini mám ťa strašne rada keby si vedela po slovensky tak by som si s tebou mohla písať škoda *9* *9* *9* ale mám ťa ajtak strašne rada zdáš sa mi byť v pohode si podľa mňa super ........ Mám ťa strašne rada tak nezabudni!!! Si moja naaaaaaaaaaaaaaj *3* *3* *14* *14* *4* *4* *4* *4* mám ťa rada .... Pa už sa musím ísť učiť a potom sa na teba ( Violettu ) pozerať ..... pa pa pa *14* *14* *14*
    • Ja tini tiez zboznujem a kebi vedela po cz alebo sk tak si stebov pisem kazdi den mas pravdu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) a kebi nebola violetta ani bi som ta nepoznala a ako sa vola esmeralda normalnim menom pomozes:-)
  • martina stossel je tak heska vic než selena violetta ma hesky hlas ale uplně se nejvit hodi s tomasem jsou tak hesci párečky violetta pecka pořad nato se budu divat každy den *15* *15* *3* *14* *4* *5* *5* *1* *1*
  • Si naj Martina a prosím objav sa na Slovensku (Slovakia)
  • no tak cau si moc moc krasno ako mercedes a ako hviezda si moc dobra a krasno *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *13* *12*
  • Hola Tini! Te amo Tini!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit