-
je skvělá *8* *14* *14*
-
Ahoj lidi prosím nevíte kde jsou díly Violetta dívám se na ně na zkoukni to ale teď tam přestaly davat další díly...Tak prosím kdyby někdo věděl kde by mohly být tak mi napište... *3* Díky...
-
-
na ulož to su všetky diely čo do teraz išli a jeto v cz *3*
-
Nikde jinde to online neni jenom polsky :D ale na ulozto jsou vsechny dily
*2*
-
-
viete že džungale felhoja sa blížia *6* *6* *6* *6* *6* *6* híííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
-
já bych řekla že chodí s Jorgem ale všichni říkají že má manžela ale nemá žádnou fotku s tím manželem má jeen fotky s LEONEM *14*
-
OMG...je pekná......atď.je pekná a nie len pekná ale pre krásná ani to nie pre pre pre pre pre nádherná:-D
-
ma rada violetu mam jeji album a 8 časopisu a chtela bich se sni jednou sejiot *5*
-
Já jsem Violetty velká faninka a moc ji miluji proto že je super
moc bych chtěla vidět violettu naživot ale asi jsem nepřijede do České republiky škoda no *14* *1* *2* *15* -
martina si hezka Jorge je krasavec ten jeho usmev miloučkej moc ti zavím to že si mohla hrát sním v serialu Violeta *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
holky kdo jste ještě neslyšeli písničku SI ES POR AMOR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tak si ji hned poslechněte protože podle mě je úžasná a strašně se mi líbí. MYSLÍM že asi každý už slyšel všechny její písničky *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* teda aspon já jsem slyšela všechny *3* *3* *4* *4* *5* *5*
-
ale Jorge Blanco ta ani nepozna on je zahranici a ty si na slovensku zpametaj sa mariana