Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj mám ráda Violetta martinu tini a nevíte kdy vyjde 41 díl
  • Violetto dnes si bila skvelá
    • určite ne Violetta
  • ViolettaLeon
    Jóóó u nás Violetta v kině bude až 31.5. ale stejně dobrý že tady vůbec bude!!!! Kdy bude u Vás???
    • Viluu
      Ja neviem ci na Slovensku bude...preto sa chcem spytat: Bude film Violetta na slovensku? Bude ten film niekde blyzko pri zapadnom slovensku v cesku?
      • ViolettaLeon
        Tak pokud bydlíš blízko hranic s českem tak určitě bude !! já nebydlím zrovna moc velkým městě a bude to tu!!!!
        • Viluu
          Jo byvam pri Bratislave ale vsetky vysielania v kine som nasla az asi 110 kilometrov od nas...neviete ci je aj blizsie?
  • Hola Tinita,
    ¿Como estas?
    Te creo!!!!! Espero verte en vivo.
    En Praga o Polonia.
    Adios Su Teresa
    • Tady nekdo dela,ze umi spanelsky a pritom si to prelozil na google prekladac.
  • A ty si zase čůza je to jen normální dívka která hraje v seriálu. Určitě jste ani ten seriál neviděly. Jak by vám bylo kdybyste byly jako ona a někdo by vám řekl že jste pí.. a tak dále...
    • Chapu te ze ji nemas rada ale ten serial je nejlepsi pro fanousky pomaha nemocnym detem a ty?NIC!!!!!! Tak sklidni hormon holka
    • Ty jsi čůza,krá*a,bl*ka,ubožačka,trapka, prostě NULA co si hraje na hvězdu .
      To jde poznat z toho, co jsi napsala .
      K.R.Á.V.O. !!!!!!
  • A Dadinka co mas z usami... a bolito *12*
  • Boze ja tu svamy pisem a vy a tu zabavaye picovinamy ze Emily a dadinka aze peco sa nechcem kamaratit
  • Leonetta !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *2* *2* *1* *1* *15* *15* *15* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *3* *4*
  • já taky *4*
  • Tak tam třeba bylo v klučičí šatně jak se připravujou, nebo mela zrovna Camilla narozeniny tak Ludmila a León udělaly dort, nebo byli v pizzerii a Federico a Violetta se učily v kuchyni jak se děla pizza a házeli tam stim těstem jak blázni. Taky jak zkoušely v šatně Ludmila a Federico tančily a ruzne rozhovory s Choreografkou atd. BYLO TO PROSTĚ SUPEEER
    • ViolettaLeon
      Fakt dík za to že jsi respektovala můj komentář!! *13*
      • Tak proc sis to cetla
        • ViolettaLeon
          Tak když nevím o čem to je, tak si to asi přečtu né???!!!
          • Tak si přečteš jednu větu a asi pochopíš o cem to je a dal si to už nečtu ne??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit