-
Ahoj mám ráda Violetta martinu tini a nevíte kdy vyjde 41 díl
-
Violetto dnes si bila skvelá
-
-
určite ne Violetta
-
-
Jóóó u nás Violetta v kině bude až 31.5. ale stejně dobrý že tady vůbec bude!!!! Kdy bude u Vás???
-
-
Ja neviem ci na Slovensku bude...preto sa chcem spytat: Bude film Violetta na slovensku? Bude ten film niekde blyzko pri zapadnom slovensku v cesku?
-
-
Tak pokud bydlíš blízko hranic s českem tak určitě bude !! já nebydlím zrovna moc velkým městě a bude to tu!!!!
-
-
Jo byvam pri Bratislave ale vsetky vysielania v kine som nasla az asi 110 kilometrov od nas...neviete ci je aj blizsie?
-
-
-
-
Hola Tinita,
¿Como estas?
Te creo!!!!! Espero verte en vivo.
En Praga o Polonia.
Adios Su Teresa -
-
Tady nekdo dela,ze umi spanelsky a pritom si to prelozil na google prekladac.
-
-
A ty si zase čůza je to jen normální dívka která hraje v seriálu. Určitě jste ani ten seriál neviděly. Jak by vám bylo kdybyste byly jako ona a někdo by vám řekl že jste pí.. a tak dále...
-
-
Chapu te ze ji nemas rada ale ten serial je nejlepsi pro fanousky pomaha nemocnym detem a ty?NIC!!!!!! Tak sklidni hormon holka
-
Ty jsi čůza,krá*a,bl*ka,ubožačka,trapka, prostě NULA co si hraje na hvězdu .
To jde poznat z toho, co jsi napsala .
K.R.Á.V.O. !!!!!!
-
-
A Dadinka co mas z usami... a bolito *12*
-
Boze ja tu svamy pisem a vy a tu zabavaye picovinamy ze Emily a dadinka aze peco sa nechcem kamaratit
-
Leonetta !!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *2* *2* *1* *1* *15* *15* *15* *3* *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *3* *4*
-
já taky *4*
-
Tak tam třeba bylo v klučičí šatně jak se připravujou, nebo mela zrovna Camilla narozeniny tak Ludmila a León udělaly dort, nebo byli v pizzerii a Federico a Violetta se učily v kuchyni jak se děla pizza a házeli tam stim těstem jak blázni. Taky jak zkoušely v šatně Ludmila a Federico tančily a ruzne rozhovory s Choreografkou atd. BYLO TO PROSTĚ SUPEEER
-
-
Fakt dík za to že jsi respektovala můj komentář!! *13*
-
-
Tak proc sis to cetla
-
-
Tak když nevím o čem to je, tak si to asi přečtu né???!!!
-
-
Tak si přečteš jednu větu a asi pochopíš o cem to je a dal si to už nečtu ne??
-
-
-
-