Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prostě nejlepší co dodat *14* *14* *14* *14*
  • Jsi úžasná *2* *2* *2* A máš krásný hlas *3*
  • Dadinka aj ja som videla tvôj kanál si veľmi pekná a napíšem ty niečo o sebe. Chodím do 3.B mám dve sestri jedna chodí na túto stránku je to sami a druhá je naj staršia narodila som sa 2.2. 2006 vtedy keď sami lebo sme dvojíčky mám hnedé vlasy a zeleno hnedé oči som vysoká 131cm. Moje naj oblúbenejšie jedlo sú hranolky zo syrom. Moje naj obľúbenejšie zviera je zajac kačka a aj pes. Mám 9 rokov. A máš skype
  • Kuti ty nevies pisat spev sa pise s mozno ty to tak hovoris leho nevies spieva preto si to myslys tak si to pozri na internete ty asu ani nechodis ani do skoly ze nevies pisat ty mas asu tak 1rok tak xod do skoly ok a este ty tu budes hovirit ako da pise spev vraj zpev
  • Ahoj violetto si můj idol jsi moc hezká s kámoškama tě obdivujeme si božská ahoj miluju tě Milovnice koní *14* *4* *4*
  • Tini ses ta nejlepsi nejtalentovanejsi a nekrasnejsi holka na svete ja osobne a moje kamosky te zboznujem a tesime jse natvuj koncert ..... *3* mam te moc rada a nechci te zklamat .Ses fakt bozi holka nikdo na tebe tini *5* zpivas a zaroven tancis , hrajes na piano *1* a pritom delas modelku !! *15* no teda takhle natebe nikdo nema ses tak hezka a tak mlada 18 let wov fakt tini natebe nikdo mam te moc rada *14* *14* *14* ... posilam velkou pusu a az jse ti dari v tom co delas *3* ..
  • wow wow ty jsi dokonalá naozaj nenie nižše slouko wow si moja fanynka :* *14*
  • Jo a ještě se nauč psát když tady chceš psát nějaké hlouposti!!!!!!!
  • A namiesto facebooku mám skype keď si ho stiahneš môžme si volat
  • Podle mého názoru není špatná, ale není skvělá. Violetta je dobrý seriál, ale mohl by být ještě lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit