-
..!!!
a muzu se zeptat na jaky email mu pisete!! *14* -
-
Re: ..!!!
no tak si ho zkus najit ne?? *4* neni to zase tak složité *1*
-
-
PROSÍÍÍM
aWOJKY CHTELA BYCH SE ZEPTAT KDYZ NAPISU O PODPIS MYSLITE ZE MI HO POSLOU *7* !!!! PLOSIIM POMOC!!! PRIDEJTE SI ME DO PRATEL A NAPÍÍSEJTE PLOSÍÍM!! budui strasne rááda *14* -
-
Re: PROSÍÍÍM
určitě ti odpoví a pošle ti ji....Když jsem mu psala já tak byl stašně milej a dikonce se mi omluvil, že to tak dlouho trvalo...prostě k sežrání...:-)) -
-
Re: Re: PROSÍÍÍM
mno, mě přišla 3 dny potom co jsem si o ni napsala *14* -
-
Re: Re: Re: PROSÍÍÍM
Mě psal, že musí počkat, co mu vytiskne tiskárna, njn třeba jsem byla první, která mu o tu fotku napsala...:-)) -
-
Re: Re: Re: Re: PROSÍÍÍM
já jsem mu psala 21.10. někdy k věčeru a on mi asi do pul hodiny odepsal a ráno jsem ve schránce měla podpis ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍÍÍM
to leda že by si bydlela vedle něj ao ti ho hodil do schránky... *1* -
Jo druhej den ráno si ho tam měla *5* -
Promiň ale to těžko
-
-
-
-
-
-
Kráása
Takovej krááááááááásnej kluk,že ani nemám slov a von fušuje do politiky *8* ....mel by jít jinam *14* -
-
Re: Kráása
tak aspoň nám tu politiku někdo zkrášluje a je to sned jediný důvod proč se o ni zajímet ne?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
tak ona ta politika zas tak strasna neni *9* *3* *3* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Kráása
Mno, já myslim, že tak strašná je, ale jemu to docela sedí a myslim že ho i baví. Jinak by to přeci nedělal, no ne? *14*
-
-
a kam prosim tě???:D
-
-
Máj
Awoojky faninky a fanusci myslime ze kdyz si reknu o podpis *14*ze mi ho poslou!!!!!! plotože on je uube!! *14* *14* *14* -
hmm...
Dneska mi přišel taky podpis...to je prostě propagace SZ *9* -
-
Re: hmm...
kdy sis o něj psala o ten podpis <<? -
-
Re: Re: hmm...
V pondělí a v pondělí to poslal nvm kde to vázlo *1*
-
-
Re: hmm...
No a ?:-) to nevadí ne? -
-
Re: Re: hmm...
*3* cajk
-
-
-
Noviny?
Hoj, já vim, že jsem nepatrně mimo, ale jakto, že nějaké slčeny budou s Matějem v novinávh? :-D:-D Dík, jinak Matěj je jednička!!!!:) -
Pro Wendy 94941
v jakejch novinách to bude?? *7* *4* -
-
Re: Pro Wendy 94941
¨Nevim,asi v lidovkách. -
Re: Pro Wendy 94941
jj mne by to taky docela zajimalo *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Pro Wendy 94941
co bude v jakejch novinách ??????, -
-
Re: Re: Re: Pro Wendy 94941
v novém přerovsku...tam dělám křoví mezi Matym a wendy...hodně široké křoví *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Wendy 94941
Určitě to sem pak dejte!!! *3* -
Re: Re: Re: Re: Pro Wendy 94941
pekneeeee *3* *3* *3* date sem pak tu fotku??? *3* *3* *4*
-
-
-
-
-
Jaj...
Jako by se mi zdálo že se Stropnický nechá tak obletovat aby každá holka v plnoletosti volila SZ??? *9* .... -
-
Re: Jaj...
možná,.... říkala jsem si, že to byl docela dobrý tak, obsadit ho do Máje před volbama... Ale zase tak snad moc lidí se nebude rozhodovat koho volit podle nějakého filmu... Politika a film, to je docela rozdíl. samozřejmě něco jiného je, když se někdo s jeho názory ztotožňuje. -
-
Re: Re: Jaj...
Stropnický v posledních senátních ani krajských volbách nekandidoval *3* I tak je pro mě SZ jedinou volitelnou stranou *3* -
Aha! Tak proto to v těchhle volbách zelení prohráli tak strašně! -
-
Re: Re: Re: Jaj...
no, ale polovině z ns tady nebylo 18 *8*
-
-
jo jo, jk to dobrý tah. Už teĎ sem ségru poslala volit stranu zelených... ale tu byhc volila já i poředtím protože k ní táhnu odjakživa
-
-
-
nwm
ne nebyla jenom sem okolo ni prosla a byl tam i matej -
OMG!
chdák! tak když už mu někdo napíše o podpis, tak se s tím aspoň tak nechlubte...potom mu napíšou všichni a odesílání podepsaných fotek se stane náplní jeho dnů a veškerého volného času... *9* *9* -
-
Re: OMG!
njn, ale když z toho má člověk radost.... *1* -
-
Re: Re: OMG!
asi tak no.. *15* -
-
Re: Re: Re: OMG!
no...to chápu, ale matej z toho asi nema moc velkou radost... *9* *13*
-
-
-