Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nwm

ja sem chodim kazdej den,ale nwm co sem mam psat!ale sere me to ze je 30.
    • Re: nwm

Mohu mít otázku?Proč vám tolik záleží,na kterém je v místě v tom žebříčku? *7*
      • nika.

Re: Re: nwm

Tady na celejch osobnostech jde přece o to vytvořit co největší fanklub. A když někdo je v TOP deseti tak si ho víc lidí všimne....Ale vlastně je to fuk.
    • nika.

Re: nwm

Ani nemusíš nic psát, stačí přijít na profil...
  • Matej

No, soude podle toho, ze rekl, ze na lasku sazi cim dal tim vic, tak bych rekla, ze pritelku ma...a jako pochybuju, ze takovej kluk jako on bude bez baby..minimalne s nekym musi spat....
    • Re: Matej

spí s Bursíkem.... a je to nechutný politický opulista..... toto: (Vyslovuje se pro odstoupení místopředsedy vlády Jířího Čunka, proti umístnění americké vojenské základny systému protiraketové obrany v Česku, pro stažení českých jednotek vojsk z Iráku či pro odsouzení představitelů zahraniční politiky USA v 70. letech.) si může do svého profilu dát jen blb bez mozku.... je tam vysloveně to, co je dnes moderní, aniž by se ned tím kdokoli zamyslel. Howgh
      *16*
      • Re: Re: Matej

myslím,že je to otázka názoru - s nějakými jeho názory docela souhlasím.Co si myslíš ty,je nejspíš tvoje věc.-netřeba hned osuzovat *5*
    • Re: Matej

... a kde jsi četla,že sází na lásku čím dál víc??? Byl teď někdy s ním nějaký rozhovor,kde se ho na to ptali??? *7* *9*
      • Re: Re: Matej

http://www.ceskatelevize.cz/program /10168393991-06.09.2008-15:40-1.htm l?deid=2567
    • ferrerrka

Re: Matej

to jo..ja ten rozhovor taky s¨lysela:)mozna to byla trochu jina otazka..patli se ho tam co pro nej laska znamena a on ze cim dal vic,takze myslim ze nekoho ma:)ale tak holky co ste si myslely???ze bude sam:)to by neslo:)
      • Matěj Stropnický

Má přítelkyni...Blondýnku... *3* jsem si s nim napsala e-mail a četla o něm nějaké zajímavosti...je boží... *14* *8*
        • Re: Matěj Stropnický

A on ti vysloveně napsal,že má přítelkyni-blondýnku??A jak dlouho už s ní je?? *9* *9* *9* *8*
        • ferrerrka

Re: Matěj Stropnický

jako o matejovi nebo o blondynce??? *1* *1* *1*
          • nika.

Re: Re: Matěj Stropnický

No já bych řekla,že ta blondka určitě neni boží...aspoň pro nás. *1*
            • ferrerrka

Re: Re: Re: Matěj Stropnický

jj me to by taky celkem zajimalo jekej je doopravdy:):):)jen tak z ciste praktického hlediska *1* *1* *1*
            • Re: Re: Re: Matěj Stropnický

Namajsechystam:kaplas mi do noty *3*
              Jen blazen by si nevsiml jeho vyrazu na fotkach...jde mu ten narcismus z oci,to sebevedomi se pozna na sto honu...ale smekam pred nim, jde mu to dobre. Ac stopro nesouhlasim s jeho nazorama, zajimalo by me jakej fakt je..ale rozhodne o nem nepochybuju *5*

Hanulko: *3*

No on nas Matej asi taky bude pekny ero...takovej lehkej narcistni typ mi prijde
            • ferrerrka

Re: Re: Re: Matěj Stropnický

to asi ne,ale klido bych si ji prohlidla:)
  • no jo no

Holky meli byste se stydet jeste pred par mesici jste tu psali jak ho milujete jak jste jeho nej fanynky byval mezi 10 nejnavstevovanejsimi profily a ted ? je na 275 miste
    • n.e.v.e.r.m.i.n.d

Re: no jo no

...říká osoba, která neví, že holkY by se mělY stydět *3*
  • wendy.94941

wendy IN LOVE

hej lidi...to byste neverili...zrovna dneska jsme se bavily s kamoskou ktera si vezme praveho Mateje a která jeho klon(ktery bysme vytvořily) *1* donutila jsem ji k tomu aby rekla, ze si muzu nechat toho praveho...a potom sem jela autobusem a tam jeden kluk od nas z vesnice...nikdy pred tim mi to nedoslo, protoze jsem o Matejovi nevedela...zustala jsem na nej cumet a dokonce jsem se i rozbrecela....ale jenom tak, že mi slzily oči(byla jsem totiž v autobuse a tam jsem nemohla rvat)hej lidi on je uplne stejnej jako Maty...a ty krasny oci...ja nechapu jak muzou mit dva lidi tak krasne stejne oci!!!! vylezla jsem z autobusu a teprv potom jsem se rozbrecela hodne....byl to fakt ŠOK!! *9* *9* *9* *9* ale jsem rada, ze mam tak krasneho spoluobcana...xDxDxD
    • ferrerrka

Re: wendy IN LOVE

No tak to si měla štěsti:):):)treba toho kluka jeste potkavas a na nejakyho matyho zapomenes:)
  • emo.cindarella

nevím...

nevím, jetsli se to tu řešilo,a le je pravda, že matěj je ve filmu nadabovaný? včera jsem byla na máji podruhé a zdálo se mi že to fatk není jeho hlas *9*
    • Re: nevím...

Taky proto má ta postava dobrý aspoň hlas.

mese zdalo ze ma nejaky jiny, *5*

jj, daboval ho "doktor Suk z Ordinace"...Josef Pejchal nebo jak...to jediný mi snad na Máji vadí. Matěje mám naposlouchanýho a není to jeho hlas, natož výslovnost.
      • wendy.94941

Re: Re: nevím...

jj...říkal že je nadabovanej a že ho daboval někdo z ordinace..:) taky mi to vadí...ale ten hlas se k němu hodí!
        • 12meggy12

Re: Re: Re: nevím...

to je dooooooooost trapný ,že ho nadabovaly .....
          • Re: Re: Re: Re: nevím...

Takhle se dá aspoň poslouchat, když už se na to směšné předstírání nedá koukat.
        • emo.cindarella

Re: Re: Re: nevím...

mě by to dost naštvalo *9* ale myslím, že tna hlas byl celkem smpatický *1*

jojo matisek je fakt good je mocinky pekny a maj se mu fakt povedl sem do nej zamilovana az po usi *14* ale rikam si v zdyt je o 10 let starsi nojo no achjo
  • Ahoj

Ahoj Matěji...Jsi super herec a doufám že se v budoucnu objěvíš ještě ve spouta filmech...Máj se mi strašně moc líbil hraješ tam uplně dobrou potavu jsi na herectví jako stvořenej já si už od malička přeju být herečkou ale pochybuju že se mi to někdy v životě splní...Ale doufám v to...Tak nezahazuj to co máš v ruce a pořádně stím bojuj jsi super herec pá s pozdravem Verča prosím odepiš *3*
  • .

Vzhlížíte tu k němu jako k nějaký modle a přitom je to normální člověk jako každej jinej:)
    • nika.

Re: .

To všichni víme, že je to normální člověk. A ty asi bohužel nevíš, co je to modla.
  • ste pipky

Holky jste pipky mě se Matěj taky líbí ale že bych se tady nas nim musela rozplívat ... navíc je to debil ty názory co má v politice jsou trapný ... ale vás zajímá jenom jak vypadá vy musíte bejt hrozný puberťačky ... *1*
    • Re: ste pipky

Je pravda že se mi líbí ale nezáleží mio pouze na vzhledu jde oto jaký je!!!podle mě je rozumný a rozhodně není blbej...Je hezkej a hlavně kouká na lidi kolem sebe...Pubertačka jsem určitě taky ale ty jsi upe to samý...Pa *1* *1*
    • hilarynka

Re: ste pipky

Každý má svůj názor. Podle mě, máš trapný názory akorát ty, zlato .. *13*
      Neřekla bych, že začíná ..
      Jeho názory se mi líbí, on je sám sebou a nekopíruje názory druhých ..
      Takže se zamysli, než vypustíš něco tak trapného, jako je tvůj názor, z pusiny .. *13*
    • Re: ste pipky

Matěj u politiky teprve začíná,je to navíc typický rebel, časem sám zjistí, jestli jsou jeho názory trapné nebo ne.
      Ale je pravda, že o něm můžete jenom snít.
      *3*
      • Re: Re: ste pipky

Noooo, tak to začíná už hooodně dlouho..Sem nevěděla, že začátky trvaj několik let
  • Je to možné..?

*1* zdarec ve spolek *14* chtěla jsem se jen zeptat jestli je to možné že by na můj blog napsal Matěj Stropnicky nebo jestli jsi ze mne dela nekdo srandu
    http://natynka888.blog.cz/0811/matej-stropnicky-fotky-z-filmu-maj#komentar-45869645 kouknete se a posudte.. *5* mne je to jakosik divne *7* *9*
    • mishqa

Re: Je to možné..?

mno já taky myslím že to on nebyl..:D
    • hilarynka

Re: Je to možné..?

Tak to 100% nebyl on, jelikož Matěj se podepisuje Matěj S, nebo MS .. A navíc, je to částečně i novinář, a novináři píšou spisovně. Např. dělají po čárce nebo tečce mezeru .. *3*
    • Re: Je to možné..?

Hle podle me to Matej nebyl protoze pise spisovne a s hackama...si z tebe nekdo delal akrat svandu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit