-
Ti dám ty .... !
sice je tten kokentář už nákej ten den starej,ale jakej KKT tuto napsal?wuubec teplej neni jako... možnáty si teplej když to tak píšeš.možná sedí jak gay,toho jsem si wšimla taky xD ale od teplího má určitě daleko,on totiž nesmí bejt teplej :[ xD xD xD Jéé čau Maluš a Dominičko.. xD já ho žerůůů *14* *1* -
-
Re: Ti dám ty .... !
Fakt mě udivuje, že takový zarytý fanynky tohle nevědí. Je mi to fakt líto, holky!! -
-
Re: Re: Ti dám ty .... !
hele nech toho laskavě___jako nebo tě matěj zažaluje___!!!___jak už tady bylo zmíněno___=D=D___ptž mě bude taky žalovat a Maruš tebe taky co???=D=D=D*lol* -
-
Re: Re: Re: Ti dám ty .... !
*1* Řekla bych, že má lepší věci na práci, než žalovat pubertální osoby za jejich "inteligentní" posudky... Ostatně pochybuji, že sem vůbec chodí, a pokud ano, asi se tu musí dost dobře bavit...Jak to tu tak pročítám...*1* -
pro DomičqquuuxD
no takse sejdem na komisy... xD stejnak sjem se tasm měli sejít s pruserem co jsme udělali u wáwrowky..:D heej teplej prostě neni,neni teplej neni teplej neni teplej opakuju a widíš?de mi to..xD To si asi jenom náký děcka hrajou na matěje wíš..by nás molh žalowat akorát za sexuální obtěžowáníw praze(my wíme) :D -
-
Re: pro DomičqquuuxD
no jako____ale fakt____já nechci před komisi___=´D=D=D_:_stačí že nás tam žene Vranková___a eště ____Stropnický___!!!=D=D=D -
Re: pro DomičqquuuxD
No to si pište holky xD xD...už si plánuju co si vemu na sebe až mě před tu komisi předvolaj xD xD...že by černý šaty nebo společenský kalhoty s halenkou xD xD...no hlavně si vemte svačinu je to na dlouho xD xD *1*
-
-
-
-
Ahojky Romi ...toe je jasný že je to kec to tady někdo píše aby se ostatní nenudili...protože pochybuju že kdyby to byla pravda že by někdo někomu vykládal takový podrobnosti o jeho vztahu s Matějem....hezkej pokus zpříjemnit nám pobyt na týhle diskuzi *1* *1* *1* -
-
no ty woe holky s váma teda sohlasim !.....!!! Matěj ted dělal ve skole nejakou prednasku tak jsme ho s holkama zkoumali a jak teplej se nechova ani trosicku aspon po tom co nakonec predvedl sem si tim 100% jista :D aji sme ho nafotili tak mam nejake foteny esi cete abych je sem dala tak mi napiste :) *3* -
-
Re: Re: Re: Ti dám ty .... !
Ano! Dej je sem!!! Potřebujeme taky zdroj od někoho jinýho nebo mě tu Hilarynka a spol. ukamenují *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !
Já .. zase já .. jsem první na ráně, co .. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !
To ne no .. ale je tu ještě GARNIER .. *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !
Patří ti to *1* víš co se říká, nebuď zvědavá, budeš brzo stará a od toho ti žádnej Elixír od Dermacolu nepomůže *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !
raco at kamenujou tebe ... jeste budou kamenovat me :d to teda neeee e e e *8* *1* *1* *1*
-
-
-
no dit jo máš naprostou pravdu
-
-
romi čauky___tak si to tak neber neni teplej___!!!=D=D=F___opakuj si pořád neni teplej!!!!=D=D=D
-
-
Luc4jzz
tak uz jsem i regla... :) jsem ja ta LUcka co dostala DVD máj:-D:-D:-D:-D -
Role v máji jako magnet pro fanynky
jo a Matěji(ježiš to je tak krásněé jméno) tím že jsi vzal tu roli v Máji určitě přitáhneš mnoho fanynek na stranu zelených!!! *1* *1* fandím ti zlato!!! *1* *1* *1* x *1* *1* *4* -
-
Re: Role v máji jako magnet pro fanynky
oooh...pardon!!!! ted jsem to psala z Kámoščiného profilu...tak Role v máji jako magnet pro fanynky jsem psala JÁÁ WENDY.94941 *1* *1* *1* *9*
-
-
zprava
Ahoj Luci moc se omlouvám že jsem autora napsala stejně jako ty jinak děkuju za tvůj názor ale tady nejde jen oto abych nak mateje mela tady jde o to že na něho pořád myslím a že si ho vážím troušku jinak než bych měla -
-
Re: zprava
Dobrýýý..:) Mno jako chápu tě:) Každá faninka Matěje je do něj poblázněná a já patřím mezi ně ale je to jen sen...Kdybych mohla cokoli dát za to abychs ním mohla aspoň promluvit víš jak... ae je to jen sen..:):):) Musíme si najít jiný terč:) takže rada:Vdejte se jako já..:)::):):) *1* *1* -
-
Re: Re: zprava
tohle je super rada:)ale myslim si ze vetsine fanynek tu jeste ani nebylo osmnact tak si budou muset jeste pockat a do ty doby po matejovi jen slintat:) -
-
Re: Re: Re: zprava
No jak komu...!!! *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: zprava
jj jak komu:)ja uz sem taky za vodou:)
-
-
-
Re: Re: zprava
Každá jeho fanynka nemusí být taková trubka jako tady některé slečny... Že vás to baví...
-
-
-
Narazil jsem na stránku a mám jeho e-mail.Tak já ho sem pak dám. -
-
Re: e-mail
milé fanynky!!!! měly byste se nad sebou zamyslet. matěj je gay a představte si, jaké to pro něj musí být,když mu pořád píšou ty zamilovaný moc mladý holky.
já jsem taky orientovaná na stejné pohlaví a musím vám říct že to docela vadí,když mu napíše opačné pohlaví všelijaké zamilované veršíky a podobně.neberte to nijak osobně,ale když chcete matějovi nějak pomoci,tak mu nepiště takové hlouposti,na to není zvědavej. -
-
Re: Re: e-mail
jak to víš,že je matěj gay)ja si myslim ze není)to sou jenom řeči -
-
Re: Re: Re: e-mail
vím to,vidím,slyším. časem jsem se zamotala k lidem kolem Matěje a tam se nedá moc toho skrýt. myslet a vědět=rozdíl. řeči to jsou ale pravdivé. kamarád s ním cirka před rokem měl úlet-další zdroj.
nechtěla jsem upozorňovat na orientaci,ale na to jak se některé slečny chovají-aby nebyly zkalmané.
je hodně dobrých chlapů a ne jen ten jediný. -
-
Re: Re: Re: Re: e-mail
to bych do matěje neřekla že je gay -
-
Re: Re: Re: Re: Re: e-mail
taky že není...je to blbost, někde jsem četla že má novou přítelkyni
-
-
-
-
-
Re: e-mail
tady už ho ale všichni mají -
-
Re: Re: e-mail
ajojky!prosím tě dal/a by jsi mi na matěje email? dekuji ti mooc *9* *3*
-
-
-
nwm
on stal a ja sedela presne welde neho.Nwm cim wonel ale krasne wonel a mel na sobe opet zelenou tentokrat salu!Je proste sexy milju ho a fandim strane zelenych *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nwm
ty jo a kdes ho potkala?:)
-
-
........
Matěji máš strašně boží vlasy . .... Jo a chtěla jsem se tě zeptat máš taky takovou povahu jako v máji??????? *7* *4* -
pro JANČU
a i pro ty, které stále pochybují o dabingu: - v tom článku si to už snad najdete - http://www.i-noviny.cz/matej-stropn icky-uvedl-v-novem-boru-maj-20207.h tml
a pozor na mezery, případně vymazat *3* -
-
Re: pro JANČU
No jo, je to tak. Ale stejně ten kdo ho mluvil měl docela podobnej hlas.... -
Re: pro JANČU
Ahoj, díky za osvětlení.. ale stejně mi to nějak nesedí.. Zdá se mi to jako jeho hlas, navíc to nejde nijak poznat. Já mu napíšu.
-
-
RE:nwm
A na jake trase a v kolik hodin si ho potkala?? *5* -
zprava
Ty jsi vdaná ? to se máš je problém to že já bohužel zatím nepotkala toho který by měl stejné zájmy a názory který by to chtěl někde dotáhnout tak jako matěj obdivuji ho né jen kvůli vzhlehu ale proto že mu je 25 let je úspěšný novinář politik a trochu i herec -
-
Re: zprava
:)Jj jsem vdaná:) heleď já tě plně chápu:)a taky mas u me+ ze mas stejné jméno jako já:):):)
-