-
fotky
hezky fotky jsou i tady: http://www.feelingmovies.sk/2009/me gan-fox/ -
Re: Re: Jako...
No já teda radši s Angelinou xD -
Re: Ojeje
i ja jo?no dik:D -
Ojeje
Tak hele zlatíčka, kdyby byla prvně Megan a pak po ní přišlá mladší angelina, tak by jste tvrdili, že angi kopiruje megan:) Miluju Je Obě, ale vy tady jste ubozí:) *1* -
Re: ....!!!!!!!!
Sakra vždyť ji nenapodobuje, jenom je každej srovnává což já nechápu protože Angelina má botoxový rty že si přes ně pořádně nevidí a přitom je vychrtlá. K příspěvku KKK: jsi nehorázný chudáček jestli jsi autorem těch stránek co na ně dáváš odkaz, dávat tam fotku nějaké mrtvé a psát že je to fotka Megan z dětství je fakt ubohé. -
....!!!!!!!!
podle me muze klidne napodobovat angelinu jak chce ,ale nikdy nebude tak krasna a uz vubec nebude takovou dobrou hereckou jako je angelina. to se napodobyt neda -
Re: Re: Re: Re: Re: chodi s někym?
*15* -
Re: Megan
souhlas *4* -
tim líp *14* *1* -
asi s nikým *15* -
Re: Re: Megan
musim souhlasit Angelina je poslední dobou dost mimo co se jedna o krásu:)......a zas je nemužete srovnávat,když Angelina je v krásnym věku,kdyžto Megan je ještě mlada,ale stejnak se mě libi víc Megan:) -
:D...no tak s kym teda:D -
tak jsou asi přátelé ne? -
Tak proč ze udělování teen choice odešel domů s Megan ? -
Re: Re: Re: Re: chodi s někym?
... ale i mimo film *14* -
Re: Re: Re: chodi s někym?
...ve filmu -
Re: Re: chodi s někym?
blbost - ten chodí s Kristen Stewart *3* -
Re: Megan
Pro mě (kluk, 19) je Angelina vyžilá anorektická herka. Kdysi - možná- byla sexy, ale dnes už vůbec, ale krásná se mi nezdála nikdy. Zato Megan má kromě sexappealu i velikánskou dávku půvabu a tím se od Angelina liší o 180° -
Megan
nechápu jak ji může někdo srovnávat s Angelinou *15* vzdyt Angelina je nejhezčí žena světa *4* a Megan?No fůůj je obyčejná *3* -
Re: chodi s někym?
Momentálně s Robertem Pattisonem.