-
chodi s někym?
s kym vubec chodi? -
Re: JE MI UKRADENÁ
přesně tak... -
Re: Jako...
mě to je upřímě jedno s oběma bych šel na drink:D..... -
Jako...
Hezká je jo,ale teda nepřipadá mi tak pěkná jak z ní dělaj..Četla jsem komentáře a musim taky říct že Angelina je mnohem hezčí než tahle.. -
Re: rozdíl
Mně se ale líbí víc Megan, ikdyž zhodnotím Angelininy fotky z mládí. Mám Angelinu ráda, je nádherná, ale Megan se mi zdá prostě hezčí. -
megan
jak tam je s tim pejskem...vubec bych nepoznala ze je to ona =D -
rozdíl
vy ste všichni jak zmatení nebo co...píšete jaká je Megan kočka...dobře to bych brala,ale blbosti typu jak bylo v Bravu, že je Megan hezčí než Angelina Jolie??tak to je ta největší kravina co sem slyšela..šak taky megan je 23 nebo kolik a Angelině 35..a to je teda dost velký rozdíl tak se podívejte i na ty roky a jak vypadá Angelina tedkom...takže nemůžete srovnávat někoho s někým když jeden je o 12 let starší... -
Re: Nechápu
naprosto s tebou souhlasim *1* -
tv
Četli jste si tv program tv max co říkala v rozhovoru ? je to ubohý *9* -
je nej
je to nej baba co sem videl *1* -
Re: Upřímně
Právě jsi je srovnala -
Megan-100% hezčí než Angelina? *1* dobrej vtip -
je super
je opravdu skvělá .. hele ona se taky narodila v tenesse jako Miley Cyrus ... je to opravdu sexy holkaaa *3* -
ona
ona je fakt krásná ....a v transformerech...supeer -
JE MI UKRADENÁ
TAK HELE TAKHLE HOLKA JE MI UPLNĚ UKRADENÁ ALE ŘEKNU VÁM JEN JEDNO AT SE NESNAŽÍ NAPODOBOVAT ANGELINU JOLIE-NEMÁ NE NÍ!!!!!!!!ANGLELINA JE FORMÁT A NA SVĚTĚ NIKDY NEBUDOU DVĚ STEJNÉ OSOBY NA NĚKTERÝCH FOTKÁCH VYPADÁ DOBŘE ALE RÁDA JÍ NEMÁM ALE AT NECHÁ JOLIIE NA POKOJI -
Angelina ji nenávidí kvůli Laře Croft, že jí prej čmajzla roli! Copak si Angelina myslí, že bude až do smrti hrát dvacítky???? -
nb
Ona je nejlepší *14* moc kočka je ona. -
mlada
tak sem sem hodila fotky z mladí tak co? -
Nechápu
Nevim jak můžete soudit člověka kterej žije za Atlantikem a v životě ste se s nim nesetkali...navíc myslim že nemá zapotřebí kopírovat Angelinu Jolie jelikož je 100% hezčí než ona....A Když jsem jí viděl ve Transformers 2 v tý scéně s motorkou.....páni *1* -
Re: Re: ihohjhvhj
co prosim to bylo na mě? trochu vrchol ne? tys asi milej zlatej nepochopil můj přispěvek já megan fandim a svym prispevkem sem chtela vyjadrit ke zde jinemu prispevku o vyzazistech ale to ty hlupaku nemůžeš chápat o tvý inteligenci mam sve mínění zvlást kdyz mi vyhrozujes smrtí