-
I love her!
I love her. to je jediné co bych chtěla říct.
I love Meryl!! -
Re: Re: Konec CV
No a i kdyby, tak co. Nikomu do toho nic není, jsou to jen lidi *5* -
Re: Konec CV
Mně už ty story mezi Meryl a Brosnanem ani k smíchu nejsou *9* -
Konec CV
Kde jste to vzali panebože, že žije s Brosnanem? *1* *1* Musím se smát! *15* taková blbost ... -
I love her!
Ahojte všichni, kteří milujete Meryl.
Meryl mám ráda už hrozně dlouho, ale v Mamma Mia jsem se do ní podruhé zamilovala *14* Ona je prostě skvělá, krásná, vzrušující, úžasná, vtipná, okouzlující ... prostě Bohyně! Všechny její filmy jsou skvělé, umí se tak krásně vžít do role, je to prostě nejlepší herečka všech dob. Mám všechny její filmy a dívám se na ně skoro pořád - nejvíc miluju Mamma Mia, Hodiny, Ďábel nosí Pradu, Marvinův pokoj ... no prostě všechny *1* Na svůj věk vůbec nevypadá, je to moc krásná žena ... prostě a jednoduše I love and adore her! *14* -
Mám ji ráda
Meryl Streepovoü mám opravdu moc ráda a teď po shlédnutí filmu MAMAMIA,vůbec-.Měla jsem jsem ji ráda před a i po shlédnutí v Madisssonských mostech a i po dalších filmech s ní.Prostě ji mám miluju-No a Pierce Brosnen a Colin First:Nemají chybu!!!!Duli *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Nominace
vážně? to by bylo skvělé, děkuju *14* -
Re: Re: Re: Nominace
Není problém, jestli budeš chtít, tak se pak můžeme domluvit a já ti to klidně hodím na dvd a pošlu. Stejně to budu nahrávat. *3* -
Re: Nominace
A když už jsme u nominací Doubt.. Nominaci má ještě Philip Seymour Hoffman - nejlepší herec ve vedlejší roli a také Viola Davis - nejlepší herečka ve vedlejší roli. Jen pro úplnost *15* -
Re: Re: Nominace
já bych taky koukala, ale bohužel nebudu mít možnost, soufám, že vyhraje alespo§ň jednu cenu -
Re: Nominace
Úžasný!!!!! *14* mám radost *14* už se na ně těším, budu sedět u televize jak přikovaná *1* -
Nominace
Už jsou na světě nominece na Zlaté glóby! A Meryl má hned 2! Nejlepší herečka v dramatu za Doubt a nejlepší herečka v komedii nebo muzikálu za Mamma Mia! Dále pak co se týče "Mámy" je nominace na nejlepší film - komedie nebo muzikál. Za Doubt je nominovaná ještě Amy Adams na nejlepší herečku ve vedlejší roli, a pak ještě nejlepší scénář za Doubt.
Držíme pěsti!!! -
Re: najúžasnejšia
máš naprostou pravdu , Meryl v mamma mia je uplně nádherná , vypadá mladě , krásně zpívá a tančí , prostě ju žeru , klikni si když tak na moje stránky : www.mamma-mia-best.blog.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Dabing
Mě dabing taky zklamal, jedinej, s kým jsem celkem spokojená, je Brosnan.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Dabing
Ale tak mě to nevadí.. Pak to hezky prokombinuju s House M.D. a C.S.I. Las Vegas a jsem v pohodě. *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dabing
kdysi jsem se taky dívala, pak už jen kvůli ní, ale co je moc, to je moc, teď už Ordinaci ani omylem -
Re: Re: Re: Re: Dabing
To já taky. Jen kuli ní se dívám na Ordinaci *1* -
Re: Re: Re: Re: Co je to za bordel v životopise?
což tohle by mi ani tak nevadilo *1* *1* -
Re: Re: Re: Dabing
já můžu i Adamovskou *4* -
Re: Re: Re: Co je to za bordel v životopise?
Tak to asi ano *1* A taky jsem tam našla ještě jednu věc, za HODINY nebyla nominovaná na Oskara... Ne že by si to nezasloužila... Někdo byl zas hrozně akční