-
Převážně jsem píšou nehorázní kreténi, co prd dokázali a jejich jediná činnost je blití nesmyslů na inter. fórech. Naše Republika je plná hold takových nul plná. Je mi z Vás špatně. A máte to vy nicky...
-
-
Ó, ztělesněná inteligence promluvila! (čeština ti nejde, vrať se do školy)
-
-
-
Několik dotazů na celebritu: Pane Kocáb, nejste ve skutečnosti češtinou tak trochu zkomolený židovský Kacav? Negativní židé prý celosvětově obsazují různá mocenská místa, aby škodili lidem, tak mne to zajímá. Že váš předek nebyl asi žádný šífák, námořník "kocáb-ka", ale byl z národa nejvyvolenějšího? Něco jako "Šafránek" - Šaraf? Jinak je úžasné, jak dokážete s vaším absolutně nezpěvným a nehudebním hlasem ovlivnit davy - jste morální typ žida? Co zaséváte, to sklidíte.
-
Je s Michaela Kocába opravdu zle je to vlastizrádce
-
Kocáb zklamal důvěru pracujícího lidu na plné čáře. Že nic neudělá, protože není vůle cokoli s problematikou týkající se menšin dělat, je snad jasné iks let. Pokud, dá Bůh, nastane den a budu moci na svém pozemku a ve svém domě "nezvaného hosta" po vzoru určitých zemí zastřelit, "problematické menšiny" prořídnou. Kocáb podělal, co mohl. Tedy...nic neudělal, akorát se napakoval.
-
PROSÍM!!!pana Kocába touto cestou ,aby se zůčastnil proticikánské akce v Břeclavi a pohovořil k místním obyvatelům o nutnosti pochopit rozlišné chování tohoto etnika, pokud možno bez ochranky!!!(napadený chlapec ji taky neměl)
-
narozky
Milý Michale
Gratulace k Vaším dnešním narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví. -
-
Jmenuje se Michael ne Michal.
-
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jsem zjistil,že má Kocáb novou funkci a to:
Říšský ministr pro podporu cikánské kriminality *1* -
pan Kocáb to zařídí
Po těch akcích ?"ministra"? Kocába, je jasné, že není třeba ani šrotovné ani zateplování...., protože pan Kocáb to zařídí. Můžeme mu přeci vlézt do jeho auta, proč ne, my bychom ho jenom udržovali,když by nás chtěla policie vyhodit, tak si vlezem na střechu a pan Kocáb nám zařídí dobré auto odpovídající tomu, které bychom opustili *3*. Připadá mi, že názory pana Kocába zavánějí komunismem - všechno všech a bez peněz - Je to neomluvitelné, natož aby ho někdo za to chválil. Tady plno lidí převrací korunu, jestli zaplatit nájem, či se pořádně /zdravě/ najíst. Měl by jít zase raději ke své muzice a třeba vystupovat v kulturní vložce v Truhlářské ulici. -
Nepřizpůsobiví
Michale,
my také nemůžeme mít dluhy a musíme žít,tak na co máme.Tady nelze ustupovat! Děláš v tom bordel-jedni aby platili a druzí ne! Nepleť se do toho a zacvakni to tedy za ty neplatiče. Jsi stejně mizerný, neobjektivní politik! *9* *5* -
Hajzl
Neregistrovaný uživatel ELEN
- 07.03.2006 18:46 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 2.14
Michale, ještě k odsunu vojsk. Moc jsi poškodil republiku výrokem : Vraťte se Sověti domů v uniformě a přijeďte k nám v civilu. Bude vám tady tak lépe!!!
*9* *5* *16* *8* *8*