Přejít na výpis diskuzí

Michael Kocáb

OSOBNOST 16.10.2010 
101 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umělecký přínos

Vážený pane Kocábe, na podzim r. 2002 jsem si zakoupil Vaše album "Za kyslík", bohužel se kamsi CD vypařilo a po pětiletém přemýšlení a hledání jsem si před několika dny CD zakoupil. Chci tím říci, že ani po 5 letech nedošlo ke "znehodnocení" dojmu při jeho poslechu. Těch 5 let jsem na albu abscinoval. Oceňuji na něm všechno a nejvíce teatrálnost výrazu, výrazové prostředky a taky Wattersův (ex PF) nádech. Považuji toto CD za jedno z nejlepších, co naše scéna vyprodukovala. Děkuji Vám za něj.
  • Otázka pre p.Kocába

Vážený pán Kocáb,môžete z ČR vyhnať tých američanov a zastaviť stavbu radaru tak ako sate to dokázal v prípade Sovietskych vojsk? Občania Čiech a Slovenska Vám budú povďační. Netrpte v ČR cudzie vojská !!! Ďakujem
  • misa

ahoj Miso uz ti pisu po tretí moje cislo je 722007172, jsem v Kobylisych , Cimický Haj, Libisska 1649/08 strasne moc mi chybis,virtualni svet dobry ale radeji bych ten skutecny!miluju te moc. Najdu si te na kraji sveta...... ozvy se moc te potrebuju tvoje Katka
    • Re: misa

No tak, Míšo, už se jí ozvi, nebo alespoň oprav pravopis,ať dá pokoj.
  • rakoska nebo defenestrace?

Michaeli,

nemate, prosim, pocit, ze nase vlast potrebuje po dalsich dvaceti letech opet revoluci?
  • Chci další

Pane Kocábe, byl jsem na koncertě v Babicích a byl to ten nejlepší. Ta komorní atmosféra byla skvělá. Kde jsou další kocerty, chci ještěěěěěě ale nevím, kde to mám zjistit.
  • Heroltice

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli Vám něco říkají Heroltice a jméno Hamerník, můj táta mi o Vás povídal, jestli ano, můžete se se mnou spojit přes můj mail. Děkuji
  • Sebastian

Dobrý večer pane Kocábe a také zdravím vaše příznivce, hledám text písničky SEBASTIÁN. Můžete mi prosím poradit. je to sice starší věc, ale velmi mě oslovila. Díky. Hamka

P.S. odpustě si hodnocení příspěvku, neaspiruju na čelní místa v hitparátě intelektu..:-))
  • spoluzak z GYMPLU

AHOJ Michale, prosim, ozvi se. Moc bych potreboval s Tebou mluvit. Ahoj Michal Marek - gympl Ml. Boleslav Tvuj spoluzak
  • psytrance

Pane Kocábe, četl jsem váš rozhovor o tom, že se Vám začalo líbit techno a docela zajímavě jste to vysvětloval. Ale měl jsem pocit, že Vám v této hudbě něco chybí, proto do ní chcete přidávat vážnou hudbu. Proto bych Vám poradil styl psytrance (psychedelic trance), třeba v něm najdete to co Vám v technu chybí. http://psytrance.cz
  • Základny USA

Dobrý den, pane Kocábe, hledám vaši petici proti základnám USA. Pevně jsem věřila, když jste zvládl odsun ruských vojsk, že stejně důrazně budete trvat na tom, aby tyto základny u nás nemohli vzniknout. Okamžitě tuto vaši výzvu podepíšu a stejně aktivně se zúčastním demonstrace......nebo čekám marně?
    • Re: Základny USA

pane Kocáb chtělo by to trochu sebeúcty,
      nebo zase pražští pepíci předvedou jak
      na to...zase se nám bude *1* zbytek světa.
      • proč?

Nechápu proč se pan kocáb nasr** do politiky a zastává se romů.Sklamal mě.Myslela sem si o něm něco jiného.ale to sem nevěděla že je takovej cvok.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit