Přejít na výpis diskuzí

Michaela Exlová

OSOBNOST 12.8.2009 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkadoan

ahojky Míšo vše nej k narozeninám *4*
  • STEJNEJ DEN NAROZENIN

MÁ NAROZENINY STEJNEJ DEN JAKO JÁ.
  • populární

zpěvačka dnes narozeniny má *3*
  • Ahoj Míšo

Ahojky Míšo jsi moc super miluju vase pisnicky a vsechno vase jste proste nejlepsi skupina byla bych moc rada kdybys mi odepsala na e-mail a tky bych chtela nejakou vasi podpisovku ae to si kdyztak pockam na autogramiadu v liberci *3*
  • pusycat

Ahoooj

Ahoj tady Míša...Mam vás mooc ráda =)) a sem štastná že sem ve 5angels!!Tady nejsem mooc často.Nemám moc času.Škola,Skoušení,Koncerty.Ko ncerty mě mooc baví. *4*
    • Re: Ahoooj

Chtěla bych sváma spívat dík za odpověď *1*

mam te rada *14* *14*

miso tak napiš na lenazuzi@centrum.cz
  • Míša

Míšaa je skvělá ale Vendx mám radšii :-))
  • miusdjuihijundjs

ja nenavidim 5angels ale misa je skvelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
  • Mich.

má hezký úsměv *3*
  • niki a míša

5angels jsou skvělí míšu moc obdivuju a niki mocinky mám je moc ráda jsou nej na cele zeměkouli fakt se mi moc libi a obdivuju j vendi je taky skvělá terka taky a angie taki jsou všechny parádní a fakt je moc obdivuji ... *3*
  • 5angels

ahojky miso si moooooc moc super krasne zpivas a tancujes a hodne ti de kdyz se zdá je to moje nej pisnicka ja a kamoska mame skupinu rock angels a budem mit nekdy tet vystoupeni v brne .dnes (10.12)jsme meli koncert v ostrave .V ostrave dyckykdyz mame koncert tak je to nejlepsi je tam hodne fanousku a mame dycky uspech tak ahojjj miso *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit