-
HAPPY NEW YEAR !!
Přeji všem skvělýho Silvestra a Šťastný nový rok 2011 a ať sem do České republiky Miley konečně zavítá v tom novém roce 2011... protože už se jí každý nemůžeme dočkat.. *4* *14* *3* *4* *3* *5* *14* *4* -
-
Re: HAPPY NEW YEAR !!
nápodobně, snad sem Miley zavítá *14*
-
-
2011
PŘEJI VŠEM KRÁSNÉHO SILVESTRA,ŠTASTNÝ NOVÝ ROK 2011 A AT SE NA TÉHLE STRÁNCE ZASE PŘÍŠTÍ ROK SETKÁME. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
<3
AHOJKY, PROSÍM VÁS..KDYBY TADY BYL TEN KONCERT..NEVITE NEKDO V JAKEM ASI OBDOBÍ..A TAKY KDE BY BYL..JESTLI V O2 NEBO V TESLE??..JE CELKEM TĚŽKE HLIDAT TO..:(..KDYBY STE NEKDO MEL NEJAKE INFO NEPISTE PROSIM NA MUJ PROFIL..:)..MILEY PROSTE ŽERŮŮ..:* <3 -
-
Re: <3
jo a ja chtela napsat napiste ne nepiste..:D..ale o je jedno -
no hey díky...:D..já tez doufám ze prijede..ale lepší by bylo kdyby o prázdninách letních nebo po...:D..jkao..me by to vice vyhovovalo..:D -
Osobně si myslim že by to brala jako Lady GaGa,víš že nejdřív objela hlavní státy Evropy a v druhé pulce jelikož byl velkej zájem dojela i na ostatní místa Evropy a tak i sem. Myslim si že to tak veme..Miley ještě nemá ani naplánované turné po Americe takže je to ve hvězdách.. Doufám že,ale přijede *3* -
hele to ještě nikdo neví kde by to mělo bejt..ale tak miley ta by byla určo v O2 aréně... ale četl jsem kdesi na americké stránce.. že se neví kdy přesně v roce 2011 ale možný termín toho turné je někdy v únoru. ale tak na 100% se neví jestli by přijela i sem.. to můžem jen my fanoušci doufat... ale tak psalo se tam prej.. "Turné by se mělo jmenovat Robot a mělo by zahrnovat USA, Británii, Francii a Španělko. O dalších státech by se uvažovalo později." ( samozřejmě všechno bylo napsáno anglicky)....
PS: tohle nemám z nějakýho posranýho brava nebo dalších bulvárů jak si to ostatní myslej... věřte my fakt.. ;) *3* *4* -
-
Re: Re: <3
jéé špatně sem napsal... má tam bejt Španělsko.. xDD chyba.. xD
-
-
-
..
Omg Smiley je tak krásná *14* -
-
Re: ..
jj je *4*
-
-
project-miley to czech?
Stánka Miley Cyrus CZ ♥ na Facebooku vyhlásila projekt, jak dostat Miley do Česka. Prostě budete tam posílat fotky, blendy atd., kde bude napsáno nebo nějak naznačeno, aby Miley přijela do Česka-např.-Miley, please come to Czech, We Love You In Czech Rebublic apod. odkaz:
http://www.facebook.com/# !/pages/Miley-Cyrus-CZ-/12083614128 0117 -
-
Re: project-miley to czech?
jo to už jsem četl.. prosímtě to by se toho musel ujat někdo spolehlivej.. aby se to povedlo... když budu chtít tak miley sám můžu něco poslat na její učet na youtube... *4* *4* ale nic proti tomu nemám.. jen si myslím že to nedopadne moc dobře.. *9* -
-
Re: Re: project-miley to czech?
ale zkusit se to může, tak fanouškům green day se to povedlo... -
-
Re: Re: Re: project-miley to czech?
tak vem si,že teďka v jednom videu na mileyworldu řekla,že chystá tour v roce 2011 -
-
Re: Re: Re: Re: project-miley to czech?
no však vo tom tky vím.. prej by se mělo jmenovat to turné Robot... a možná by mohla zavítat aj sem.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: project-miley to czech?
odkaz na to video z mileyworldu, je z těchto vánoc-http://www.youtube.com/watch ?v=o94Vt6LbULo&feature=player_embed ded -
Re: Re: Re: Re: Re: project-miley to czech?
jestli ji tady fáákt chceme tak to musíme dokázet .. tak delej te video obrazky cokoli s miley a českou republikou at k nám přijede =))
-
-
-
-
-
-
Christmas..!
čaw lidi.. tak co jak ste si užili vánoce ?? já mega moc..dostali ste to..co jste chtěli ??.. *4* já sem dostal new mobil Blackberry kterej sem si už dlouho přál a taky knížku "Milníky na mé cestě".. tky sem si přál a pak sem dostal něaký hadry a nějaký různý další věci a prachy samozřejmě.. *4* *3* -
-
Re: Christmas..!
Miles To Go mám už rok, když vyšla v ČR, tak hned jsemsi jí objednala přes net a hned mi přišla, jinak já dostala většinu věcí, co jsem si přála, no, oblečení, obraz Big Ben z Londýna, MP3, knížku atd. no, pak ještě kalendář s Miley na rok 2011+diář s Miley, jsou tam fakt luxusní fotky, třeba z Wonder World Tour, The Last Song, Rock In Rio 2010, Hannah Montana:The Movie, The Last Song apod. jinak jsem pak dostala tričko a košili z Miley & Max... -
-
Re: Re: Christmas..!
Já jsem dostala DVD The Last song *14* *14* *4* -
Re: Re: Christmas..!
áá vážně skvělý...mám iPhone! juchůů...:D
-
-
-
Vánoce
Přeji všem překrásný Vánoce a štastnej novej rok *4*.... a osobně doufám že už se na nás přístí rok miley přijede kouknout *3* *1* -
-
Re: Vánoce
*nový* -
-
Re: Re: Vánoce
Taky doufám a přeji taky k vánocům ať se vydaří.
-
-
-
Co je škoda
Škoda je že její kontakt nemůžete nájít ona se podle svého jména nikdy nepojmenuje a ikdyby bylo její kontakt na internetu ta vám neodpoví protože by jí psali miliony fanoušků a všem odepsat nemůže ale můžete skusit až bude mít v čr koncenrt tak ji můžete požádat ale nezapomeňte anglicky nebo španělsky. -
-
Re: Co je škoda
Tu jednu co jsem si na MSN přidala má jméno : D.M.C. a na jejím profilu má její PSČ což schoduje a nikde její pravý jméno neni napsaný ale druhá je určitě fake má Miley Cyrus.. -
-
Re: Re: Co je škoda
a email na tu tvou D.M.C.? -
-
Re: Re: Re: Co je škoda
Já jsem ji našla taky to micy@windowlive.com ale vubec jsi prý ta holka nikoho nepřidává ani mě si nepřidala -
Re: Re: Re: Co je škoda
micy@windowslive.com
-
-
-
-
Mileey
Miley je fakt bezva..už od začátku co se objevila na jetix teď už na Disney Chanel tk jí úplně zbožňuju..jasný taky jsem jí na nějakou dobu přestala poslouchat, ale nějak to nešlo vydržet a ani ne za 14dnů jsem ji už zase poslouchala.. ona je prostě boží, bezva a super.. takže
MILEY IS THE BEST FOREVER! *1* *1* *3* *3* *3* -
-
Re: Mileey
*3* *14* *14* *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Mileey
xP -
-
Re: Re: Re: Mileey
čemu se směješ zlato ?? *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Mileey
jo sorry já asi špatně vidím to není smějící se smajlík..sorry už na mě leze stáří.... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mileey
;) =))* -
a ne a ne a ne! xPP xD -
Ticho zlato *3* *4* *4* -
na tebe vždy..:D
-
-
-
-
-
-
Miley
Miley je fakt super *3* *14*
Neznáte někdo její pravé icq?
Přeji veselé Vánoce a štastný nový rok *4* -
-
Re: Miley
Má ted nevim jak se to jmenuje..MSN?? Jak to máš přs hotmail to je americký ale mužeš si to udělat i jako z česka ale zadáváš tam celou adresu -
-
Re: Re: Miley
jo MSN... to maj...i miley to má.. ano to máš pravdu.. -
-
Re: Re: Re: Miley
msn má, já jsem taky, ale problém je v tom, že tam je těch miley asi milón a člověk prostě neví, která je pravá -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
No,já MSN mam jo..a ted jsem si přidala těch miley a najednou mi moje kamarádka která bydlela v anglii a americe tak říká že prej podle adresy..Tak jsem si našla starou adresu miley novou adresu a jejího vydavatelství a vyjeli mi tam dvě miley obě jsem si přidala ale tak uvidíme..
-
-
-
-
Re: Miley
miley icq nemá... myslím že žádná americká celebrita ani nemá icq.. spíš ho ani neznají.. *13*
-