-
podporující video
lidi, koukněte na tohle video:
http://www.youtube.com/watc h?v=xq_tlz70NDE&feature=player_embe dded
je to naprosto úžasné a souhlasím s tím videem, miley není perfektní, je jako každá jiná holka, jen je slavná a má paparazzi na každém kroku, nemůže si dovolit žásnou chybu, pak by ji lidé za to nenáviděli...je to smutné, že tento svět je takový a nedokáže pochopit, že i slavní jsou lidé jako my...
(Kdyžtak si v odkazu smažte mezery) -
-
Re: podporující video
je to krásný Miley má jedinečný fanoušky, kteří tohle vytvořili. Prostě jí všichni musíme ve všem co dělá podporovat ať se děje co se děje, ať je jaká. Musíme stát při ní, já aspoň budu, kdo je se mnou? -
-
Re: Re: podporující video
To podporující video se mi taky moc líbilo.
Musím, ale říct, že když jsem viděla tu údajnou nahou fotku Miley, říkala jsem si je mladá a chce experimentovat a chce dělat to co dělají ostatní lidi v jejím věku. Bohužel se vždycky najde někdo kdo to kompletně s kritizuje. Musím se přiznat, že i já jsem původně odsuzovala Miley, když jsem viděla to video jak kouří bong, ale když jsem o tom přemýšlela, říkala jsem si a proč by nemohla? Když moji třináctiletý a čtrnáctiletý spolužáci kouří, chlastej a chodí do čajoven kouřit vodní dýmku. Tak proč nemůže Miley?
také mi vadí jak všichni pořád melou, že se změnila. Samozřejmě, že se změnila a bude se ještě měnit. Člověk se stále mění a vyvíjí celý život a pomáhají mu v tom rodina, přátelé a životní zkušenosti.
Já jsem dřív neměla Miley ráda, protože moc nemusím Hannu Montanu a teď se mi Miley líbí mnohem víc. Samozřejmě Hannu přijímám, jako součást Milenyninu kariéry. Trošku mu vadí, když říkáte, že stále Mileyninu změnu image kritizují dvanáctiletý a třináctiletý holky, když mě je třináct a naopak její změna image mi připadá, že to je spíš změna k lepšímu. To je pouze něco málo k zamyšlení. -
-
Re: Re: Re: podporující video
veverkamiska-já jsem s tebou
ajfika-souhlas, naprostej souhlas, miley může taky...je to normální teenager... -
-
Re: Re: Re: Re: podporující video
Je sice teenager, ale smůlu má v tom, že je slavná takže to u ní lidi budou rozebírat až do nejmenšího detailu mno... co už hold nadělá, je mi to líto, ale s tím se musí naučit žít (ale myslím, že už si z toho nic nedělá).... prostě svět je hnusnej a jen ti největší fanoušci jí budou věrní, aji kdyby udělala čert ví co.... prostě Miley miluju takovou jaká je, miloval jsem ji takovou jaká byla a budu ji milovat takovou jakou bude... aji kdyby začala na veřejnosti chodit nahá?.... tak co, je to její rozhodnutí a já ji v tom jakožto její fanoušek podpořím a nezačnu ze své největší modly najednou dělat někoho koho z ní právě teďka dělají ti co ji nemají v lásce ...... Prostě moje moto je *Miley was, Miley's & Miley will be THE BEST*
-
-
-
-
-
pro miley
ahoj jestli tady nekdy chodis tak mi prosimte napis na muj email pigmentolek@seznam.cz nebo na facebook Tomáš čajik cagala prosim moc a dekuji a prejuti at se ti v kariere dari -
muj nazor
hele lidi miley asi uz spivat nebude bude jenom hrat ve filemch taky je mi to lito ale nejak se s tim musite srovnat kdyby neco tak mi napiste na email sice nwm proc by ste mi psali ale to je jedno *14* -
-
Re: muj nazor
hmm díky ale my víme svoje...my jsme praví fanoušci a tohle miley nikdy neřekla tak se sklidni *8*
-
-
Miley
Ahoj holky chtěla sem se vás zeptaaat jak se dá napsat Miley o autogram sem její velká faninka a je to moe oblíbená zpěvačka uplně nejvííí *14* *14* *14* a proto sem se na to chtělla zeptat chtěla bych její autogram a nevíte jestli bude eště zpívat? odpovězte pls *14* *14* -
-
Re: Miley
uklidni se... miley bude zpívat...to ví každej fanoušek... jo můžeš to zkusit...ale maximálně to bude autogram na společnost Disney. A ti to na 100% vyhodí a nebudou to miley vubec předávat .. věř mi... *3*
-
-
Miley Cyrus
Já jsem se narodila v Dallasu v Texasu a v 6 sem se s rodinou přestěhovala do Kalifornie do LA.Ano je to nesmysl bejt z Miley kámošky a chodit s ní na večeři ale já jsem jí s kamarádkou viděla kdyz šla ze Selenou Gomez a Demi Lovato z nákupů a šílely jsme a řekli jsme si o autogram a Sel,Demi a Miley nám ho dali a to je vše ale urcitě bych netvrdila že jsem sní byla na večeři.Ale je to vaše věc.Já jsem jenom získala autogrami a to je zážitek na celej život ale bejt s ní kámoška když nejsi slavná nebo sní jít dokonce na večeři.To si myslím že je nemožné.Mendy -
-
Re: Miley Cyrus
neplatí to je omyl Mandy -
-
Re: Re: Miley Cyrus
dotaz-kdy spolu byly holky na nákupech? kdy? jen mi to řekni...navíc, jak jsi se náhodou dostala na tyhle stránky? vem si, že i když jsi češka, tak v USA o tomhle ani češi nemaj ponětí... -
-
Re: Re: Re: Miley Cyrus
souhlas =)
-
-
Re: Re: Miley Cyrus
nevěřím ale díky že si zase další co tu otravuje. *8* *5*
-
-
-
super
www.vippeoples.blog.cz kouknete se je to fakt hodne dobry..je tam i Miley =)) -
kdo o to stojí?
ahojky, takže, zase se tu pár lidí rozhodlo napsat, že kámoší s miley, takže, pokud dobře vím, tak miley nikde na navečeři nebyla, páč od soboty nebo od včerejška točí nový film "So Undercover" v New Orleans a navíc, pokud bys byla její kámoška, tak bys to sem nepsala, protože bys přece jako skvělá kámoška chtěla nechat miley soukromí a nevytrubovat hned všude, že se znáš s miley...prostě, pochop, že tady nikdo nestojí o vaše kecy, je možné, že jste se narodili v NY, moji známí se narodili v LA, ale proč bys nám tedy psala sem...jenom abychom ti měli závidět, že žiješ v USA? ne, ty jen pěkně kecáš....a dejte s tím fakt pokoj...nikdo o to nestojí -
-
Re: kdo o to stojí?
ahoj jak víš že točí film? a dneska je v londýně? -
-
Re: Re: kdo o to stojí?
normálně, jako mega fanda toho vím o miley spoustu -
tak pokud bys byla takovej fanoušek jako my tak to víš *5*
-
-
Re: kdo o to stojí?
přesně mohli jste se tam narodit v NY to vám neberu ale že se kamarádíte s MIley tak to vám nebude věřit nikdo a každý vás bude mít za 11 děcka ale nevim je to vaše věc a jestli chcete tak dál lidem lžete -
-
Omg souhlas *1* je to fakt k smíchu. Já vím, že chtějí Miley vidět naživo a být s ní kámošky taky kterej fanoušek ne že *4* *3* ale vážně to by mohl napsat úplně každej a pravda to nebude a kdyby třeba jo tak jak už to tady bylo napsaný tak by to nikdo nikam nepsal. A všechny ty skype,e-maily, facebooky atd. jsou jen ti co se za Miley a za ostatní celebrity vydávají a to, že někdo napíše na Diskuzi ,, Hi I´m real ... " tak si asi myslíte, že jsme na hlavu a budeme tomu věřit. Ano napíšete třeba, že jste byli někde na koncertu to může být pravda pokuď můžete třeba letět pokaždé na koncert např. do Anglie , ale nevím proč tady lžete jen proto, že chcete být zajímavý a stejně i kdyby to byla pravda nikdo vám to neuvěří.
-
-
-
Blog přímo pro vás
http://mileyfanscz.blogspot.com/ -
??????
jak tu mluvítee že miley má fotky kde je nahá tak to není pravda a mobil jí ukradli to sme byli na veče prtž sem bxyla sní ale a vtom mobilu nebyla žádna fotka na který by byla nahá to mi věřte ona mi to sama ukazovala a pak jsou takový drby že to není možný twle dej te tý holce pokoj tet to má dost těžký rodiče se rozvádějí a ona nevím kudy kam prosím vás nevěřte tim blbostím asi mi nebude te věřit že sem sní byla na večeři ale je to pravda ! -
-
Re: ??????
Miley nebyla včera na večeři to by už paparazzi veděli a hned by za ní běželi a byli by fotky atd. a odkud si psala z Ameriky z počítače jo? jenom mi to napiš docela by mě to zajímalo -
-
Re: Re: ??????
ale to nebylo vččera víš ? jo píšu -
-
Re: Re: Re: ??????
hej seš přesně taková jak ta mileycyrus2111 nebo jak se to menuje... nebudu to tady řešit.. prostě ste jen další blbky ... nicproti ale prostě máte v hlavě guláš.. to je jedno i kdyby to nebylo včera tak by z toho byla nějaký fotky.. prostě kecáš tak moc že už je to trapný.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ??????
Jestli nevěřiš tak tvuj mínus a na mojí sestru si nedovoluj
-
-
-
-
Re: ??????
to je asi jediný co jsi uhodla... jo přesně nevěříme... *3* protože normální člověk když se zamyslí tak pochopí že to ani není možný... *4* -
-
Ahoj hele Camil je moje mladši segra.Ano jsme v Americe a Miley byla s Camil na večeři v soukromný kde je náš strejda.Jestli nevěříte tak nevěřte ale váš mínus *3* -
-
hele lidi baví vás to pořád.. ?? proč se musí vždy najít další trapky který to tu píšou.. mi o vaše kecy nestojíme a jestli vás to baví si takhle vymýšlet tak si to jděte psát někomu kdo vám to bude věřit ju ?? *15* *15* *8* -
-
:D:Dnejvic je ze miley zna asi 16337983383 lidi z cr urcite vam to vsichni budou verit jak ji moc znate a jaky ste kamosky:D:D:Dnepochybuju jestli bydli v usa ze ste ji mohli videt ale lidi...videt a byt kamaradky je rozdil ne??:Dtak neblbnete....
-
-
-
Ahoj hele Camil je moje mladši segra.Ano jsme v Americe a Miley byla s Camil na večeři v soukromný kde je náš strejda.Jestli nevěříte tak nevěřte ale váš mínus *3* -
-
jo jeto pravda kdo nevěří jejich mínus
-
-
jenomže já nejsem s normální rodiny ale ze slavný rodiny víš narodila jsem se v new yourku -
-
Nejlepší je, když tam někdo žije a napíše v New Yourku :D rozesmáli jste mě holky :-) -
-
:D:D:D:Dpresne!!:D:Dhlavne ze si z NEW YOURKU no!!:D:D
-
-
-
-
-
Debby
Ahoj.. Debby je mnohem lepší!! *14*
Miley se mi dřív líbila ale Debby Ryan je LEPŠÍ!! měli by ste jí dát šanci!! *3* -
-
Re: Debby
debby je fajn, ale miley je prostě miley, nám fanouškům to nevymluvíš... -
Re: Debby
nvm o co se snažíš... ale k ničemu ti to asi nebude... jj debby je dcl pěkná..ale tak stejně Miley is the BEST !
-