-
Anet
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
KONIEC NENÁVISTI
Všetci čo nemáte radi Demi a Selenu a máte radi Miley...sa asi len bojíte, že začínajú byť tiež dosť dobré. Je pravda, že zo všetkých týchto speváčiek má Demi najlepší hlas, no s Miley tak na rovnako... Selena- je z nich najslabšia čo sa týka spevu ale veľmi sa mi páčia jej pesničky. Ja mám rada všetky tri pretože každá je super. Všetky sú dobré herečky, speváčky aj tanečníčky. Ony sa majú v skutočnosti rady a ide im na nervy keď o nich píšu že sa neznášajú alebo niečo podobné. Demi a Selena sú stále najlepšie priateľky. A nenávisť medzi Selenou a Miley v živote skutočne z ich strany neexistovala. Takže sa zamyslite *7* ja viem, že každý má právo povedať si svoj názor ale také veci čo tu niektorí píšu sú naozaj hnusné. *3* -
-
Re: KONIEC NENÁVISTI
No nevim jestli to je pravda ,ale prý se Miley a Selena usmířili a jsou kámošky. -
-
Re: Re: KONIEC NENÁVISTI
nemali sa rady možno tak pred dvoma rokmi ale teraz su v pohode:d -
-
Re: Re: Re: KONIEC NENÁVISTI
ty z kade beres ze miley a selena su v dobrom?? -
-
Re: Re: Re: Re: KONIEC NENÁVISTI
bože veď ony to vravia ty kks:DDD neviem prečo by nemali:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: KONIEC NENÁVISTI
no len sa pytam
-
-
-
-
-
pre mattie: pre zaujimavost, miley a selena sa neznasaju a podla mna vie kazdy preco, no a selena a demi od konca minuleho roku uz definitivne nie su tie ,,najlepsie" kamaratky,takze neviem odkial beries tieto hluposti -
-
Miley so Selenou určite nie sú naj. kamarátky ale nie je pravda, že sa nenávidia a Demi aj Selena píšu na ich oficálnom twitteri, že sú stále najlepšie kamošky!!:D -
-
no nehovor.....oni uz dlhu dobu nie su tie ,,naj" kamaratky a kebysi nevedela tak uz ani s demi nie je v dobrom -
-
selena a demi nie su v dobrom a nie miley a demi -
-
Hele já to nemyslela na tebe jo takže klídek -
pre verkamiska::
tebe hrabe??? ja mám 15:DDD
ja len neznášam keď niekto furt vypisuje že si píše s Miley a tak pretože šanca že by si písala so skutočnou Miley je jedna k miliarde:D -
No jak vás vidim se takhle hádat tak vám bude možná tak 10-11 prostě jedna nechtěla aby věděla kolik jí je tak si tam dala že ti bude 16 no a tak to udělala i ta druhá prostě se přizpůsobila tý druhý -
ja som teraz mala 17 -
za dva mesiace 16 a ty? -
no a ty mas kolko rokov?? -
ak mi neveris tak never -
tieto keci čo každí vraví ja si píšem s Miley:D sú fakt trápne:/ -
to tolko mas ty hahahaha :DDDD -
no tak prepáč možno 12:DDD -
hahaha to podla mna ty mas tolko :D -
haaaaaaahahaha ježiš ty máš zase kolko rokov?:D 10? -
predstavsi ze to necitam v casopisoch, ale to viem od nich takze prestan... -
no ty to čítaš iba tak v časopisoch, kde hovoria samé blbosti!!:D keď máš twitter tak si pridaj si pridaj demi lovato officialne konto a tam sú otázky ktoré môžeš demi dať a ona na ne odpisuje!:D vravela, asi pred dvoma mesiacmi tam odpovedala, že so Sel sú stále bf a že s Miley si Demi volá aspoň dvakrát za týždeň
-
-
-
-
-
hm necě na tom pravdy bude mně se selena líbí jenom jako herečka jinak jako zpěvačku moc ne ale Demi zpívá dobře ale jak se směje v Sony ve velkém světě tak to je hrozný nevim jestli se teď směje takle teď ale jak se směje v Sony to je fakt hrozný -
-
To ji nenávidíš kvůli tomu jak se směje? *7* -
-
jo ale zpívá hezky ale jako herečka jí nemam moc ráda -
-
Tak to je teda super důvod.
-
-
-
podľa mňa sa Demi do toho seriálu nehodí:D ale Camp Rock 2 bude mega...
-
-
HM No to je sice hezký ale Miley je stejně nejlepší!
-
-
hi
hi my fans! *1* *3* -
Miley-lady
Omlouvám se všem fans Miley Cyrus,ale opravdu mě nasrala s tím ,že prvně Lady pomlouvá a potom šílí z toho že se s ní potkala a básní jak už jsou NEJ kámošky atd. Doufám že lady má rozum a její nesnášedlivost s Miley u ní vydrží! -
fans
selena ma na facebooku vic fandu jak miley asi o 1000000 vic ani se nedivim selena je hrozne sympaticka!!!!!!!!! *1* *1* *1* -
ma nemoc
hele miley ma fakt nemoc a pokud ste jeji fans jak rikate tak by ste to meli vedet ma tachykardii. Což není přímo život ohrožující nemoc, jde o zrychlenou srdeční činnost. Srdíčko bije rychleji, než by mělo.Miley trpí hypoglykémií (vážnou chorobou podobnou cukrovce), podobně jako Nick Jonas, ovšem ten má cukrovku. -
-
Re: ma nemoc
Ta nemoc mě zaskočila, ale nevím jestli ti od kterých jsi to zjistila mluí pravdu a myslím, že kdyby miley trpila takovým něčím, že by na sebe dávala větší pozor a neřádila tak na podiu. *3* *3* *4* -
-
.
-
-
Re: ma nemoc
a to se ji nic nemuze stat odepis mi prosim... *9* -
-
Re: Re: ma nemoc
neee nic se ji nemuze stat jenom nesmi tolik radit na podiu ted myslim ta nemoc se srdcem, u obou nemoci se ji nic nestane neboj!!! *4*
-
-
-
hele
HELE PLOC STE NA TU MILEY TAK HNUSNÝ JE TO PROSTE HVEZDNA BUBERTACKA..... -
Láska do Miiley
jáááááááááááááááá Miley úplně miluju udělala udělala bych pro ni cokoliv je nej nej nej moje láska nebeská já sem do ní úplnej blázen ale úplně já ji táák miluju -
Anet
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
samuel
sem tvuj z celé ho světa nej nej fanoušek *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: samuel
Ale nekecé, kdo by byl její fanóšek *8* *8*
-