Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katka412

blog

prosim podívejte se na moje blogy www.mileysmileyfan.blob.cz www.selenagomezfanss.blog.cz
  • katka412

blog

prosim podívejte se na moje blogy www.mileysmileyfan.blob.cz www.selenagomezfanss.blog.cz
  • cool a ostatní sou trapnýý

no prostě shrnem to cool je trapná všichni co s ní souhlasí taky chtěla bych je vidět to sou nějaké vypelíchané slepice.. norozdíl od nich e miley kráásnáá umí se oblíkat má peníze umí zpívat aj hrát.. a všichni co tu píšou ty pomluvi na miley jí jenom závidí

KONEC *5*
    • Re: cool a ostatní sou trapnýý

jo tak krásná to jo souhlasim s cool vypada fakt jak brambora a kazdej kluk to potrvrdi stejne sni vsichni chodi jen kvuli slave!!!!!!!!!!! *15*
    • Re: cool a ostatní sou trapnýý

jj souhlasím s tebou *1* *1* *1*
  • sortky

ty jeji sortky sou uz trapny ma je tak kratky ze ji sou vydet az kalhotky *7* mela by se nad sebou zamyslet... *13* ...,,..., *15* ..,, *5*
    • elis66

Re: sortky

keci...tady jí asi někdo závidí nohy..? nebo co? ježiš tak když se jí to líbí...
    • Re: sortky

to teda jo!!!!! *13* *13* *13* *13*
  • facebook

na facebooku ma miley docela dost anti fandu ani se nedivim docela mi to udivilo!!tolik lidíííííjupííííííííí hned se pridám *1* *1* *1* *1*
    • Re: facebook

no jo miley ma snad vic antifanousku nez fanousku!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *
  • jo jo

no nahodou to cool napsala dost pravdive a dobre nejenom cool aji mici sem s nima!!! *15*
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
  • sorry

sorry lidi ale s tou cool taky souhlasim *4* ,,me uz se nebavi divat na to jak kdyz napisu miley cyrus objevi se tam:miley to pekne rozjela u tyce sorry vsem fandum.no schvalne si prectete vsechnu diskuzi co napsala cool ja souhlasim s vsim co napsala *4* *3* *1* *1* takze jeste jednou sorry fandum miley a pro cool:jsi fakt coool!!!!!!! *1* *1* *4* *3*
    • Re: sorry

ahoj,hele dik ze se me zastavate!konecne to nekdo pochopil ze z miley dobry priklad opravdu vzit nemuzeme!vsem co se me zastali VELKEJ DÍK! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *8* *8*
      • Re: Re: sorry

nemas zac!!! *4* za pravdu nedekuj *3*
  • taky si myslim ze ma cool pravdu

nevim co vy ale fakt se chova divne,a kazdej to vy,tak te cool nenadavejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *13*
    • Re: taky si myslim ze ma cool pravdu

jo nechte ju beeeeeeejt!!!! *13* *13* *13* *13* *13*
  • je to pro cool

vše co si napsala je pravda::)takže se tě zastanu..protože máš pravdůůůůůůůůůůůůůůco ooooooooooooooollllllllll *3* *4* *14*
    • Re: je to pro cool

moje rec!!:=) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit