Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alusqa99

Pro cool a ostatní

Hele cool já se stebou nebudu hádat to nemá cenu! Potom bych začala psát sprostě a to bych vážně nechtěla! Ty asi rozhodně nebudeš cool ale to je jedno máš svůj názor neberuti ho ale běž si prosím na jinou diskuzi na někoho koho máš ráda a neotravuj nás tady! Píšou se sem názory ale sprostý a DIVÍM SE ŽE SPRÁVCI TĚHLE DISKUZE NEMAŽOU TY TRAPNÝ PŘÍSPĚVKY!
    • Re: Pro cool a ostatní

cool ma pravdu.ale taky nikomu ten nazor neberu.vzdyt je to diskuze *1*
    • Re: Pro cool a ostatní

tak hele tady semnou nekteri normalni lidi souhlasi a ktery prispevky by meli smazat tak ty tvoje!!!! *16* *16* *16*
  • nehadat se

Hel chtela sem tady psat ale vidim ze to asi nema cenu co nebo jo...........
    • alusqa99

Re: nehadat se

No podle toho co jestli něco hnusnýho tak to sem ani nepiš
      • Re: Re: nehadat se

ja sem budu psat a ty mi nebudes rikat co mam delat jo dk
  • mattie

OU

http://www.realraptalk.com/f21/mile y-cyrus-look-like-blowjob-video-759 197/

DETI NEPOZERAŤ

hehe tak to je dobré Miley robí fajku svojmu chalanovi:DDD pekne akože mne je to jedno hudba mám rada ale už by si naozaj mohla dávať pozor na tie jej fotky a videá:DDD *14*
  • miley

ahoj lidi *3* ,ja sem mela miley rada asi tak do tech 15 let ale potom:ty blby fotky,chozeni s 22 letym klukem,ted porad nosi ultra kratky sortky,tanec u tyce!-tohle sem nechapala..ted jak zacala kamaradit s gagou tak je jak utrzena ze retezu,a navic ted chodi s nejakym liamem s kterym tocila the last song..miley a liam:http://www.youtube.com/watch?v =J7Lst8VyDlU.. *9* *9*
    • ,,,,,,,,,,,,,,
      • Re: Re: miley

vis jenomze miley neni ma kamoska,a ani moje nej kamaradka by tohle co ona neudela!!!!!!!protoze to ma v hlave uplne normalni!!!!tohle udela nejvetsi rozmazlenec kterej nevi co s prachama jenom aby se zvyditelnila,myslim ze ty by si asi netancila u tyce!! *8*
      • Re: miley

no podlemě právě to je nejlepší že se trochu rozjela předtím to byla taková maminčina holčička která miluje růžouvou neudělá nic špatně atd..
        a ted!! : konečně se cool oblýýká a je z ní prostě spráávná pubertačka takže podle mě je to uplněě suppeer že se změnila ale nemusela by se kamarádit z gagou prtž. tu faakt nesnáášíí *3* *3*
        • Re: Re: miley

ja gagu taky nemam rada ale co by ti mama rekla na to co ona porad dela?me by vykopla z baraku a mileyiny rodice sou uplne klidny jakoby udelala tu nejsvatejsi vec na svete...ale jinak dik za docela fajn coment *4*
    ahoojte no podle mě ten skype kvůli kterému se tu hádáte není její prtž. 1.proč by dávala někam svůj skype to by si jí přece přidalo miliarda fanoušků!!
    2. a já sem četla že ted nemá vůbec čas na internet atd..
    3. sem četla že ted je pryč někde nma dovolené a tam určitě nebude dělat nic jiného než sedět u počítače na skypu
    a 4. já už sem slišela otolika jejích skypech a teda přiznám se že na jeden sem aj uvěřila je to: mileyworlds no ale už si s ní nepíšu prtž. podle mě aj tento skype je někoho jiného
    tot je můj názor *4*
    • Re: skype

No a je to na tom skyppu ona? to mileyworlds
  • amdy.00

Miley Cyrus

Miley je ta nej nej nej nej zpevačka která existuje!!!!! *3* Mam ji strašně ráda!!! *1*
  • Miley

Já jí úplně miluju!!!!!!!!!!!!!!!!Je milionkrát lepší než Britney Spears!!! *1*
  • divadlo

Vratte se lidi do realu z té vaší virtuality(ted myslim lidi s tim skypem, hlavně)
  • blog

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • mileyinka131296

MILEY JE COOL

taky se tak mociinky moc těšíte na její new cd ROBOT???? *1* *1* *1*
    • alusqa99

Re: MILEY JE COOL

jj jááá :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit