Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blog

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • lucine.cz.ka.ulitz

rozhovor s Miley!!

HEJ HOLKY MÁTE NĚJAKÉ DOTAZY NA MILEY??? PODÍVEJTE SE NA MUJ WEB!...MŮŽETE NAPSAT 5 OTÁZEK,NA KTERÉ MILEY ODPOVÍ A BUDOU ZVEŘEJNĚNY KOUKNITE JEN SEM NA WEB NA PODROBNOSTI : http://mileycyrus-v-praze.blog.cz/ *3* *14*
    • Re: rozhovor s Miley!!

jj ten blog je fakt moc hezkej ale nejak se mi nezda proc by ti vsichni davali mail na miley a pochybuju ze by ti porad jenom tobe odepisovala to by urcite nestihala protoze ten mail by si moh pak najit kdokoliv a nwm je to divny.treba si s ni vazne pises nwm
  • skpe

Pravá Miley by nevolala sama od sebe a navíc tam měla ze začátku jazky četina až jsem jí to napsala změnila si ho já si nemyslím že je to ona kdo si myslí že jo??
    • Re: skpe

ja myslim ze je to cely totalni kravina to s tim skypem
    • hbdelfin

Re: skpe

ja nevim,ale je pravda,ze miley mela jeden skype,ale na ten skoro vubec nechodi a tohle nevim,vsichni rikaj,ze jo
    • elis66

Re: skpe

já si to myslím, protože zpívala, a kdo by jí tak dokázal napodobit? zrovna její hlas poznám na 100 honů
      • Re: Re: skpe

Viděla jsi jí a zpívala The Climb?
        • elis66

Re: Re: Re: skpe

Jak víš co zpívala?..
          • Re: Re: Re: Re: skpe

No Jedno video je na youtube a tam je Miley chat a ona tam zpívá the climb a je tam její mama a něco jí tam říká a ještě jsou tam nějaký lidi což by to vysvětlovalo takže podle mého názoru to není Miley ale ta holka si to jen ztáhla z youtube a pustila to
      • Tereza

Re: Re: skpe

Lidi vy jste tak neskutečně moc vtipný *1* *1* *1* *LOL* kam na takovýhle vtípky chodíte? *1* kdy už konečně pochopíte že ona má na práci(snad)plno jiných věcí než vysedávat u pc *3* přes net každej znuděnej může zahrát na koho koliv *15* *15* *15*
  • mileyada

koncert

kdy bude mít Miley koncert v Česku? *7* *14* *4*
    • Re: koncert

Doufám že nikdy!
  • lidi

je to ona.:!!!:...videl jsem ji pres webku..!!...a byla tam aji jeji sestra..!!!!!.....konmecne jeji pravi skype..!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Tereza

Re: lidi

a tatka s mamkou tam už nebyli? *1* *1* *1* *1* *1*
    • hbdelfin

Re: lidi

to je super,hele a mate ji online? me zatim nechce prijmout
  • elis66

lidi

ona mi volala, a zpívala do mikrofonu, je to vážně ona! To je skvělýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • denny007

miley

miley je prostě super !!!!!!!!!!!§§ *14*
  • Spype

Ten Skype Miley je : Smiles-Miles a jeto fakt ona.!!!!!...miley mi volala..!!!!:.. *14*
    • elis66

Re: Spype

myslíte že to je vážně ona? taky mi volala, ale já jí to nezvedla.. :D
        Ja nwm jestli je to ona ale podle me spis ne pochybuju ze by davala svuj skype nekam to by zachvili tam mela miliardu jejich fanousku *15* *15*
    • Re: Spype

No to jsi ty víš měla si tam jazyk četina začátečnická chyba
  • blog

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
    Ten skype Smiles-Miles to není Miley měla tam jazyk češtinu až jsem jí na to upozornila zmněnila si ho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit