-
We Are The World
Slyšeli jste tu písničku jak nazpívali po X letech We Are The World je krásná ale ta co byla předtim ta je taky dobrá ale tahle se mi líbí víc nevim proč ale díky Michaelovi Jacksonovi že jí složil -
-
Re: We Are The World
Nevíš proč?Ta písnička je nazpívaná pro charitu a nevim odkud tady někdo vzal že jí měla nazpívat Miley nebo podobný pitomosti *13* *8* -
-
Re: Re: We Are The World
Já myslela to že nevim proč se mi líbí víc ta kterou nazpívali teď
-
-
-
blog
ahoj prosím podívejte se na moje blogy www.mileysmileyfan.blog.cz
www,selenagomezfanss.blog.cz
*3* -
hej,neni to ona-SMILES-MILES není miley!,ale tamto byvale,jak tu bylo,tak to byla ona,nejspis,ta mi dokazala odpovedet na otazky,ne ktere tahle odpovedet nedokaze -
-
Re: skype
a jaká to byla? ta předtím ono už jich tu bylo -
-
Re: Re: skype
ta predposledni -
-
Re: Re: Re: skype
napiš ten skype prosím jesli ne sem dám ti email a můžeš na email prosím
-
-
-
Re: skype
Ani na jednom nebyla ona a už ste stim vážně nemožný!Až sem vleze někdo kdo vám na ní nebo na vás začne zas nadávat tak se potom nedivte po tomhle divadle! -
-
Re: Re: skype
ta jedna to byla ona,ma to vsechno vyplnene uplne spravne a rekla mi,ze prave je v australii a vraci se 6.1.2010 a zhruba sedmeho vidim na netu fotky,jak je na letisti v australii,a pak ze kecam -
-
Re: Re: Re: skype
JO TO TEDA KECÁŠ *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
party na mym blogu
http://hanna-beth-nejj.blog.cz/
aw uuj lidíí zučastněte se párty na mým blogu!!budu se těšit pHáá pHáá *14*
klásnýho ♥ Valentýna ♥ všem *14* -
ach jo
To j už fakt trapný co tady stim skypem vymejšlíte. Miley cyrus prostě na tom skypu neni a hotovo. Co bude příšte že máte skype ne nějakou mimizemskou civilizaci vzdálenou od země 10000000 km.
Jste jenom banda věřících dětiček, který na všechno skočej -
neím co na ní máte!!!
Hej děcka jste s tím pěkně trapný jak si myslíte o tom skype že vám to vezme a jak si s váma píše!!! to vám tak někdo bude věřitt když si vymýšlíte, aby jste na sebe upozornili!!!! ubožááááááci! *3* *1* -
Dotaz
Víte co by mě zajímalo jestli máte Miley rádi kvůli tomu že se objevila v HM a nebo proto jaká je.Zrovna nedávno jsme s kamarádkou přemýšleli jestli bude mít spoustu fanoušků i po skončení HM samozřejmě že jich nebude mít jako teď ale třeba jestli bude mít úspěch jako zpěvačka a i jako herečka. -
-
Re: Dotaz
Určitě ji mají rádi jen proto, že byla v HM. Bez ní by ji ani neznali!!! -
-
Re: Re: Dotaz
přesně souhlas *3*
Jak se takovej odpad moh dostat do showbyznisu *10* -
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Dotaz
Tady nemají být jen sprostý slova!!! Myslím, že ,,skypeman" nic sprostýho neřekl!!!! Vyjádřil slušně svůj názor!! Nebo je podle tebe odpad sprostý slovo???!!! A jsme ve svobodný zemi!!!!! Svoboda slova!!!! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz
Mě se miley bude líbit i až serial zkončí ale proslavila se jen kvuli nemu driv takhle oblibena vubec nebyla ale kazdej se musel nejak proslavit...jako třeba herci z twilight sagy ty taky driv nebyli tolik oblibeny jako ted
-
-
Re: Re: Re: Re: Dotaz
Tohle je diskuse přístupná pro všechy může si sem psat co chce -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz
Jsně ale ne takový trapárny a nechápu že sem nechodí správce a nemaže ty hloupý diskuze
-
-
-
-
-
-
.
-
-
Re: Koncert!!!!!!!!!!!!!!!!
hiii iam Miley my concert is 3.6.2010
YEAH -
-
Re: Re: Koncert!!!!!!!!!!!!!!!!
Haha, nauč se anglicky!!! A taky používat budoucí čas by tě nezabilo!!!! -
-
Re: Re: Re: Koncert!!!!!!!!!!!!!!!!
přesně zase další ID..t co si hraje na miley *5*
-
-
-
Re: Koncert!!!!!!!!!!!!!!!!
přesně uplne s tebou souhlasim je to fakt dost trapny porad se za nekoho vydavat.A navic pochybuju ze by miley davala na skype svoje meno to by si ji pak kazdej nasel a proc by miley porad nekomu neco chtela dokazovat myslim si ze ji muze bejt uplne jednou jestli ji nekdo veri nebo ne.A taky pochybuju ze by nekomu volala a zpivala aby mu to dokazala je to cely nahrany a dost trapny porad se za nekoho vydavat a vymejslet si. -
-
Re: Re: Koncert!!!!!!!!!!!!!!!!
uplne s vami suhlasim, ved preco by miley davala svoj skype pre toho koho nepozna??dobre ze nehovorite to ze sa s nou poznate.... -
-
Re: Re: Re: Koncert!!!!!!!!!!!!!!!!
No tak to pochybuju ze by se stalo ale bylo by to dobry... *4* *4*
-
-
-
-
skype na miley?
hele,mne volala a zpivala the climb a potom mi volala znovu a neco rikala ale nevim co,skoda,a byly tam slyset nejake hlasy -
-
Re: skype na miley?
Mno už vidim jak by mi nějaká "osobnost" bude volat sama od sebe!Kde to žiješ?!!
-
-
vy ste stim skypepem strašný vtipálci no jo holt miley cyrus je takovej brainwashing!!!!!!!!!!! *7* *7* *7*