Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte pro Miley a Daniel

Ahoj chtěl bych vás o něco poprosit...Jestli byste hlasovaly na www.bravo.cz ve slatem ottu v takegorii: Zpěvák: Daniel Hnátnický
    Zpěvačka: Miley Cyrus
    Herečka: Miley Cyrus
    Objev roku: Daniel Hnátnický

Predem vám mocinky dekuju..!!!!!!♥♥♥ *1* *4* *4* *14* *14* *3* *3*
  • addlevel

hlasuj

hlasujeme!!!
    http://www.billboard. com/features/poll-the-sexiest-perso n-in-music-1004064262.story#/featur es/poll-the-sexiest-person-in-music -1004064262.story
  • BOOžee

Hej dětska, !!! hádáte se kvůli úplným blbostem o nějaký hloupý knížce!! *9* to je ubohý ona by si o vás myslela, že jste úplně nejvíc padlí na hlavu! :D taková blbost a Miley je taky veeeeeelkáá kráva! co ona dokázala? *7* NIC.. akorát umí otevřít hubu to je vše! vezměte si Hilary Duff to je skvělá, inteligentní a úspěšná holka! ta to nekam dotáhla a dotáhne - mimochodem její film Greta je bombastickej!!! loWuju!! *14* *14* *14*
    • Re: BOOžee

kde jsi viděla ten film?
    • Re: BOOžee

Tak to asi TTTTTTTĚĚĚŽŽŽŽŽŽŽŽŽKKKK KKKKKKOOOOOOOO!!!!!!
      !!!!! MILEY JE MNOHEM ÚSPĚŠNĚJŠÍ NEŽ KDY HILARY VŮBEC BYLA!!!!!! NA HILARY BYCH IKDY NENADÁVALA, ENI ŠPATNÁ ALEE TY MI NEDÁVÁŠ JINOU MOŽNOST!!!!!!TAKŽE SE DI VYCPAT A NECH MILEY (která je mnohem lepší než hilary s malym h) NA POKOJI!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *10* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *8* *8* *8* *8* PRÁVĚ SI MĚ VÁŽNĚ NAŠTVALA, ,,BEJBY''!
      • Tereza

Re: Re: BOOžee

A ty si mě vážně rozesmála,protože je dětinský vracet něco někomu stejnou mincí,to neni žádná obrana *15* *1* *1*
    • Tereza

Re: BOOžee

girl-sinka má pravdu v tom že je nemyslný jak se tu dohadujete,je to vážně směšný,ale na druhou stranu neni třeba k Miley nikoho přirovnavávat.Každej je takovej jakej je a ti co maji trochu rozumu vědí že její sláva dřív nebo pozdějc opadne.
    • elis66

Re: BOOžee

tak si běž do jejího fanklubu...a nechoď sem, tady to bude mít asi stejnej úspěch, jako kdybys napsala do fanklubu Michaela Jacksona že Ozzie Osborne je nejlepší zpěvák na světe..to tě třeba nenapadlo? A navíc..Hilary je..22..a Miley 17...není to trochu rozdíl? Miley má ještě času...a myslím že už Hilary dávno dohnala...ale to je detail..
  • addlevel

fanoušci pozor

všichni kdo jste opravdu velcí fanoušci chi se vás zeptat na jednu věc má miley cyrus piercing? prosím o odpověď
    • Re: fanoušci pozor

Má i tetování.
    • sweet.anne

Re: fanoušci pozor

Jj má..
      • addlevel

Re: Re: fanoušci pozor

a kde? na nose nebo v pupíku *7*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: fanoušci pozor

Myslim že oboje.. Ale v nose má určitě.
          • addlevel

Re: Re: Re: Re: fanoušci pozor

Já si myslim že to v nose je jen jako protože na fotkách ho často mývá vpravo ale někdy i vlevo a na tomhle videu je ten v pupíku http://www.youtube.com/watch?v=Ol4L eWiGpH0
  • blog

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • Milníky na mé cestě

Dnes jsme byli v Metropoli.Byli jsme v New Yourkeru a já si vybrala nějaký ty věcičky a pak jsem si tam za 249 KČ koupila její knihu Milníky na mé cestě.
    P.S.Je to skvělá kniha. *4*
    • Re: Milníky na mé cestě

ježiš Milníky na mé cestě proč tomu tak říkáte je to hrozný já mam original a z česka nemam tam napsano Milníky na mé cestě ale Miles to go a taky tam nemam Miley Cyrusová ale Miley Cyrus nikdy bych si nekoupila od Miley knížku kdyby tam byla přípona -ová
      • usjarca

Re: Re: Milníky na mé cestě

já tu knihu mám taky v češtině a je úplně boží a taky mě štve že tam dávaj to ová. ale nechápu proč si češi kupujou v ajině když většina tomu stejně nerozumí. to si jako koupíte a pak to budete válet ve skříni ne? protože tomu nebudete rozumět a i kdyby ste anglicky uměli pochybuju že úplně všechno přelouskáte protože oni mluví taky nářečím jako my
        • Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

podle mně je to taky lehký a aspoň si procvišíš ájinu mně by ta knížka v češtině ani asi nebavila dávají tam úplně jiný slova než si Miley myslela a napsala je to každýho věc a každýmu se líbí něco jinýho ale mně se líbí víc v ájině
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Jsi můj člověk!!!
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Nechci, aby to znělo nějak namyšleně, ale podle mě je to celkem lehký..
      • Re: Re: Milníky na mé cestě

Mě sice taky štve,že všude dávaj koncovku ová,ale na co bych si tu knihu měla kupovat v originálu v angličtině?To si snad myslíš,že když si tu knihu koupíš v angličtině,tak že jsi snad větší fanoušek?To je ta největší blbost jako jsem kdy slyšela!Na co se budu namáhat ájinou,když si jí můžu přečíst v rodném jazyce??
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

To jsme neřekly, ani si to nemyslíme. Jen nám to přijde lepší. A mě Aj strašně baví, takže si ji v Aj přečtu radši.
      • sweet.anne

Hej přesně, souhlasím s tebou. Já ji mám taky v AJ, podle mě je to mnohem lepší. Strašně mě štve, jak ke všem anglickým jménům dávají ty koncovky -ová. (Jennifer Anistonová? Taylor Swiftová? Anebo Jennifer Lopezová? :D) Ale je to každého věc a styl, tak jí (vevercemisce) nenadávejte.
        • Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Jo nedávno jsem se dívala na Jak se staví sen a tam dělal obraz s Hannou Montanou a on řekl že se omlouvají že jí sundali obraz s Hannou Montanovou ty vogo to nenávidim
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Panebože. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Montanovou? A to třeba neví, že Montana je stát v USA? Bože....
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: Milníky na mé cestě

Oni to brali jako normální jméno a řekněte mi, kdo se o ni stará, pokud je mu víc 25?????????? Když řeknu přd kámoškama Miley Cyrus, tak odpoví Kdo??? Ale když řeknu Hannah Montana, tak už ví kdo, a odpovědi jsou jasné: ta ****???
              A nedivte se, každej ji z hloubi srdce nemiluje jako vy!!!!!!!!!!
      • luida

Jestli se Ti to nelíbí, tak si změň jméno a -ová tam nemusíš mít!!! Nebo rovnou vypadni z Česka do Ameriky, když nemáš ráda češtinu a počešťování!!!!!!!!
  • blo

podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • thj

blb

ahoj fanoušci Miley když jsem šla dnes na youtube.com všimla jsem si tam tohohle videa
    http://www.youtube.com/watch?v=Ha _uL2qEFx0
    podívej te se na něj a ahoj :-D
    • luida

Re: blb

Haha, když jsem zadala M, jako první tam byl Míša Jackson. To je podle oblíbenosti a spouštěnosti videí, tzn. momentálně vede Jackson.
    • addlevel

Re: blb

co to je za blbost?
  • katka412

film

její film the last song pujde do kina 2.3.2010 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura *3*
  • addlevel

napsala jsem tý druhý Miley a na otázku jak se má odpověděla úplně stejně jako ta druhá a na otázku jestli se jí líbí liam odpověděla jinak než tamta to je divné *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit