-
Osobní strážce 2
Ahojte, nevíte kdy se má točit Osobní strážce 2, ve kterým hraje s Hughem Jackmanem???? -
video a album
WOW už se těším na nový album *14* a to video by mě taky zajímalo *5* -
miley
ja jse s miley znam,raz kdyz jsem byla na pul roku v angliji(ja totiz zpivam) tak jsem s ni zpivala a pro ty kto neveri tak je to i na youtube protoze to bylo nataceno ja se nechci chlubit jako,ale ...................... bylo to moc fajn -
-
Re: miley
Jo jasně a já se zase s Leonardem DiCapriem *15* bože lidi jděte s těmahle řečičkama už někam,už tolikrát to tady bylo,jste tu jenom pro smích! *15* *15* *15* -
joo,taky bych to chtěla vidět!! -
Jooo a pošleš mi dokaz? Nebo ho napiš sem chtěla bych to vidět xD............ *1* -
jééé ty se máš prosím napiš mi jak se to video jmenuje!
-
-
Miley jako GA Ga??
Jak všichni dobře víte,tak je Miley naprosto posedlá Lady Gagou.A díky jejich přátelství se Miley chová,už trochu...Řekněme,že není ve své kůži.Co se to s ní děje??Vždyť ještě před dvěma lety vystupovala jako zářící hvězdička Disneye a teď jako třeba zrovna Ga ga.Já chápu,že je mladá a chce si užívat a její koncerty fakt mooc žeru,ale přehnala to.No řekněte samy:Vždyť skoro pořád nosí krátké kraťasy.Já nevím jak vy,ale mě to,už trochu děsí... *9* -
-
Re: Miley jako GA Ga??
Jo přesně, nedávno jsem se dívala na Best of the both worlds concert a tam se chovala úplně normálně neoblejzala tam kytaristy a taky nechápu proč nosí ty kraťásky proč nenosí kalhoty jako měla v Berlíně nebo v tom Best of the both worlds je teď úplně jiná točí samý romány a prostě už to není ona úplně ignoruje paparazzi koukala sem se na videa když ještě chodila s justinem jak tam Miley běží k paparazzimu a objímá ho to dneska už nedělá vůbec jim neodpovídá a když jí osloví nějakej fanoušek tak se usměje až na fotce jinak tady máte video jak Miley běží k tomu paparazzimu http://www.youtube.com/watch?v=NH3T 2nUGTyw a mají fakt nádhernej barák takovej mega -
Přesně souhlasim s tebou...chybí mi ta stara Miley...ještě do těch 15-1ž yla fajn, ale ted jak se hova je fatk děs...doufam že se zase vrátí k normalu....ještě jedna věc kterou si neodpustim GAGU nemam ráádddddddddddddda..a to jako moc *16* -
-
Re: Re: Miley jako GA Ga??
JJ zrovna dnes jsme se s kámoškou o tom bavili že když se teď kamarádí s Gagou tak je úplně jiná..ale píésničky má pořád dobré a to je hlavní..:))
-
-
No, kdysi jsem to ut taky psala, že se oblíká moc vyzývavě a festovné jsem to schytala!!! Fakt by se měla mírnit, je fakt přce jenom i vzorem malých dětí!!!!
A Lady GaGa??? Ta není pro děti, ta si může dělat, co chce!!! Ale Miley je vázaná!!! -
...
-
-
blog
podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
Winner
Chtěla bych se zeptatvíte jak sme vyhráli tu soutěž která země má Miley nejradši a kde má nejvíc fanoušků za Leden. Tak ví to aspoň Miley dozví se to?? Jinak to je k ničemu. Někdo tady psal že prej když vyhrajem tak přijede ale mě to příde jako blábol. Tak mě příjde zbytečný že sme vyhráli když o tom Miley ani nebude vědět! -
-
Re: Winner
tam o nič nešlo to bola len zábavka pre jej fanúšikov nič viac:DDD
Aby Miley prišla, musí byť v tom štáte predaný určitý počet jej cd, podľa toho ako sa umiestnuje v hiparadach a nie v nejakej súťaži omfg:DDD *3*
-
-
MILNÍKY NA MÉ CESTĚ
AHOJ CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JESTLI NĚKDO NEVÍ KDO NAPSAL TU KNÍŽKU MILNÍKY NA MÉ CESTĚ...POTŘEBOVALA BYCH TO VĚDĚT PROSÍM ODEPIŠTE..:) *3* -
-
Re: MILNÍKY NA MÉ CESTĚ
No Miley ne? *7* -
-
Re: Re: MILNÍKY NA MÉ CESTĚ
No jo ale ona to jako no neřešte...jinak dík mno..:D
-
-
-
Hlasujte for Miley
Ahoj v Bravu je anketa Zlatý Otto 2009 v kategorii zpěvačka,herečka....... Hlasujte všichni co máte Miley rádi pro ni jo. Hlasujte pro Miley a taky můžete hlasovat pro Mitchel. Dík
http://www.bravo.cz/zlaty-otto/hlasovani/ -
blog
na tomto blogu si muzete ziskat o chcete a to s miley a vsemi co mate radi jen prijdte a zahrajte soutez co tam je www.bella-one.blog.cz -
Nelena
By mě zajímalo, jak se vyrovná s tím, že Nick a Selena jsou zase spolu.. *5* -
-
Re: Nelena
Vždyť už to přkousla jednou, tak proč ne teď???!!! Ona má taky svýho borca a Nick to absolutně neřeší! -
-
Re: Re: Nelena
Přesně!!
-
-