Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicolesk

???

ahoj, ako prosím ukončím editáciu osobnosti? som tu nová a akosi na to neviem prísť, prosím pomoooc *7* *7*
    • alusqa99

Re: ???

Co???????? *1*
      • nicolesk

Re: Re: ???

už nič, nechaj tak :))) *1* *1* *1* ale 5 ste mi hneď dávať nemuseli *9*
  • mareczek

sorry

sorry ale ten nebo ta lama urazila miley a to se neovladam nesnasim take blbecky kteri umi nadavat a sami nic neumi *16* *16* *16* *16*
    Píšete si ještě vůbec někdo s Miley na skypu jesli jo tak napište pls
    • mareczek

Re: skype

ty mas skype na miley??? *7* *7* *7*
      • alusqa99

Re: Re: skype

jj já taky. Prej to je opravdu Miley jedna holka tady psala že jí viděla přes webkameru já jsem to ještě neskoušela ale chystám se jí zavolat.
        • elis66

Re: Re: Re: skype

to je hezký že se jí chystáš zavolat ale ona si s tebou volat nebude chtít...zkoušela jsem to, ale nechce :D
        • Re: Re: Re: skype

kdy si s váma Miley naposledy psala?
  • blog

pls podívejte na můj blog http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • mareczek

jsi mi ukradeny (a)

je mi jedno co si ale jedno vim hned jak sem si precetl ty sprostarny nemas to v hlave v poradku *15* *15* *15* *15*
  • miley

aspon dává penizzee na charituu *3* a to ze nakupuje v sekacii ??? tak to je upe jednooo kde nakupuje ne???stejne ve všem vipadáá skvěle!! tak co .. *8* *8* *8*
  • mattie

dôležité

ahojte pls.... kuknite na túto fotku..http://media6.dropshots.com/ photos/694649/20100109/192006.jpg
    to mi poslala jedna baba ktorá mi tvrdí, že je demi lovato::::ale ja si myslím, že je to fake:/..kuknite na tej fotke je demi selena miley a taylor- ako držia v ruke odkaz pre mňa- je to môj nick na pokeci *7*
    • Re: dôležité

Jasná fotomontáž!!!
  • blog

pls podívejte na můj blog http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • jessw

Grammy

Ten kdo tu psal, že Miley neni nominovaná na žádnou cenu grammy asi neumí hledat nebo číst...
    David Wild - Jan 28 2010 - 2:52pm -
    More GRAMMY Performers, Presenters Announced

/R&B singer Justin Bieber, actor Jeff Bridges, pop singer and actress Miley Cyrus, actor Josh Duhamel, pop ... , Miley Cyrus, Neil Portnow, Norah Jones, Pink, Ray Benson, Ricky Martin, Ringo Starr, Roberta Flack ... *8*
    • luida

Re: Grammy

Nominace je k ničemu!!! Výhra je důležitá!! A v tomto případě ona nevyhrála!!!!!
  • Miley a charitativní projekty

Jak jsem projížděla tuhle diskusi a četla komentáře typu: "Majkí toho udělal hromadu pro ostatní, ale Miley ani nehnula prstem"!
    Na to chci říct jediné ste asi blbí a slepí. Než něco řeknete promysltetsi jestli je to pravdy. TO že Miley pro ostatní nehnula ani prstem není pravda! Budu tady klidně vyjmenovávat všechny projekty do kterých s Miley zapojila, fajn tak začneme!
    Friends For Change - Podpora živtoního prostředí, učí děti jak se chovat k přírodě
    Habity for Humanity - Miley podepsala přilbu která půjde do aukce, peníze z nívyjdou budou poskytovat bezpečné a důstojné bydlení pro ty, co ho nemají
    We Are The World - Charitativní hymna
    TWLOHA - ochrana proti sebevraždám
    Get Ur Good On - pomáhej druhým
    Připomínám že Miley zpívala 28.srpna písničky Thrillerod Jacksona na počest jeho smrti.

Stejně jsem je nevypsala všechny. Miley je zatím jen 17 a Majkímu bylo 50 docela velkej rozdíl ne?
    • thesimsa

Re: Miley a charitativní projekty

Michaela a Miley bych v ničem nesrovnávala .. a už vůbec ne v charitativní činnosti ..
      Mimochodem tu "charitativní hymnu" We are the world složil právě Michael a Lionel Richie ...
      • Re: Re: Miley a charitativní projekty

musim souhlasit že je to pravda tu hymnu složil Michael před myslim 52 lety
    • Re: Miley a charitativní projekty

Co to tady píšeš za romány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit