-
NICK
CHCI JÍ V POSTELI. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!
Nedávno jsem viděla na jednom blogu vyfocenou Miley, jak nakupuje v sekáči!!! :D lol *1* a pak, že je to nej hvězda a pop music všech dob? *7* no fuuuuuuuuuj!!! *13* *1* -
-
Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!
Nahodou v sekáči se daj sehnat dost originální kousky :) -
Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!
A co je na tom jako špatnýho? To, že je hvězda neznamená, že musí mít každou věc z těch nejdražších obchodů! -
-
Re: Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!
Děte někam v sekáči nakupuje kde kdo! Kdo z cís tam někdy něco nekoupil?! A jak můžete vědět že to byl sekáč?? Běžte někam s těma trapnýma názorama! Nikoho to nezajímá! *16* *16* *16* *8* *8* *8*
-
-
-
Grammy
Hádejte, kdo není mezi nominovanými na Grammy!? Miley Cyrus!!!! Svět je v pohodě! A pro ty kdo tvrdí, že Miley je nástupkyní Madonny: Nástupkyní Madonny je Lady GaGa!!! Madonna ji má ráda, protože je přesně jako ona, když byla mladá!!! A Miley považuje za rozmazlenýho spratka!!! -
-
Re: Grammy
Madonna jí považuje za spratka?? V tom případě miluju Madonnu! *14* *15* -
Re: Grammy
Jo jasně a to si zase zjistil/a kde?! Jak to můžeš vědět! Nemusí tam být nominovaná a i kdyby tak to není tvoje věc a aspoň tam byla nominovaná už jednou zato ty tam nebudeš nominovanej nikdy! Dejte jí už pokoj a nelezte na tuhle Diskuzi!!!!! *8* *8* -
-
Re: Re: Grammy
Zjistila jsem to na amerických stránkách, kde jsou napsané nominace!! A jak si řekla, toto je diskuze, takže mě odtud nemůžeš vyhazovat!!! Najdi si na wikipedii, co znamená ,,diskuze" -
-
Re: Re: Re: Grammy
diskuse od účastníků vyžaduje:
* věcnost: věnovat se tématu a argumentovat, nikoli napadat nebo překřikovat,
* otevřenost: nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;
* poctivost: podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;
* trpělivost: pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;
* zdvořilost, která vyjadřuje společný zájem všech na každé věcné informaci. -
-
Re: Re: Re: Re: Grammy
Diskuse znamená věcný rozhovor několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
Na to si zapomněla! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Grammy
jistě ale záměrně jsem vybrala tento úryvek aby všichni věděli jak se mají na diskuzi chovat a nemyslela jsem to jen na tebe neboj nenusíš se chned rozčilovat
-
-
Re: Re: Re: Re: Grammy
a koho sprostě okřikuji?????
-
-
-
-
-
Konec Hanny Montany!
Paráda! Hannah Montana končí!!! A já už myslela, že mě ta její bloňďatá paruka přežije!!! Bombáááá *1* *15* -
blog
pls podívejte na můj blog http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
Hlasujte
Hlasujte
http://tweeter.faxo.com /Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
Do kdy se hlasuje za Leden? Výsledky budou už zítra nebo až v Pondělí??
Hlasujte i za Únor prosím.
http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01 -
blbec
uživat bendííg je pěkně drzý se vydávat za zpěváka ze supestar a nádavat miley která je super ale jinak bendig jako zpěvák byl dobrej ale o tom se nebudem bavit jsme přece na logu miley tak co už máte všechny její alba??? -
cytrus
Cytruska mi popravdě moc nevadí, ale nesnáším ten její smích a ta její dásen..moc lidí neznám, kteří se umějí tak šklebit....No a taky mi přijde dos nafoukaná, ale to je u takové hvězdy normální...že si o sobě myslí...hmmm Cytruska to je věc vkusu....:-) -
podvodník
hm.... miley je super ale připadá mi podezřelé že to nemohl napsat opravdu jan bendig ze supestar podle mě byl jeho fanoušek a nosí jeho jméno žhe????
jinak jdi někam ....miley je úplně super -
ccoooo tooo jjje těžky ůkol
Tohle jsou pořádný texty vod kabatu
Má jí motorovou
Mám holku je jak šílená, denně to musí mít
na noc, ráno, v poledne, nemám od ní klid
V očích lesk a zase má po erotice hlad
mně nedá spát a chudák von nemůže pořád stát
Večer cestou z hospody, dumal sem co s tím
kouknu se jí pod sukně, na čem sem ať vím
Co sem Vám to neviděl, samý převody
prostě pekáč na pohon, to nemá obdoby