Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NICK

CHCI JÍ V POSTELI. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

Nedávno jsem viděla na jednom blogu vyfocenou Miley, jak nakupuje v sekáči!!! :D lol *1* a pak, že je to nej hvězda a pop music všech dob? *7* no fuuuuuuuuuj!!! *13* *1*
    • jessw

Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

Nahodou v sekáči se daj sehnat dost originální kousky :)
    • sweet.anne

Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

A co je na tom jako špatnýho? To, že je hvězda neznamená, že musí mít každou věc z těch nejdražších obchodů!
      • alusqa99

Re: Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

Děte někam v sekáči nakupuje kde kdo! Kdo z cís tam někdy něco nekoupil?! A jak můžete vědět že to byl sekáč?? Běžte někam s těma trapnýma názorama! Nikoho to nezajímá! *16* *16* *16* *8* *8* *8*
  • luida

Grammy

Hádejte, kdo není mezi nominovanými na Grammy!? Miley Cyrus!!!! Svět je v pohodě! A pro ty kdo tvrdí, že Miley je nástupkyní Madonny: Nástupkyní Madonny je Lady GaGa!!! Madonna ji má ráda, protože je přesně jako ona, když byla mladá!!! A Miley považuje za rozmazlenýho spratka!!!
    • 30.04.1998

Re: Grammy

Madonna jí považuje za spratka?? V tom případě miluju Madonnu! *14* *15*
    • alusqa99

Re: Grammy

Jo jasně a to si zase zjistil/a kde?! Jak to můžeš vědět! Nemusí tam být nominovaná a i kdyby tak to není tvoje věc a aspoň tam byla nominovaná už jednou zato ty tam nebudeš nominovanej nikdy! Dejte jí už pokoj a nelezte na tuhle Diskuzi!!!!! *8* *8*
      • luida

Re: Re: Grammy

Zjistila jsem to na amerických stránkách, kde jsou napsané nominace!! A jak si řekla, toto je diskuze, takže mě odtud nemůžeš vyhazovat!!! Najdi si na wikipedii, co znamená ,,diskuze"
        • Re: Re: Re: Grammy

diskuse od účastníků vyžaduje:

* věcnost: věnovat se tématu a argumentovat, nikoli napadat nebo překřikovat,
          * otevřenost: nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;
          * poctivost: podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;
          * trpělivost: pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;
          * zdvořilost, která vyjadřuje společný zájem všech na každé věcné informaci.
          • luida

Re: Re: Re: Re: Grammy

Diskuse znamená věcný rozhovor několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
            Na to si zapomněla!
            • disneygirl

Re: Re: Re: Re: Re: Grammy

jistě ale záměrně jsem vybrala tento úryvek aby všichni věděli jak se mají na diskuzi chovat a nemyslela jsem to jen na tebe neboj nenusíš se chned rozčilovat
          • luida

Re: Re: Re: Re: Grammy

a koho sprostě okřikuji?????
  • 30.04.1998

Konec Hanny Montany!

Paráda! Hannah Montana končí!!! A já už myslela, že mě ta její bloňďatá paruka přežije!!! Bombáááá *1* *15*
  • blog

pls podívejte na můj blog http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • alusqa99

Hlasujte

Hlasujte

http://tweeter.faxo.com /Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01

Do kdy se hlasuje za Leden? Výsledky budou už zítra nebo až v Pondělí??
    Hlasujte i za Únor prosím.

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
  • blbec

uživat bendííg je pěkně drzý se vydávat za zpěváka ze supestar a nádavat miley která je super ale jinak bendig jako zpěvák byl dobrej ale o tom se nebudem bavit jsme přece na logu miley tak co už máte všechny její alba???
  • cytrus

Cytruska mi popravdě moc nevadí, ale nesnáším ten její smích a ta její dásen..moc lidí neznám, kteří se umějí tak šklebit....No a taky mi přijde dos nafoukaná, ale to je u takové hvězdy normální...že si o sobě myslí...hmmm Cytruska to je věc vkusu....:-)
  • podvodník

hm.... miley je super ale připadá mi podezřelé že to nemohl napsat opravdu jan bendig ze supestar podle mě byl jeho fanoušek a nosí jeho jméno žhe????
    jinak jdi někam ....miley je úplně super
  • ccoooo tooo jjje těžky ůkol

Tohle jsou pořádný texty vod kabatu

Má jí motorovou

Mám holku je jak šílená, denně to musí mít
    na noc, ráno, v poledne, nemám od ní klid
    V očích lesk a zase má po erotice hlad
    mně nedá spát a chudák von nemůže pořád stát

Večer cestou z hospody, dumal sem co s tím
    kouknu se jí pod sukně, na čem sem ať vím
    Co sem Vám to neviděl, samý převody
    prostě pekáč na pohon, to nemá obdoby