-
miley
Miley má zvýšenou kachykardii a má také nové tetování
JUST BREATHE ! *1* -
miley
podivejte se na muj blog www.mileysmileyfan.blog.cz -
miley
hele tak co jak je na to Miley s tím srdcem??????????? *9* *9* *9* *7* *7* -
..
Miley je dobrá, ikdyž je to taková ta zpěvačka, ktera by nebyla nic bez skvelych producentu. Jinak Miley patri mezi me nej zpevacky. Ma vyborny hlas, a ti co ji nemaji radi tak at jdou do .... zalozte si nejaky anti-blog proti ni, mi je to jedno, ale nemusite sem lozit a nadavat "ji" kazdy zpevak, zpevacka, skupina ma sve pro a proti a neni duvod furt neco psat. Ano je to dysney zpevacka, ale dobra *4* -
-
Re: ..
ja nejsemz usa ja nejsem z usa.ja nejsem z usa tk snad se na me nezlobej.maso v housce diky nechci.mozna to neni spatnej napad ale kam se hrabes na knedlik *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: ..
konecne jsem nasla cloveka kterej ma royum dam si te do pratel
-
-
blog
Podívejte se na můj blog prosím http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
milienka hana montanna
Já nechápu jak se můžete tak povyšovat... Milie je jenom jedna a když se jmenujete na příklad janicka-smiley tak milie jenom urážíte.Víte jak by se cítila kdyby věděla že tady má tak úchylné fanynky?! *5* -
-
Re: milienka hana montanna
mas tamhle jede presli uz mava svymi vesli hahaha -
Re: milienka hana montanna
Hele vždyť ani neumíš napsat jméno Miley tak nebuď chytrá jo. napřde se podívej co píšeš a pak kritizuj
-
-
dohaje lidi
do haje lidi,prestante tady nadavat na miley,ha ji sice moc nemusim,ale rozhodne tady nenadavam jako nejakej k*****, kdyz ji nemate radi,tak sem nelezte, radujete se nad nestestim miley? objevi se tu,ze miley konci a disney studio je na ni nastvane, no a co? vzdyt hannah nemuze byt navzdy, a taky treba se tu objevi,ze bere drogy a ty komentare typu: ja vedel,ze je to pekna p*** nebo jak ji muzete mit radi? vzdyt vidite co dela?!, tak tohle jen dokazuje,ze jste pekni blbci,kteri to v ty hlave nemaj v poradku, jdete si vychvalovat svoje idoly a nelezte tem svym neoblibencum na stranky, jasny? -
-
Re: dohaje lidi
Ta diskuse není jen o tom že tady furt píšete:"Miluji tě Miley si super"!!Ale každej má svůj názor tak ho sem napíše noa???????...ale nééé,vy ho hned musíte začít kritizovat a nadávat "jestli se ti Miley nelíbí tak běž pryč"atd...Ale vám do toho nic není,on/a tady může být kdy chce a jak chce a vám to může být jedno!!!...Já vás lidi nechápu,no dobře bráníte svýho idola to je správný to já dělám taky ale né že má jít hned do p*dele a takový!!Zamyslete se nad tím!!!!
-
-
Hlasujte
Volte ať dáme 20 000 hlasů!!!!
http://tweeter.faxo.c om/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
PS: nepište sem kritiky............................ -
mmm
white power *4* -
nejlepší
Přestante se hádat o nějakou 17 americkou pubertačku. Nejlepší je českej rock hlavně Kabat. Sem tam nějaka ta anglická, americká. Je to jakási dočasná sláva díky seriálu hannah montana. Až bude stařší tak jí nikdo poslouchat nebude.
V česku jí stejně moc lidí nezná.
Co udělá s penězma rozfofruje je za hardy a jiné blbosti jako každá ulítlá ženská. -
-
Re: nejlepší
je,tady je zase nekdo chytrej,robie,ty ji asi nemas moc v lasce,co? hele,diky hannah montane si vytvorila mega popularitu a taky ji i zustane, vzdyt to se rikalo i o ostatnich, ze jsou treba jen takove male hvezdicky, ktere si pry na chvili zazari a pak konec, a vidis, kam to dotahly? treba se to rikalo o ewe farne, a ta tedka malem vyhrala cenu mtv v polsku a je treti ve slavikovi nebo se to pry rikalo i o britney apod. -
-
Re: Re: nejlepší
A jak Britney dopadla???????? S děckama, sama, a nikdo už o ni moc nestojí, a ještě musí zpívat na playback, protože její skutečný hlas je děsívý jekot!!
-
-
delete
-
-
delete
-
-