Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koncert

nevite nekdo kde se daji koupit listky na miley koncert????
    • alusqa99

Re: koncert

Na kterej myslíš?? V česku žádnej nebude psali to v Bravu nebo to aspoň není potvrzený. Ticket pro.... no někde je seženeš bude se o ně určitě soutěžit. Ale zatím tady koncert mít nebude *9*
  • delete
    • delete
  • delete
    • delete
    • ajulina

Re: Miley v Berlíně v Německu

hele to mas stejny jako s tokio hotelem bo us5 sou z nemecka a kolikrat tu byli?TH v roce 2007 a tedkon maj koncert no a US5?ty se ani neobtezujou sem jet... *9* takze se ani miley nedivim...kdybych mela navyber jesli cesk bonemecko tak urcite nemecko....
  • ajulina

Bože....

tak asi takhle....a co ze neposlala prachy na haity?prispiva zas na nec jinyho... *9* vy ste snad poslali smsku na pomoc? *7* *7* *3* ja teda ne...a ani o tom neuvazuju :D
    • hbdelfin

Re: Bože....

ona haiti pomaha nebo jsi "jeste" nezjistil,ze se par celebrit spojilo a rozhodlo se nazpivat singl na pomoc haiti
    • delete
      • luida

Re: Re: Bože....

Může tam jít sama, pozvánky jsou pouze na udílení cen a podobné akce!!! Zavolá jim, řekne: chcu přispět na pomoc tolik a tolik, a ráda se zúčastním. Pokud o ni stojí oni a ona se neozvala, zavolají jí a zeptají se, jestli tam chce pod podmínkou že přispěje nějaký dolar a nebo nechce a nemá zájem se podílet!!!!! Co z toho ona asi udělala?????
      • luida

Já jo, 5000 posílala jsem s kámoškou a moje teta tam jele osobně vypomáhat!!!! Ne jak ta vaše Miley, která místo aby seděla doma, mohla zvednout ten svůj tlustej zadek a jít tam aspoň k těm dětem do nemocnice, aby měli nějakou radost!!!!!!! Když už je tak zapálená do dětí!!!!!
        • delete
          • luida

Re: Re: Re: Re: Bože....

To je důkaz??????? Ža ti tam nadiktuje číslo, řekne že přispěješ 10babek????!!!! V tom nevidím žádný důkaz!!!! Jen to, že to prostě řekla jiným, aby se sama nemusela starat!!! A to, že si šetří na to nastřelování vlasů je pravda, už poprvé se kadeřnice netrefila a vrazila to do lebky, kde to vyfouklo mozek!!!!
        • Re: Re: Re: Bože....

Jo jasně už tě vidim jak posíláš esemesky myslíš že ti to tady někdo uvěří jo a pochybuju že tvoje teta má na to aby jela na Haity musela by mít docela velkou sumu a navím by musela mít i vlastní tryskáč což pochybuju že namá
          • luida

A přispívání na konto Ti taky nic neříká? Proč jenom SMS??? Můžeš to poslat na účet, ze kterého oni to vyberou a potom dají na potřebné věci, jako třeba jídlo, pití, léky, lůžka atd.!
          • luida

Řiká ti něco pomocná organizace Lékaři bez hranic???? Asi ne, viď??? Protože kdybys to znala, tak tu neděláš takové kydy, člověk může dělat charitu, což ty asi neznáš!!!!!!!!!
        • delete
          • luida

Myslí Haitské nemocnice!!!!!
          • Tereza

Ale vy jí tady ospravedlnujete jak dělala bůh ví co.Jak kdyby byla jediná co chodí za dětma apod.Jsou takový co pro děti dělaji daleko víc a nekoukaji na to aby si škudlili jenom pro sebe.No nic,nikoho tu urážet nebudu a vy si dál sněte nad Miley!
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: Bože....

Nepochopila si že jde o názor vid,kterej tu může napsat každej!
            • delete
    • luuuca

hahaaaa asi si na neco setri :DDD *15* *15*
      • ajulina

treba j *1* prej si nechava nastrelovat vlasy... *1* tak asi na to *4*
    • Tereza

No jo ale jsou i takový co přípívaji na víc věcí a taky je to nesežere.
      • ajulina

tak treba proziva ekonomickou krizy *1*
        • ajulina

Re: Re: Re: Bože....

ted kdyz uz nenataci hanu montanu *1* *1* *1*
          • alusqa99

Seš nějáká chytrá ne?? Miley ještě natáčí Hannah Montanu. Ještě se natáčí 4. řada. To ti asi nedocvaklo.
            • Tereza

No to fakt nemůže *1* páč za xx let už se o nějaký Hannah montaně vědět nebude,že vůbec něco takovýho bylo.
            • sweet.anne

Vždyť Hannah Montanu nemůže hrát do třiceti!!!
            • ajulina

no chytra sem.... *1* *1*
            • Tereza

4 a taky poslední..protože už kdy tady bylo že to se to natáčet přestává.Holt když upadá zájem..
          • Tereza

Njn vždyt je to pořád dokola,nápady došly *1* *1* prej budoucí Madonna *1*
  • kniha

nevite nahodou jak se jmenuje knížka od Miley Cyrus a jestli ji prodávaj v čr . kdybyste někdo věděl tak jsem napište *14* *14* *1* *4* *14* *14* *14* *14*
  • stránky

ahojky mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • niley

Doufám že,se dají s Nickem zase dohromady.Hrozně jim to přeju. *4* *4* Miley se hodí k Nickovi víc než nějaká nafoukaná kráva Selena *16* *16* *16* Držím jim palce *3* *3*
    • luida

Re: niley

Selena se k němu hodí víc, i když se mi to moc nelíbí! Stejně se zase rozejdou, tak to je fuk. A Miley má toho Liama nebo jak!! Tak ať zůstane s ním a nechá Nicka na pokoji!!!!! Nebo si to šeredně odskáče!!!
      • piskot256

Re: Re: niley

Já jsem to taky přála Miley a Nickovi......Jenom že lidi my stím nic nenaděláme!!My nemůžeme posuzovat lidi ským mají a ským nemají chodit........Sice je fakt že Miley to s Nickem strašně slušelo *3* Ale na druhou stranu Miley je šťastná s Liamem a jde vidět že si to fakt užívá že už nemusí nic tajit že má normální vztah jako ostatní a moc ji to přeju ;-)
    • Re: niley

Mě se líbí jak je Miley s Liamem hodí se k sobě a vypadá to že je Miley šťastná protože když prej chodila s Nickem tak když se pak rozešli tak se cítila mnohem líp a hlavně je to Mileyin život a s Nickem by asi šťastná nebyla
    • alusqa99

jj souhlasím. Já Selenu nemám ráda! Miley je the Best *14* *14* *14*
    • janicka-smiley

Přesněěěěě
      • janicka-smiley

Re: Re: niley

teda, já to řeknu normal. ja selenu gomez nemam rada a prala bych to vic miley. omlouvam se, ze jsem to tak vyjadrila.
        kazdy ma nekoho v oblibe a nekdo ne. nemam ji rada nebo spis nemam rada jeji zpev.
  • delete
    • Re: Hope for Haiti now

ne nebyla... je rozmazlená a sama má málo peněz......
      • Re: Re: Hope for Haiti now

No a co že tam nebyla ona má teď nadací proti sebevraždám má nadaci pro děti tak nevim co děláš a ty s tam přispěla asi ne co ona nemusi prispivat jenom protoze je hvezda a aby se upozornila radsi tam prispej ty
        • alimak97

Re: Re: Re: Hope for Haiti now

já tam poslala 10 000 kč... kolik tty??
        • luida

Re: Re: Re: Hope for Haiti now

Jelikož je američanka a údajně jedna z nejlépe vydělávacích celebrit, tak se od ní pomoc očekávala!!! No, uvidíme, koho budou haitské holčičky teď milovat!!!
  • angyblackstar

můj názor na miley !!!!!

Ahojík lidičky !!! Miley má zajímaví hlas
    líbí se mi písnička PARTY IS THE USA ale
    Hannah Montana se mi nelíbí !!! Ani Miley
    není můj šálek kávy (spíš šálek hudby)
    Nic proti vám fanoušci Miley !!!! Každý
    má svůj názor na hudbu , herce , songy ... Tak ahoj !!!!Nic proti vám lidi
    *4* *4* *3*
    • Re: můj názor na miley !!!!!

Ale aspoň si to řekla normálně a né jak někdo jinej tady
    • piskot256

Re: můj názor na miley !!!!!

Jo já to chápu.....každý nemůže říct že Miley je skvělááá!!Každý má svůj názor ;-)
      • janicka-smiley

Re: Re: můj názor na miley !!!!!

ňák tak *4*
  • nnn

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
    halsujem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit