Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    jj ten skype mám taky on tady byl jednou zveřejněn a píšu si s ní ale nevím jesli je to její pravdivý skype to by chtělo nějak zjistiiti jesli někdo nevíte jak by se to dalo zjistit tak poraďte díky
  • Mail

Ahoj tak jak je tady uveden ten mail na nějakou tu její asistentku nebo kamaradku tak sem tam psala. Ptala jsem se jestli má skype a jaký a jestli neví jestli náhodou přijede do česka. Ona mě odepssala že neví a že ten skype mcusamc. Takže ten mail mám a psala jsem si teda s Miley cyrus..nemužu tomu pořád ještě uvěřit...:) doufám že to není podvod..:)
  • katka412

blog

prosim napište mi komentař na muj blog www.mileysmileyfan.blog.cz
    Píšete si ještě někdo s Miley na skypu jak tady byl jednou zveřejněn ten skype píšete si s ní někdo nebo telefonovali jste si s ní někdo já si s ní píšu kdyžtak napište
    • Re: skype

pošleš mi ten spyke té miley prosím? *3*
      • kissen

Re: Re: skype

Ubohost nejvyššího řádu,snad shnije v pekle. *13*
        • alusqa99

Re: Re: Re: skype

Zhnij si sám/sama!!!! A nelez na tuhle diskuzi když nemáš Miley rád(a).
    Píšete si ještě někdo s Miley na skypu jak tady byl jednou zveřejněn ten skype píšete si s ní někdo nebo telefonovali jste si s ní někdo já si s ní píšu kdyžtak napište
    • Re: skype

a jak je na to skypu ??
  • Videa..:)

http://www.youtube.com/watch?v=DBpf 30mao5k&feature=related

Moc hezký ty jo mrkněte se.. *3*
  • MAIL?

UŽ V NOVINÁCH KDYŽ SE PODÍVÁTE JE NAPSÁNO ŽE NÁKÁ ASISTENTKA MILEY NEBO JAKO KÁMOŠKA... KTERÁ MÁ MAIL A NAŠLA JSEM TO NA AMERICKÝCH STRÁNKÁCH TÉ HOLKY ŽE SE KAMARÁDÍ SE SELENOU DEMI MILEY A JONAS BROTHERS ATD. ZKOUŠIM NA TEN MAIL PSÁT A ONA TA HOLKA PÍŠE DÍKY NÍ MAM POTVRZENO MILEY MSN A SKYPE A MAIL ATD. TAKŽE MAILUJTE NA : knockout00@hotmail.com A DOSTANETE ODPOVĚDI NA VŠECHNO NAVÍC KECÁ PŘES WEBKU A ŘEKNE VŠECHNO VÁM !!§ UŽASNÉÉ
    • Re: MAIL?

A to Ti nikdo neřekl, že z kontaktů: ...@hotmail.com přichází do tvé pošty nejdestruktivnější virus všech dob zjištěný Microsoftem???!!!! I na CNN to hlásili, ať se od těchto kontaktů nic nepřijímá!!! To není kec!!! A ani s urážkou Miley(i když jí z hloubi duše nenávidím) to nemá nic společné, kdybyste mi chtěli nadávat!! Zformátuje ti počítač a zničí hesla!!!
      A pro ty co milujou Facebook: Bude se zřejmě rušit, protože sbližuje nacisty(milovníci Hitlera a hákového kříže a doufám, že víte, kdo byl Hitler!)
    • addlevel

Re: MAIL?

asi anglicky žejo *7*
  • 1_bella_7

Pííííííííííp

Je to špatná retardovaná hlúpa krava, ktorá si privyrába na svojom otasnom ksichte ( keď som minule videl (la) koberec s motývom Hanna Montana, skoro ma vystrelo)
    Je to taká trápna princeznička, pre deti a zaostalých tíneďzerov!!!!!
    Takže:
    Hanna Montana JE LESBÁÁÁ
    samo ak Miley Cyrus
    alebo Citrus?? *7* *1* *1* *1* *5* *15* *1*
    • Re: Pííííííííííp

NECHÁMU VÁS CO JÍ NADÁVÁTE ALE FAKT JE UPNĚ NORMÁLNÍ...! A JAK MÁME VĚDĚT ŽE TY NEMÁŠ DRŽKU JAKO KONSKÝ LEJNO? NO A CO, MÁ TALENT A TO TY ASI O SOBĚ ŘÍCT NEMUŽEŠ KDYŽ TAKHLE NADÁVÁŠ SI UBOHÁ?? AIS JO
      • Tereza

Re: Re: Pííííííííííp

Ale prosim tě.Tim chceš říct že každýmu komu se nezamlouvá Hannah Montana a řekne že je to pro malý děti tak je ubohej?To je spíš trošku uhozený ne??
        vy samy z toho jednou taky snad vyrostete a názory na to změníte.
        • Re: Re: Re: Pííííííííííp

Kdo říká že se mi LÍBÍ Hannah Montana!!???
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Pííííííííííp

Víšš.. máš to v přezdívce..
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: Pííííííííííp

Nikdo.To bylo myšleno všeobecně,tak bud v klidu.
  • film

ahojky chci se zeptat kdy v rakovníku bude dávat v kinech film hanna montana ve filmu pls odepište moc dík
    • hbdelfin

Re: film

proc na to chodit do kina,kdyz uz je to davno na DVD,ja to mam domaa furt na to koukam *3*
  • miley v CZ

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
    toto je hlasovani aby miley vystupovala v CZ tak pro CZ hlasujte mame cca 18350 hlasu a sme 1/25 *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: miley v CZ

To je hlasování jenom o to, která země ji má nejradši a není potvrzené, že do země, která bude první, přijede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit