Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alusqa99

Miley je nej

Mileynka je nejlepší tak jestli se vám nelíbí tak to sem nepište!!!! Je lepší než Madona teda určitě pro mě a pro ostatní fanoušky Miley taky!!!! Je best best best best best best best best best
    Prostě nejlepšíííííí ! I LOVE MILEY ♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahojky

Ahojky, sem tu nová a moc nwm jak to tu chodí a chtěla bych mezi váma zapadnout a nechci kydat, ale ě příde Miley 100x lepší než Madonna !!! *3* *14* *14* *4*
    • Re: ahojky

No Miley se stala slavnou protože si ji vybrali určiti lidé, kteří chtěli na ní vydělat, protože věděli že malé holky a puberťáci donutí své rodiče aby kupovali všechny ty serepetičky okolo. je to dětská hvězda ktera si neudělala žádný základ.. tak proto taky brzo zhasne.. však to už čteme má potíže se srdcem protože není zvyklá být slavná a chce s tím končit, jenže nemůže protože uzavřela určitou smlouvu s nahrávací společností až skončí smlouva skončí i ona a pak po ni ani pes neštěkne.. bohužel je to tak .. ale vem si kolik dětských vězd skončilo na drogách nebo úplně zmizelo ze světa showbussinesu *9*
      • Re: Re: ahojky

di do prdele tohle neni pravda a ty to vs tak si nevimyslej debile zasranej *10* *13*
      • Re: Re: ahojky

Doufam ze se to nestane. fandim ji mozna je to novodoba madonna mozna bude tak dobra az bude v jejim veku snad neskonci spatne *9*
  • NIC MOC, TEDA

Lepší je Madonna! je to totiž královna popu a má opravdu hodně nádherných písniček od tanečních po smutné, rockové, RnB, popové, disco, backbeat... a dává hudbě nový směr ze kterého se ty začínající hvězdičky jako je i miley cyrus( lady gaga, britney, janet jackson, mariah carey... a spousta dalších)učí a často napodobují... můžou jen závidět Madonna ze sebe udělala někoho a stálo ji to hodně sil... a výsledek je úžasný, navíc po návštěvě jejího koncertu si za tímhle názorem stojím! *3*
    • Re: NIC MOC, TEDA

To je pravda, ale Miley taky není špatná jestli se udrží tak má budoucnost.. přála bych si aby byla tak slavná jako Madonna *3*
  • antidicaprio

konec

hele nwm jestli to víte ale hanah montana končí . oznámila to samotná Miley ,říkali to na evropě 2 ,poslední je 4 řada
    • antidicaprio

Re: konec

no já dřív hanah nesnášela ,nesnášela sem že je všude něco jako hsm a taky mi přišlo že ten její serial je totál stupidní ale když to srovnám s jinýma serialama disney chanel tak je to ještě ok.jinak miley je dobrá spěvačka.
      • alusqa99

Re: Re: konec

Jo jasně na Evropě 2 to určitě ale jinak to je pravda že bude 4 řada a je konec bhoužel Ale určitě to Miley neříkala na Evropě 2 a ještě kevšemu v česku protože pochybuju že Evropa 2 je někde v cizine. *1* Miley is the BEST SINGER AND STAR
  • miley11cyrus

.

lidi..nechte se překvapit jestli bude v praze ×D
  • miley11cyrus

♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥ miley ♥♥
  • delete
  • delete
  • sweet.anne

!

MILEY CYRUS NEBUDE V PRAZE 3. 6. 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
  • jessw

končí:?

O tom už sem taky před dlouhou dobou četla, že to potvrdil i její tata že končí JENOM s natáčením Hanny Montany....podle mě chce ject prostě na vlastní pěst, natáčet filmy sama za sebe,nahravat desky sama za sebe a ne bejt furt znama jako hanna montana...ptž ted ji tak ma většina lidi zafixovanejch..a ona chce bet prostě Miley ne Hanna *7*
    • usjarca

Re: končí:?

no tak já s miley souhlasím. každé malé děcko má různý věci z hannou montanou jenom proto že je to populární přitom se vsadím že ani neví kdy se miley narodila takový parchanty nesnáším neví o ní nic ale musí mít všechno s hannou montanou.a miley je stejně nejky a my ji budeme mít rádi pořád i kdyby s hannou skončila. já miley zbožnuju
      • jessw

Re: Re: končí:?

pravda pravdouci..i když jako hannu serial mam rada..ale ja ji miluju prostě jako Miley:) *14*
        • Re: končí:?

Jako seriál je to docela dobrý ale jako Miley je o 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 0000000000000 procent lepšííííííííííííííí ííííííííííííííííí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit