Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

NECHÁPU ANTIFANDY!!

No,když sem přijdu a vidím,jak se tu neustále někdo naváží do Miley,tak mě to fakt už štve!!!Nás nezajímají vaše trapný názory,pro nás je Miley pstě nejky,a pokud chceš říct svůj názor,tak prosím,ale sme snad lidi ne?nebudeme se hádat kvůli tomu,jestli je nebo není kráva!pro mě kráva 100% není,nehraje si na něco co není.No a že je nafoukaná a namyšlená?prosím,má být na co!!!
    Tak už toho fakt nechte..ste trapní..!!! *5*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: NECHÁPU ANTIFANDY!!

Máš pravdu, jana 291995
    • foltas

.

Miley byvala dobra ale uz nic moc,a ty s toho nemusis tak brecet :D
    • anule34

Re: NECHÁPU ANTIFANDY!!

tvoje komentáře nikoho nezajímají *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: NECHÁPU ANTIFANDY!!

Spíš ty tvoje komentáře nikoho nezajmaj.
        • anule34

Re: Re: Re: NECHÁPU ANTIFANDY!!

hmmmmmmmmmmmmm tak si toho nevšímejte u nás na diskuiźi taky pořád píšou hovadiny
          • anule34

Re: Re: Re: Re: NECHÁPU ANTIFANDY!!

hello my fans
  • michal-vamos

MISLIM ZE NA NI MAM ICQ JESTLI SE NĚKDO S USA ZA NI NEVYDAVA.
  • xD

Pls nemate niekto email alebo nejaky kontakt na Miley Cyrus???pls *3*
  • Top Miley

Jak viídím, tak ČR je v té oblíbenosti Miley první! To tam hlasujete co chvilu, viďte??? Jde tam aspoŇ vidět, že to je jenom díky tomu, jak hlasujete furt!!! Minule tam bylo 300lidí!!! A taky jde vidět, že v ostatních zemích jde Miley doooooooooooolllllllůůůůůůů
  • tha last song

chcel bi som sa iba opytat ci neviete ci uz visiel ten film the last song s Miley Cyrus.
    • Re: tha last song

Ještě nevišel v Česku vyjde. 24.6.2010
      • Re: Re: tha last song

diki moc
  • robie

blbost

i další člověk semnou souhlasí. Sice jsem to neprozkoumal jestli je to ona pač nemám to jméno na její skype. Kdyby to byla pravda tak svůj názor zrměním
  • addlevel

fanda

na facebooku je nějaká Lolita Cyrus která musí být fak velká fanynka protože má alespoň 500 jejích fotek *7*
  • katka412

blog

prosím napiš mi komentař na muj blog
    www.mileysmileyfan.blog.cz
    *3*
  • album

nevíte někdo prosím jaký je rozdíl mezi albem The Time Of Our Lives: Wallmart Exclusive a The Time Of Our Lives?Akorát sem si všiml rozdílu,že na jednom je The Climb,ale nevím jestli je to jediná vyjímka,kterou se to liší...
    *7*
    • sweet.anne

Re: album

Normální The Time of Our Lives (v tom fialovém obalu) je jen americká verze. A The Time of Our Lives: The Wallmart Exclusive je speciální verze pro Evropu. *3*
    • Re: album

Já taky nevim jakej je mezi tim rozdíl
  • addlevel

t-music chart

Super Miley je zase na prvním místě *14* *14* *3* hlasujete ale dál na www.t-music.cz ať ji zase lady gaga nepředběhne jak minule *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit