Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mc

lidi miley asi v cr vystupovat nebude, kdyz to nema ani na oficialnich strankach tak to bude asi nejakej kec.... *3*
    • jessw

Re: mc

No taky to nikde nemužu najit....jenomže ona nema vubec na svejch oficialních strankach kde bude vystupovat atd... *7*
      • Re: Re: mc

podle me tu nekdo plasi lidi tim ze miley tu bude vystupovat, ja uz sem byla na mnoha koncertech a vždycky ty koncerty meli nejdriv interpreti na oficiálních stránkách a pak se to teprv dostavalo vsude okolo, ona tam nema ani tuk takze nevim co to tady lidi tak řešej proste dokud to neni na oficialnich strankach tak to neni a nebude pravda..... *3* *4*
  • prosim!!

prosim zeptejte se ji nekdo na skype na email dekuju moc *9* *9* *9*
  • koncert

Jo na HBO je koncert hannah a miley best off both worlds je to super *1*
    • Re: koncert

tys to jeste nevidel? ja to mam na DVD
      • Re: Re: koncert

A to je čistě jenom koncert nebo ještě něco víc? *7*
        • Re: Re: Re: koncert

i ze zakulisi
  • hlasujte

hele, sice tady ocividne vsichni komunikujete s miley, ale pls hlasujte, jinak to projedeme

http://tweeter.faxo.co m/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
  • miley pres webku

mne napsala to samy, ze pres webku komunikuje jen s BFF a ne s fanousky, ale stve me, ze vsude, kde je jmeno miley cyrus, tak se mi ukaze, jestli je online nebo offline
  • prosim

prosim sezente mi email dekuju
  • lucka1996

knizka

Lidicky nevite nahodou jestli je knizka Miles to go v cestine nebo jestli vubec bude??? *9*
  • delete
  • miley11cyrus

,

ona než mě odepíše trvá 5 minut a někdo tady píše že jí viděl přes webku tak to nechápu..a kde jste vzali to skype?? *7*
  • nkejf

hele vy tu řešíte skype ale vůbec nehlasujete na http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01 Jdeme nějak dolů Poláci nás doháněj takže hlasujte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit