-
hele to neni určitě ona. někdo si z vás určitě dělá prdel. A vypráví to svejm kámošum atd. Sice jí mám rád taky ale tomuhle moc nevěřim. *13* -
-
Re: skype
a proč ne?...vždyt to sedí...všechno... -
-
Re: Re: skype
osobně si myslím taky,že to bude pravdivé.Nevěřim tomu,že by se někomu dařilo tak dobře hrát Miley,podle toho co píšou ostatní -
-
Re: Re: Re: skype
správně :-) já si taky myslím..i když už jsem jednou naletěla...od tý doby si to hlídám..a vypadá to nadějně... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: skype
Já nevim ale už si mě přidala do přátel a podle toho co jste tady psali jak jste si s ní psali tak to vypadá na ní a nevim ale myslim že je to ona
-
-
-
-
-
1....
Lidičky kolik alb vlastně vydala Miley??? *4* a hlasujte hlasujte musíme být 1. *1* -
-
Re: 1....
Když si otevřeš odkaz Diskografie tak tam to máš vše napsané,včetně alb co vydala jako Hannah Montana *3* -
+ ještě různý remixovaný CD, rozšířené verze a tak. Ale těch 7 je hlavních. -
-
Re: Re: 1....
Jůů. díky. Mě nějak nenapadlo se podívat do diskografie *1*
-
-
Jako Hannah Montana vydala 4 a jako Miley 3. *3*
-
-
HLASUJTE
Ahojík hlasujte
http://tweeter.faxo.com/T op_Miley_Cyrus_Country/2010/01
zde pro ČR můžete dávat hlasy každých 20 minut tak pls hlasujte díkes čao. -
ale je taky blby, ze se mi vsude, kde je napsano miley cyrus objevi, jestli je online nebo ne -
miley
no, ted s ni momentalne nekominukuji, nechci, aby si myslela, ze jsem nejaka vlezla, jinak, zitra nebo pozitri si s ni promluvim -
-
Re: miley
nemyslím si, že by si myslela že si vlezlá..ale jak chceš...:-) a promluvit? to zní vážně....
-
-
...
teď mi píše...že sice polovinu lidí ignoruje, ale prý jí píše hodně fanoušků z česka... -
Je!Je!Je!
Takže...
Díky vám, jsem se rozhodla.Napíšu Miley. Jelkož sem si myslela neni to ona tak sem to zkusila. Napsala jsem ji. V pohodě. Jednou myslim nák na začátku twitteru psala Miley že měla jednu bárbínku...Zeptala jsem se jí jak jse jmenovala? A ona odpověděla...JMENOVALA JSE MITCHELLA! Bylo to naprosto správě, vemte si že jenom tohle mohla Miley vědět! Takže.. A miley ze začátku skoro nikdo nesledoval na twittru ale já jsem si její Twittery schovávala.. abych si je mohla jednou přeložit atd. teď jsem tohle využila... JE TO MILEY LIDI -
-
Re: Je!Je!Je!
to je supéééééééééééééééé éééér....I´m very very very very happy! :-D *3* *3* *1* *1* *14*
-
-
Miley-****
Miley je to nejhorší, co mohlo naši planetu potkat!!!! Hraje si na herečku, zpěvačku a Bůhví, co ještě!!!! To, čemu ona říká hraní, je obyčejný tlemení do kamery a dělání pošahanejch ksichtů!!! A zpěv??? I kdejaká vrána to umí líp!!!! A to se ani nebyvím o vzhledu a chování!!!! To je teprve tragédie!!!! A i herci z toho dětskýho Disney seriálu si stěžují, že je primadona!!! -
-
Re: Miley-****
tady je zase někdo chytrej....no jo no..blbej člověk se pozná na první pohled...myslela jsem, že tyhle lidi už vymřeli...a ono ouha... -
-
Re: Re: Miley-****
Ještě něco, píšeš na první POHLED. Tys mě jaksi ještě neviděla!!!! -
-
Re: Re: Re: Miley-****
tak proč odepisuješ?!...když ji nikdo neposlouchá!...a taky jak by ji mohly poslouchat když tady není zvuková stopa nic!! *7* jj to je ta zdebilovatělost Miley... -
víš, NORMÁLNÍ člověk pozná charakter podle toho, jak se ten dotyčný vyjadřuje a ne jak vypadá...a chtěla bych vidět tebe...vlastně ne hrákat...ty bys ani nemluvila prosím tě... *16* *5* a laskavě se do Miley nenavážej...ani nevíš co má za sebou a co ne...být tebe tak držím ten tvůj dementní mozek dál od týhle diskuse. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley-****
No jo, chuděrka má problémy se srdíčkem!!! Já nemám svý vlastní!!!! Mám srdce úplně cizího člověka!!! Co já mám za sebou hmmmm??? Jo a taky mám nemocný plíce a ledviny, kdyby tě to zajímalo!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley-****
to nemá cenu....mysli si co chceš, ale vyjadřuj se někde jinde...už se nevracej..stejně tě tu nikdo neposlouchá...thanx...bye bye -
Já si nevylívám zlost, já ji upřímně z celýho novýho srdce nenávidím a není to kvůli tomu, ale proto, že je už jako naše Hanychová nebo americká Paris Hilton!!! -
upřímě? ne nezajímá. A nemyslela jsem zrovna tohle...právě naopak....a když máš zlost..tak si to vylívej na někom jiným...nebo si zajdi za psychiatrem... mě to je jedno...dojdi si s tím někam a už nám neotravuj život..
-
-
ou..promiň..ty vlastně žádnej nemáš...
-
-
-
Re: Re: Miley-****
Já si to taky myslela, ale tady jich je 7631!!!!! -
-
já myslela tebe... *5* ...ach jo....na tebe se musí pomalu co? -
-
Já vím, co si myslela, ale já píšu o jiných blbcích! O těch, co jsou udělaní do týhle vrány(urážím chuděrku vránu)!!!!
-
-
-
-
-
mcusamc
Přidala jsem si ji. Tak uvidíme. Doufám, že je to fakt ona. *14* *14* *14* Jinak vám závidím, že jste si s ní psali a volali. -
-
Re: mcusamc
to já taky doufám..... *14* *14*
-
-
jak na miley
hele, ja jsem se presvedcila, ze je to nejspis miley, napsala mi totiz tohle(bycha, je to muj preklad):Proc tolik lidi lze? Hodne lidi rika, ze beru drogy a delam zle veci.(no neco podobneho)
ja ji rekla, ze to chapu, a ona na to, ze je to dobry, kdyz to nekdo chape