Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Já ji mám taky offline ale předtím sem si s ní vpohodě psala a ona mi napsala že je to ona....mám tomu věřit?To si může udělat kde kdo ten skype
  • miley11cyrus

jo

joo takz ju mám offline *3* ale nevím jak zjistit jestli je to ona *7* *7* *7*
  • addlevel

já jí mám zrovna offline ani se nerozloučila *9* to je jedno stejně si musím jít udělat úkoly tak čauky lidi *3*
  • miley11cyrus

divné

psala jsem ji a ona si se mnou píše..ale příjde mě to blbý se jí vyptávat ptala jsem se mamky a ona říkala..že to není ona..ale mě příjde že to ona je..aji tak píše ale nwm jestli jí mám zavolat příjde mě to dost blbý...ne?? *7* *14*
    • miley11cyrus

Re: divné

ona je chvíli přihlášená a pak zase ne *1* *1*
      • jessw

Re: Re: divné

no mě to pravě taky přijde blbí...ale i to psaní...no :D
        • miley11cyrus

Re: Re: Re: divné

já fakt nevím jestli je to ona..ale nechce se mě jí volat *1* ×DD
  • addlevel

skype zase

Ptala jsem se jí koho má ráda prej taytay zeptala jsem se kdo to je a zase mi poslala obrázek taylora který jsem předtím neměla vidět *15*
    • jessw

Re: skype zase

tvl kde berete dotazy...ja už nevim na co se ji mam ptat...mě to přijde blbí ji furt psat..jako že sem ji naosala ahoj před 3 hodinama..pronesly par slov..a ted ji psat znova ahoj mi přijde divny nvm :D *15*
      • addlevel

Re: Re: skype zase

on jí prej zlomil srdce a chce at se vrátí
  • jessw

Miley

Ještě mam na vas lidi jeden dotaz....od ty doby co sem si ji uložila na skype..tak se mi všude kde je na nějaky strance její jmeno tak se hned za tim jmenem oběví ikonka skypu a jestli je online nebo neni...i na jejich officialních strankach se mi to děje... *7*
  • jessw

Miley

U Miley je tedkon cca 9:45 am, a když ještě měla twitter, tak jsem ji měla follownutou a psala tam přízpěvky třeba i ve 4 hodiny rano..takže si myslim že je celkem jedno kolik je hodin, ona tam prostě někdy bude...každopadně by mě taky strašně moc zajimalo jestlije to fakt ona...na skypu když sem se ji ptala tak mi řekla že je....nvm no *8*
  • Disney stars fans

Cawky!!Jestli jste fans všech Disney stars tak se na facebooku přidejte do skupiny Disney Stars Czech Fans!!!! *1*
  • SKYPE NA TAYLORA

HELE DALA MILEY NIKOMU TEN SKYPE NA TAYLORA LAUTNERA NEBO NA NIKOHO SLAVNÝHO... JÁ JSI MYSLIM ALE ŽE KDYŽ CELEBRITA MÁ SKYPE MILEY HO BUD EMÍT NA TO TATA..
  • janicka-smiley

chudák

chudinka miley, má potíže se srdcem *9*
    • Re: chudák

ale hloupost se srdcem!má nějakou nemoc,a mamča řekla že je to nemoc kdy má něco špatného s krví *9*
    • Re: chudák

Jestli se jí něco stane...MUSÍ SE ŠETŘIT, VŽDYŤ JE TO TAKY JENOM ČLOVĚK!!!!!!
      http://www.moderato rka.cz/miley-cyrus-ma-potize-se-srd cem-ze-stresu/
      PS:Tenhle odkaz mi poslala janicka-smiley
    • addlevel

Re: chudák

co má se srdcem? nemoc? nebo jí ho zlomil kluk *9*
      • piskot256

Re: Re: chudák

Nemoc....ona má to stejné co já :-(
        • addlevel

Re: Re: Re: chudák

co máš ty? *7*
          • piskot256

Re: Re: Re: Re: chudák

No mě prostě bušíí strašně moc srdce ale to by nemělo ona má to stejné *9*
          • Re: Re: Re: Re: chudák

Jakou má nemoc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit