-
tour
o tour apod. nic nerikala, ptala jsem se ji a ona rikala, ze nevi, jinak je desne fajn, ale fakt je fajn, povidali jsme si tak ruzne o zivote apod. *3* -
-
Re: tour
mě si ještě ani nepřidala... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: tour
teďkom je totiž pořád offline možná se učí *5* -
-
Re: Re: Re: tour
pry se uci 3 hodiny denne s domacim ucitelem *4* -
-
Re: Re: Re: Re: tour
hmmm tak asi to ma uz jinak *4* -
Re: Re: Re: Re: tour
kdyztak 4 hodiny -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tour
4? me rikala 3 a pry jsme chudaci, kdyz se morime ve skole 6-7 hodin
-
-
-
-
-
-
ona
hele, ona je to vazne miley, ptala se me, jestli je cesko krasna zeme a ja ji rkla ze jo, a ona rekla, ze sem musi jet,jinak jsem ji take rekla, ze mam o ni a disney stars blog a ona hned, ze ho musi videt a moc ho chvalila, jinak je fajn -
-
Re: ona
Česko krásná země??? Těším se až odsud vypadnu!!! A't se naučí česky, je to nejtěžší jazyk světa!!! -
-
Re: Re: ona
né asi...nejlíp někam...do ameriky :-) :-D -
Taky se těším až odsud vapadnu *4* -
to je sice fakt, já už se taky těším až budu pryč, ale stejně se sem budu ráda vracet, a pro někoho je to fascinující.Lesy...pole, louky..a Americe...v Californii to moc nemají...spíš bych řekla vůbec...okolí L.A. jsou jenom baráky :-D -
-
Re: Re: Re: ona
A máš pravdu, jsou tam jenom domy, a hlavně samý AUTA. -
Re: Re: Re: ona
V LA to není nějaký nádherný. Podle mě je Praha hezčí. -
-
Re: Re: Re: Re: ona
Praha? si delas srandu? praha je shit LA je nekonecnekrat hezci *4*
-
-
-
-
nebylo by špatný, kdyby sem zajela noo :-D já pořád sleduju rozpis O2 areny a pořád nic..tak já teda nevim...:-(
-
-
miley
http://www.videoforum.cz/cz/cestova ni-a-priroda/detail/casova-pasma-pr akticka-flashova-animace.html
ta dy si to zjistěte...maj tam 11:50 a *8* -
-
Re: miley
já používám toto http://www.svet.engros.cz/ -
Re: miley
to se dá i spočítat, je tam mínus 9 hodin od naše času...to vychází.. -
-
Re: Re: miley
elis jaky mas skype?
-
-
-
.
no právě...ona tam vždycky pošle takový dve čárky a tam je napsaný uživatel miley cyrus se baví s taylorem a demi...to nechápu *7* -
pleace
pls máte jí teď online? thx.. *4* -
-
Re: pleace
ne -
-
Re: Re: pleace
díky :-D konečně někdo kdo si mě všimnul :-)
-
-
-
ona
a volat ji? to nikdy, to je blby, ale moje sestrenice ma webku a ona se ji miley ukazala a pry to vazne byla ona -
-
Podle mne si dala masku a vydava se za koho chce! *5* Takže klídek jo!Ale to potrebuje nakou otazku kterou by vedela jen sama miley a my *13* *13* -
-
jenže taková není...:-D :-(
-
-
-
ona
hele, podle me to je ona, ja s ni normalne kecala, a ona mi vetsinou rikala, ze mam pockat, ze si povida s demi a taylorem -
-
jo mě taky psala at počkam :D -
u mě kecala jenom s taylorem a poslala mu obrázek teda mě ho omylem poslala o demi nic neříkala
-
-
?
máte jí taky offline? já nevim..mě si ani nepřidala, tak nevím jestli mě jenom ignoruje nebo tu není... -
čas
ted sem si na něco vzpoměla když jsem se ptala:What time is it in LA?
Miley Cyrus: 9:11 pm
addlevel: here is 6:11 pm
Miley Cyrus: no...in Hollywood is 9:11 morning
co myslíte spletla se nebo je v zemi kde bylo zrovna odpoledne *7* to by tam měla teď 23:10 takže proto by mohla být offline -
-
Re: čas
omg ale ona tam ma dopoledne...to ste se na zakladce neučili časovy pasma...oni maj mín jak my... -
-
Re: Re: čas
já to myslela jako kdyby byla někde vasii kde je o 3 hodiny víc než tady já vím že v americe je -9 hodin *5*
-
-
Re: čas
*7* *7* *7* je to divné *7* *7* *7*
-
-
.
mě taky psala že je to ona....já nevím jak si to prověřit *16* -
-
Re: .
nemáte někdo nějakou věc kterou nainternetu nepřečte nějakou hodně osobní? *9* -
-
Re: Re: .
zkuste se jí zeptat někdo na ten film wings až bude zase online zřeba o něm neví a ptala jsem se jí na album robot a odpověděli mi otazníkama (??????) *7*
-
-