-
Miley
Kdo si s ní volal já sem se jí ptala jesli si semnou nezavolá a ona řekla že ne že si telefonuje jen s kámoškama tak kdo si s ni volal? -
...
Myslíte že to je Miley?....Já nevím jestli tomu můžu věřit... *7* -
email
hodne ale potrebuju jeji email kdo ma skzpe prosim vas zeptejte se ji jaky ma email, asi si me blokla na skype. Dekuju moc *9* *9* -
...
jaky skyp ma miley? ja si myslim ze to neni ona protoze za 1.nepsala by tak rychle a za 2.to asi nebude ona protoze by ji tam psalo hodne lidi a uz by blaznila presne jako na tweeneru ten si vymazala a rozloucila se s fanouskama pres video :-(( ale nejak to zjistim mozna to je ona tak mi pls dejte skypa díky moc *5* -
-
Re: ...
Kdyztak je to twitter ne tweener *15*
-
-
..
jak casto si s ni pisete??? -
svatek
jsi hezka a hezky spivas a hezky vypadas a hezky hrajez *8* *14* *7* *3* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* -
kdyby jste chtěli tak moje icko je 478-120-830 a muj skype kukis113 tak si mě kdyžtak přidejte a ajk tam bude tak mužeme mluvit všichni v jedné velké konverzaci :D:D:D:D:D:D *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Skype
já si tě přidám... *1*
-
-
Čaute lidi hej s Miley si ny tom SKYPu tak píšu a je v pohodě a když sem se jí zeptal jestli se mi ukáže přes webkameru tak řekla že si přes ni vykládá jen s BFF!!!tady je to ... :
[4.1.2010 16:34:32]
: Miley can you show me the pres camera, I just do not believe for a moment just show up and turn off the bay to please: (
[4.1.2010 16:37:30] Miley Cyrus: i speaking on camera with my BFF!
Miley Cyrus: And with fan no.. sorry
a taky mi říkla jak nenávidí FAKE a.. to s tím opravováním je pravda
já místo thnaks napsal fanks a ona mě hnedka opravovala a nebo když sem jí omylem poslal českou větu hnedka se prtala co to je a že at vydržím že si to přeloží... Ale to aby se mi ukázal po ní radši nebudu už chtít aby jsi pak nemyslela něco... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jo a je to ona pač dyž sem se jí zeptal kolik je u nich hodin tak u nás bylo
16:51 a já se zeptal kolik je tam a řekla mi že
7:51 to je o devět hodin a myslíte že by to tak rychle někoho napadlo?
nějakou holku co si to vymíšlí..!!!
je to ona podle mě...
Čaute pak dám vědět.. ;-) *3* *3* *3* -
Miley
Kdo všechno viděl Miley pře webku?? -
-
Re: Miley
Já zase viděla přes webku Breda Pitta *1* *1* *1* *1* ...bože lidi ste fakt střelený *15* ..kdo by si nechtěl vyzkoušet jaký to je bejt "Miley" *15* *1* někdo z vás musí mít zase jenom srandu *15*
-
-
..
ted si čtu co tady je za diskuse ×DD a zase nějakej chudáček závidí miley *15* *15* *15* jak vidím...jo na tom skype asik je to ona mno... *1*