Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • addlevel

to icq v novinkách je podvod *13* zkusila jsem ho a odpivídala nejdřív anglicky a pak řekla že má překladač tak jsme si psali česky a i když jsem napsala chybu tak mi odepsala i když by to asi nepřeložilo a psala mi chyby jako dělají češi a řekla že zná česko a na skypu říkala že ne
    • Re: ICQ

sem vám říkál že to je podvod a vy tvrdili opak. Někdo si zvás sřílel *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • elis66

Re: Re: ICQ

četls to vůbec? my tu mluvíme o ICQ a ne o Skypu...
        • Re: Re: Re: ICQ

eheheheheheheh
          Myslím že to je obě stejný.
          Vždyt tam muí být x miley cyrus na to skype.Všichni jsou z různejch zemí.

*7*
          • Re: Re: Re: Re: ICQ

icq vubec v americe není!!!...:D...Lol A myslím že to na skype taky nebude protože to je prostě inimální šance zvláštěna skype!...sice bych byla šílenně ráda kdyby to byla ona ale může to bý nějaká holka z ameriky kerá se za nu vidává!..takže myslím že prává Miley nemá ani Skype ani Icq... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ICQ

Ale vy jste tonepochopily dyť sem vám napsala že icq v americe vubec není! A pak sem jako pokračoovala o skype ježiiši! Já nejsem debil!
            • jessw

Re: Re: Re: Re: Re: ICQ

místo icq pouzivaj msn
            • Re: Re: Re: Re: Re: ICQ

tak to se pletes v americe je skype protoze skype k nam prisel z usa a icq tam neni to je evropske ppar lidi ho tam ma jinak maji MSN *10*
          • Re: Re: Re: Re: ICQ

icq vubec v americe není!!!...:D...Lol A myslím že to na skype taky nebude protože to je prostě inimální šance zvláštěna skype!...sice bych byla šílenně ráda kdyby to byla ona ale může to bý nějaká holka z ameriky kerá se za nu vidává!..takže myslím že prává Miley nemá ani Skype ani Icq... *3*
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: ICQ

A kde si přišla k tomu že v americe icq nemaji???...kecáš trošku nesmysli ne!
    • elis66

Re: ICQ

taky takovou znám..přej má v icq překladač..a psala mi tak..kočka, pes..tad..ale když jsem jí jednou napsala..česky ať počká...hned..cože? já ti nerozumím..nemluvím česky..a taky kecala různý nesmysli..
  • hlasováná

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
    hlasujte *10*
    • lucka1996

Re: hlasováná

jo...presne hlasujte. Nemuzeme nechat vyhrat Polaky.
  • hlasováná

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
    hlasujte
  • čas

Zde zjistíte čas v Los Angeles http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=137 *3*
  • katka412

přidejte si mne na skype prosim
    smisek412
  • bebesitt

Koncert Miley v ČR

Ahoj, nevíte jestli už jsou lístky na koncert Miley v předprodeji?
    • elis66

Re: Koncert Miley v ČR

ee ještě ne...a tady by ses to rozhodně dočetla
      • bebesitt

Re: Re: Koncert Miley v ČR

A nevíš kdy by měli přibližně měli být v předprodeji?Jinak můžu si tě přidat do přátel?
        • elis66

Re: Re: Re: Koncert Miley v ČR

jasně..a nevim kdy půjdou do předprodeje, protože to není ani na oficiálních stránkách..a Miley o tom taky nic neví..kdo ví jak to nakonec dopadne..
          • Re: Re: Re: Re: Koncert Miley v ČR

Dneska jsem brouzdala po netu a zjistila, že MC v Praze koncert nebude mít. Když si to vezmete tak v Evropě měla koncert pouze v Londýně. A taky jsem zjistila proč se u nás chytlo info o koncertě, protože nějaká holka ze ZŠ Tyršova dělala projekt a udělala, že Miley bude mít koncert. A když se podíváte na oficiální stránky MC nic tam není a na O2 areně taky (a to je tam už i datum nějakého koncertu 26.6.2010). Jestli nevěříte jukněte sem http://www.zstyrsova.cz/other/venco urova.pdf
  • addlevel

hodiny

tady je 14:12 takže tam bude 5 ráno a onaq je online buďto je ranní ptáče nebo podvodník *9* *9*
    • elis66

Re: hodiny

tak třeba nemůže spát..co já vím..
    • elis66

Re: hodiny

taky o tom mluvím.. :-D to teda ranní ptáče... celkem jsem čuměla...a vlastně pořád čumim..
      • Re: Re: hodiny

ne ale ona i na twitteru přidávala třeba v 1 hodinu ráno.. nebo takhle takže nevim
  • petulik5c

asi podvod

hele nechcu vám kazit náladu *13* ale na tom skypu to asi není miley já sem zase měla email jakože na ''miley'' zeptala sem se jí na icq a prasklo to byla to nějaká holka ze zlína no takhle sem ji já nachytala zkuste to taky zeptat se jí na icq a co vám dá a pak napište semka.díky *1*
  • elis66

chjo..přidejte si mě někdo..abych měla s kým kecat.. :-D a taky nevim jak poznám, že si mě někdo přidal do kontaktů--na to sem eště nepřišla.. *1*
    • Re: skype

smile5471
    • Re: skype

elis66 jaky mas skype?
      • elis66

Re: Re: skype

eliska.podskalska
  • bajulka111

bAjILkaA..

Ahoooj Hano :) *15* *15*
    • elis66

Re: bAjILkaA..