Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • addlevel

hannah..montana.. tobě dala svoje číslo a vidělas jí přes webku nespletla si tě s někým když říkala něco že přes webku nekomunikuje? třeba bys toho mohla využít a jestli to máš pořád zdarma zkus po ní chtít aby zazpívala do telefonu *15* možná je to její dvojnice *7*
    • Re: skype

Moje máma mi řekla že si myslí že to neni ona...a celou dobu už na tim tady myslim co když? je to ale hrozná náhoda jestli je to ona, že jo? ale já nevim já jí zavolam... i když jako když kecá ty její sračky drmolí hrozně... ale když píše tak jí rozumim líp
      • addlevel

Re: Re: skype

Já bych s ní ževě mluvit nemohla protože tak anglicky neumim *9* ale když si píšemtak to je dobrý a mimochodem od včera si změnila obrázek. Další pochybnost je v tom že pořád píše že miluje taylora což nevim. Zkuste ve správný čas kdy by ona měla mýt půlnoc jestli tam bude na tom skypu *15*
        • delete
          • addlevel

Re: Re: Re: Re: skype

tady je dobrá stránka jak se dozvědět kolik tam je hodin http://www.svet.engros.cz/ nebo uplně stačí od našeho času odečíst 9 hodin a máš to
  • delete
  • miley11cyrus

.

vy jste jí viděli přes web kameru??
    • Re: .

Já jo
      • miley11cyrus

Re: Re: .

mcusamc??
        • Re: Re: Re: .

NO HELE JE TO TAK... JÁ JSEM ZVĚDAVÁ A TAK JSEM SI PSALA ZE VŠEMA AMERICKEJMA MILEY CYRUSMA CO TAM JSOU... A KAŽDOU JSEM SE PTALA JAKO NA WEBKU.. JEDINÁ ŘEKLA ANO... BYLA TO TA MCUSAMC.. A V KAMEŘE BYLA MILEY A ODPOVÍDALA ATD. NORMÁL A TAK... JENŽE JÁ JSI MYSLIM ŽE TO TAKY NENI ONA ALE ZASE VIDEO NA SKYPU NEJDE FALŠOVAT!!! TAKŽE NEVIM..
          • Re: Re: Re: Re: .

hej já si s ní taky píšu na tom mmuscam jako a taky me napsala že je to ona a že nenávidí to podvádění, píšeme si v angličtině a ekla mi že přes webkameru si voá jen s kamarády:D *9*
  • hádka

Objevila se novinka o tom že se Miley příšerně pohádala se svým otcem, kvůli jejímu dvacetiletém přítelovi Liamovi.Znepokojila ho nedávná rvačka která proběhla mezi Liamem a Chrisem Hermsworthovi.Moc mě to mrzí že se pohádali nikdy bych to do těch dvou neřekla ale urtřitě se zase brzy usmíří doufám za všechno ale může ten Liam mě se vůbec nelíbí je takovej divnej.
  • hbdelfin

skype na miley?

hele, vymazte ty jmena, jinak za ni bude chodit miliony lidi a bude to v haji, a ja na to jmeno vcera sla a normalne jsme spolu kecaly a mluvila jako ona a mozna to byla ona, nevim, kazdopadne kecala s taylorem
    • Re: skype na miley?

To je pravda no... ale ten skype je pravej asi... Psala jsem a chtěla jsem jako skype na ostatní celebrity.. tady holka psala že jí dala skype na taylora.. ona řekla že je to podraz dávat takhle skype a že je to soukromí protože taylor je fajn a že je její kamarád, ale mam její telefoní číslo!!!jelikož mam volání do ameriky zdarma zkusil ajsem a ona to zvedla! BYL TO JEJÍ HLAS... MLUVÍ DOBŘE AMERICKOU ANGLIČTINOU A MÁ AMERICKÝ ČÍSLO DO TOHO ALE NĚKDO FURT ŘVAL MILEY MILEY PO CEM NEBO MILE YPOD JSI SE MNOU HRÁT A TAKOVÝ *1*
      • jessw

Re: Re: skype na miley?

OMG ona ti to fakt zvedla?.....zase ale že by ti jentak dala svoje číslo, ale ted selena gomez vola třeba nazpatek svejm fanouškum...tyjo to je mazec...doufam že to fakt je ona...VĚŘIM ŽE JE!!!! *14* *7*
    • jessw

Re: skype na miley?

Me teda zatim napsala jenom Ahoj...ale i za to sem štastna jestli je to ona:D...
  • ted jsem cetl ze miley cyrus brala drogy

Každej zpěvák si něco občas šhlehne.Horší to jepak kdyz si na to navykne ale bat se nemusis jeji tata by ji zbil kdiby to zjistil.Robbie williams byl v takovych potizich a dostala ho z toho jeho sestra nebo kdo.A vypada na to ne! *5*
  • hackrování

Hlasování se dá našvidnlovat jestli se nekdo umíte nahekrovat tak to de *4*
  • miley11cyrus

plss

Ahoj dá mě někdo skype na miley? (já mám taky skype ale to zase není ona...) plss kdyžtak napiště na 11klara111@seznam.cz díky.... *14*
    • addlevel

Re: plss

tak se koukni trošku níž do komentářů je tam napsaný ten skype a ptala jsem se jí na různý věci ale nepoznám jestli to je miley nebo ne *7*
  • hlasování

da se to hlasovani nejak nasvindlovat????? *4*
  • HROZNÝ

LIDI UŽ SEM ŠÍLENÁ MAM ASI 100 MILEY NA SKYPU A TED JSEM OBĚVILA NOVOU A TA SE UKÁZALA NA VIDEU A BYLA TO FAKT MILEY! DOOPRVADY NEKECAM... MYSLÍTE ŽE SE TO DÁ NA SKYPU NÁK JAKO UDĚLAT TO VIDEO FAKE? ŽE TO TAM PUSÍ ALE NORMÁLNĚ MI ODPOVÍDALA NA OTÁZKY A PTALA JSE MĚ NA ČESKO ATD. ALE FAKT...JÁ UŽ SEM ŠÍLENÁ ASI PROTOŽE TO NENI MOŽNÝ! *9* *9*
    • Re: HROZNÝ

prosím napíšeš mi ten skype

Ahoj hej je to jméno mcusamc na skypu jako pravdivý já muám na ni lidé.cz ae to bych řekl že není pravfda..
      a newíte nekdo kjde by se dali koupit ty lístky na její koncert..??? *9* *9* *9*
      napište mi kdyžtak na mejl kuchticzek@seznam.cz
      • Re: Re: HROZNÝ

takže ten její skype je mcusamc?

takže ten její skype je mcusamc

a napises mi ten skype nebo ten email *7*

Tak to fakt nevim, nemam skype.Každopádně jestli je to Miley, tak se jí třeba zeptej jestli přijede do ČR. A nemůžeš mi ho dát? Pokud ano napiš na mail sara.snejdarova@seznam.cz

jeji jmeno je

mcusamc
        • addlevel

Re: Re: Re: HROZNÝ

ona mi omylem poslala obrázek co měl být pro taylora *1* je na něm jeho obrázek potom I miss you, I love you a T.L. + M.C. = LOVE pak řekla že twilight nemusí že nemá ráda upíry ale že vlkodlaci jsou very cool
          • Re: Re: Re: Re: HROZNÝ

hej přesně ten obrazek mi taky omylem poslala a rikala ze me prosi at to smazu jinak sem sni tak hodku psal je v poho *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: HROZNÝ

smazte to jmeno na miley skype kdyz ji bude kazdy psat tak si zalozi novy skype protoze se to rychle rozsiri a bude to vsude a kazdej ji bude psat smazte to odtud *14*
        • Re: Re: Re: HROZNÝ

Jo a umis anglicky? a co ti rikala? *7*

Takže sem se rozhodla že jí napíšu...jelikož tamta holka řekla že se ukázala na webku zkusila jsem to na ní. Napsala mi že mluví přes webku jenom s jednou holkou protože jsou známé a prý nák ta holka jsou nejlepší kamarádky a něco že u sebe spí(to mi nešlo přeložit). Takže sem se spřátelila s ní! Nakonec jsme mluvily ona to asi fakt je protože to byla ona a ještě SEM Z NÍ VYTÁHLA SKYPE NA TAYLORA LAUTNERA! myslela jsem že se poseru radostí!
          • addlevel

Re: Re: Re: Re: HROZNÝ

náš rozhovor
            [17:38:02] addlevel: Hallo
            [17:38:37] Miley Cyrus: Hi
            [17:38:49] addlevel: How are you?
            [17:39:04] Miley Cyrus: good,u?
            [17:39:20] addlevel: fine
            [17:42:02] Miley Cyrus: =)
            [17:42:15] addlevel: (sun)
            [17:42:55] addlevel: You know the Czech Republic?
            [17:43:07] Miley Cyrus: i don't know.......
            [17:43:19] addlevel: :(

no tak sem jí psal a že neví jestli prijede do česka
            • Re: Re: Re: Re: Re: HROZNÝ

fakt s jí psal jo tak a kde *7* *7*
            • addlevel

Re: Re: Re: Re: Re: HROZNÝ

teď sem se ztrapnila kvůli googlu já chtěla přeložit natáčení a ono mi to ukázalo filming místo shooting a já to tupě opsala *8* ona mě opravila *8*(o tom se mi jednou zdálo že mě opravuje) ale dobře jsme si pokecali *5*
            • addlevel

já se jí zeptala jak se má a její odpověď
              [17:39:04] Miley Cyrus: good,u?
            • addlevel

já si našla její jméno a koukla na profil a tam je jazyk:čeština ona snad píše česky *7* to bude asi hloupost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit