-
super
superrr možná se sejdeme na koncertě ×DD *1* -
-
Re: super
na jakym *1*
-
-
11
sme 1 jupíííííííííííííííí íííí ale musíme zabrat jinak nás poláci zase předběhnou hlasujjjjjjjjjjemeeeeeeeeeee *15* -
miley
já hlasuju hlasuju hluju!!!!!
a my hlasujem hlasujem hlasujem!!! *15* -
-
Re: miley
Taky hlasuju, furt\!!!Bylo by SUPROVÝÝÝ, ÚŽASNÝ, BOMBOVÝ kdyby Miley přijela, JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! *5* *1* *1* *3* *14* *14* *15* *15* *8*
-
-
přidejte
Musíme víc makat je to jen tak tak ale aspoň že jsme 1. ale musí nám to vydřžet takže hlasujte i kdybysme měli o 1000 hlasů víc mohli by nás předehnat a to my nechcem. -
-
Re: přidejte
souhlasím, byla jsem už asi na 50 různých stránkách s prosbou o hlasy, tyjo, ale ti polaci tedka ale musi bejt poradne nastvany!!!!!!!!!!
-
-
1.místo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!MY TO DALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! -
-
Re: 1.místo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JO jsme nejlepší ale musíme si ho udržet takže hlasujte pořád.
-
-
ghkjf
už máme 1.místo jistý už jenom 13 a máme je to je super -
13
13 hlasu, 13 hlasu -
je to pravda?
byla jsem v USA a TAM ROZDÁVALI NOVINY S TITULKEM,ŽE MILEY CYRUS BERE DROGY,ŽE JI PŘISTIHLI!A ŽE JE ZAKÁZANÁ PRODÁVAT NAPŘ.PENÁLY HANNAH MONTANA ATD. JEŠTĚ ŠTĚSTÍ ŽE SE TO U NÁS PRODÁVÁ.SEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA.A I SEM JÍ VIDĚLA NA VLASTNÍ OČI!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7* *7* *7* *7* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: je to pravda?
Každej zpěvák si něco občas šhlehne.Horší to jepak kdyz si na to navykne ale bat se nemusis jeji tata by ji zbil kdiby to zjistil.Robbie williams byl v takovych potizich a dostala ho z toho jeho sestra nebo kdo.A vypada na to ne! -
sama v živém rozhovoru řekla, že drogy nikdy nebude brát. pitomej pitomej pitomej bulvár *16* -
Já sem přesvědčená, že Miley by drogy nebrala. A pokud ano tak doufám, žese z toho dostane, i když já myslim že je rpostě nebere. Bulváru nikdy nemůžeš věřit...
-
-
dame polaky!!!!
57,57!!!To DAME -
-
Re: dame polaky!!!!
už jenom 50
-
-
skoro už je máme
o 87 to moc není musíme přidat choďte na nějaký blogy a tam o tom pište aby šli hlasovat další. -
-
Re: skoro už je máme
ale kam? já už skoro všude byla, a když už někam přijdu, tak to tam už maj
-