Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

super

superrr možná se sejdeme na koncertě ×DD *1*
    • petulik5c

Re: super

na jakym *1*
  • petulik5c

11

sme 1 jupíííííííííííííííí íííí ale musíme zabrat jinak nás poláci zase předběhnou hlasujjjjjjjjjjemeeeeeeeeeee *15*
  • janicka-smiley

miley

já hlasuju hlasuju hluju!!!!!
    a my hlasujem hlasujem hlasujem!!! *15*
    • Re: miley

Taky hlasuju, furt\!!!Bylo by SUPROVÝÝÝ, ÚŽASNÝ, BOMBOVÝ kdyby Miley přijela, JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! *5* *1* *1* *3* *14* *14* *15* *15* *8*
  • přidejte

Musíme víc makat je to jen tak tak ale aspoň že jsme 1. ale musí nám to vydřžet takže hlasujte i kdybysme měli o 1000 hlasů víc mohli by nás předehnat a to my nechcem.
    • hbdelfin

Re: přidejte

souhlasím, byla jsem už asi na 50 různých stránkách s prosbou o hlasy, tyjo, ale ti polaci tedka ale musi bejt poradne nastvany!!!!!!!!!!
  • hbdelfin

1.místo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JJJJJJJJJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!MY TO DALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    • Re: 1.místo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JO jsme nejlepší ale musíme si ho udržet takže hlasujte pořád.
  • ghkjf

už máme 1.místo jistý už jenom 13 a máme je to je super
  • hbdelfin

13

13 hlasu, 13 hlasu
  • je to pravda?

byla jsem v USA a TAM ROZDÁVALI NOVINY S TITULKEM,ŽE MILEY CYRUS BERE DROGY,ŽE JI PŘISTIHLI!A ŽE JE ZAKÁZANÁ PRODÁVAT NAPŘ.PENÁLY HANNAH MONTANA ATD. JEŠTĚ ŠTĚSTÍ ŽE SE TO U NÁS PRODÁVÁ.SEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA.A I SEM JÍ VIDĚLA NA VLASTNÍ OČI!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7* *7* *7* *7* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: je to pravda?

Každej zpěvák si něco občas šhlehne.Horší to jepak kdyz si na to navykne ale bat se nemusis jeji tata by ji zbil kdiby to zjistil.Robbie williams byl v takovych potizich a dostala ho z toho jeho sestra nebo kdo.A vypada na to ne!
    • janicka-smiley

Re: je to pravda?

sama v živém rozhovoru řekla, že drogy nikdy nebude brát. pitomej pitomej pitomej bulvár *16*
    • Re: je to pravda?

Já sem přesvědčená, že Miley by drogy nebrala. A pokud ano tak doufám, žese z toho dostane, i když já myslim že je rpostě nebere. Bulváru nikdy nemůžeš věřit...
  • hbdelfin

dame polaky!!!!

57,57!!!To DAME
    • Re: dame polaky!!!!

už jenom 50
  • skoro už je máme

o 87 to moc není musíme přidat choďte na nějaký blogy a tam o tom pište aby šli hlasovat další.
    • hbdelfin

Re: skoro už je máme

ale kam? já už skoro všude byla, a když už někam přijdu, tak to tam už maj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit