-
Jooo
Děcka už jenom kolem 1OO hlasů a mame je....ted to jenom měsíc udržet *15* *15* *15* -
-
Re: Jooo
Přesně 103
-
-
sr
pani slovensko uz se taky probralo *5* -
Ahoj
Ahoj asi před půlhodinou jsem vstala a hned jsem se tam koukla a Polsko je nějak přibržděný ale musíme přidat kvůli Brazílii i když jsem myslela že budou už před náma tak to jsou nějaký chcípáci.Vedem si Dobře jen tak dál. -
-
Re: Ahoj
to jo, ja myslela, ze nam to krasne natrou, a rano jsem se podivala a oni vedli jenom o 100 hlasu, tak jsme to krasne dohnali a navic jeste predehnali -
-
Re: Re: Ahoj
Až už vedem před Brazílií asi 500a něco a to je dobrý.Ale až se zase probudí to bude boj.
-
-
-
brazilie
brazilie je od nas asi 4 hodiny -
Super ale musíme ještě přidat!
Jo je to super super super že už máme přes 2000. Ale Brazilie má 1955 a něco. Nemůžou nás dohnat! Musíme! Hlasujte dál prosíím.
http://tweeter.faxo.c om/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01 -
-
Re: Super ale musíme ještě přidat!
jé ahoj už jsme tady zase v plné sestavě jako včera a už máme 2090 hlasů to je super. Tak dem na to hlasujem a hlasujem!!!!!!! A jak říká Miley/Hannah "DEM NA TO LIDI,,!!!!!! -
-
Re: Re: Super ale musíme ještě přidat!
ha, brazilci nehlasuji, to je nase sance, a polaci moc nejedou, ty dame
-
-
Re: Super ale musíme ještě přidat!
jo, pridame, cesko do toho, uz navic dohanime polaky
-
-
supr
uz mame pres 2000 *3* -
brazilci pozor
Brazilci od včera dost postoupili takže na ně pozor mají jiný čas než my *13* -
-
Re: brazilci pozor
souhlas, dnes proto musíme dát velký náskok, aspon 600-700, predtim jsme meli naskok 400, tak ted musime vic
-
-
ja
tedka momentalne hlasuju ja samotna,alejde to,polaci se sekli,uz 40 minut nic, Brazilci jen jeden hlas,takze to vypada slibne -
vedou
vedou jen o 131, kdyz se vsichni zapojime,tak to dame -
pridejme
dobre rano vsem, brazilie nas sice predehnala,ale maji maly naskok,ted musíme poradne zabrat a dat velky naskok,aby nas jen tak nepredehnali