Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessw

Jooo

Děcka už jenom kolem 1OO hlasů a mame je....ted to jenom měsíc udržet *15* *15* *15*
    • Re: Jooo

Přesně 103
  • sr

pani slovensko uz se taky probralo *5*
  • Ahoj

Ahoj asi před půlhodinou jsem vstala a hned jsem se tam koukla a Polsko je nějak přibržděný ale musíme přidat kvůli Brazílii i když jsem myslela že budou už před náma tak to jsou nějaký chcípáci.Vedem si Dobře jen tak dál.
    • hbdelfin

Re: Ahoj

to jo, ja myslela, ze nam to krasne natrou, a rano jsem se podivala a oni vedli jenom o 100 hlasu, tak jsme to krasne dohnali a navic jeste predehnali
      • Re: Re: Ahoj

Až už vedem před Brazílií asi 500a něco a to je dobrý.Ale až se zase probudí to bude boj.
  • hbdelfin

brazilie

brazilie je od nas asi 4 hodiny
  • alusqa99

Super ale musíme ještě přidat!

Jo je to super super super že už máme přes 2000. Ale Brazilie má 1955 a něco. Nemůžou nás dohnat! Musíme! Hlasujte dál prosíím.

http://tweeter.faxo.c om/Top_Miley_Cyrus_Country/2010/01
    • alusqa99

Re: Super ale musíme ještě přidat!

jé ahoj už jsme tady zase v plné sestavě jako včera a už máme 2090 hlasů to je super. Tak dem na to hlasujem a hlasujem!!!!!!! A jak říká Miley/Hannah "DEM NA TO LIDI,,!!!!!!
      • hbdelfin

Re: Re: Super ale musíme ještě přidat!

ha, brazilci nehlasuji, to je nase sance, a polaci moc nejedou, ty dame
    • hbdelfin

Re: Super ale musíme ještě přidat!

jo, pridame, cesko do toho, uz navic dohanime polaky
  • hbdelfin

supr

uz mame pres 2000 *3*
  • brazilci pozor

Brazilci od včera dost postoupili takže na ně pozor mají jiný čas než my *13*
    • hbdelfin

Re: brazilci pozor

souhlas, dnes proto musíme dát velký náskok, aspon 600-700, predtim jsme meli naskok 400, tak ted musime vic
  • hbdelfin

ja

tedka momentalne hlasuju ja samotna,alejde to,polaci se sekli,uz 40 minut nic, Brazilci jen jeden hlas,takze to vypada slibne
  • hbdelfin

vedou

vedou jen o 131, kdyz se vsichni zapojime,tak to dame
  • hbdelfin

pridejme

dobre rano vsem, brazilie nas sice predehnala,ale maji maly naskok,ted musíme poradne zabrat a dat velky naskok,aby nas jen tak nepredehnali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit